• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir'de Düğün Fotoğrafçısı arıyorum..

Benim bir tanıdığım bu işi bedava yapıyor kendisine portföy oluşturmak için...

Bu işin eğitimini alanlardan.

Durumu olmayanlar için önerebilirim. Tabi önce onunla konuşmam lazım :9:

Ben haziran 2011 de evlendim mutlugünlerimiz sdr fotoğrafçılıkla çalıştık ki çalışmaz olaydık nikah videomuzu çektiler nikah anı yok ne olduysa bulamadılar fotoğraflarda hep eksiklik yüz parlamış gelinlik yan kaymış iç çamaşırı görünmüş kolye ters dönmüş vs vs vs dikkatsiz bir fotoğrafçı kesinlikle tavsiye etmiyorum hep aynı pozlar aynı yerler amatör birilerini bulun farklı ve size özel olsun hem de uygun fiyatlı.Bir çekimde 1binden fazla fotoğraf çekiyorlar bunlardan - tanesi güzel çıkıyor buda çok normal bence sizde benim gibi hata yapmayın paranızı çöpe atmayın

13 haziran benimde düğünüm olucak kızlar gerçekten daha önce bir fotoğrafçıyla çalışmış kişiler keşke bizimle paylaşımda bulunsa ? Çok özel bir gün.. Çok güzel karelerim olsun istiyorum

benim düğünüm de haziranda :KK9:
farklı bir organizasyon tertipliyoz. foto ve video çekimleri de tarzımıza uygun bişeyler olsun dedik. çok aradım bir kaç yerle görüştüm forumdan biri tavsiye etti yıldırım danışman diye bi adamı. küçük bi prova çekimi bile yaptık geçen hafta. tavsiye ederim
tatlım konunun üstünden epeyce zaman geçmiş ama çekimizi yıldırım danışmanla mı yaptınız ?fiyatları diğerlerine kıyasla nasıl acaba?

T thelf Merhaba bende Yıldırım danışmanla görüştüm ama benim düğün tarihimde dolularmış siz görüştünüzmü fiyat için ne demişlerdi ben karşıyakada bir yer buldum kampanya yapmışlar fotoğrafları falan çok güzeldi ama emin olamıyorum bir türlü

Back