İzmir'de Düğün Fotoğrafçısı arıyorum..

konniciva

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2007
38
0
86
39
İzmir
izmirde fotoğrafçı arıyorum ama nasıl? studyo istemiyorum. dışarıda çekim istiyorum. ilk size sormak istedim. bu şekilde fotoğraf çektirmiş ve memnun olanlar varsa ne olur yardım etsinler. herkese güvenemiyorum, çünkü fotoğraflar ömür boyu kalıcı olacak....:Saruboceq:

Canım ben de bunu çok araştırdım;ama sonunda bulabildim

Doğru çalışmaları olduğunu düşündüğüm birisi nilay işlek diye arattır bulursun

Profesyonel biriyle çalışmak biraz daha tuzlu olsa da bence değer bayanssulusmile

yağmurseli canım dediğin gibi değer. ama biz hep tasarrufa kaçtığımızdan başka seçeneklere bakmak istiyorum. nişanımda doğru dürüst fotoğraf bile çektiremedim. düğünümde uygun fiyatlı güzel bişeyler istiyorum.. teşekkür ederim hayatım. başka yaptıran yok mu hiç yaaaa??????*LÜTFENNNNNNNN

overnight, 50 mesajı geçemediğim için özel mesaj gönderemiyorum.sizinle nasıl irtibata geçebilirim. detayları konuşmak isterim.

Merhaba
Düğünün oldu mu? Fotoğrafçın kimdi? Ben de dış mekan istiyorum araştırıyorum buradan. Referans çok önemli.
Nişanımda stüdyoda çekildik ve ağzım yandı. Düğün fotoğrafları konusunda temkinliyim o yüzden.
Cevaplarsan sevinirim.

dayioglu112

birisi Nilay İşlek'i önermiş.. Nilay Hanım benim hocamdır:)
Düğün fotoğrafında bence doğallık da çok önemli, dolayısıyla aslında fotoğraflar kadar fotoğrafçının yaratıcılığı, sizle kurduğu iletişimi de çok önemli. O yüzden mutlaka ve mutlaka seçeceğiniz fotoğrafçının portfolyosuna bakın.. bazen öyle albümler görüyorum ki gelin damat beğenmiş ola bile fotoğraf açısından aslında çok problemli, çok yanlış fotoğraflar olabiliyor. İçinize sinecek bir seçim yapın..Uzun uzun o fotoğrafçının da fotoğraflarına bakın.
Fiyat konusuna gelince aslında fiyat kaliteyi kesinlikle belirlemiyor.. Uygun fiyata çok başarılı çekim yapan arkadaşlarımız da var..

Sadece dış mekan 1250 tl diyen de var 750 tl diyen de var.

Düğün dernek derken zaten sıkıntıdayız fotoğrafçı için bu kadar bütçe ayırmak zor geliyor aslında. Ama fotoğraflar da insanın çok hoşuna gidiyor

Bizim nikahımızda geçen yaz oldu ve fotoğraflarımı "İşte düğün fotoğraflarım"(İzmir) başlığında bir kısmını yayınladım sayfada. Onlara bir bak istersen belki faydası olur.

benim düğünüm de haziranda
farklı bir organizasyon tertipliyoz. foto ve video çekimleri de tarzımıza uygun bişeyler olsun dedik. çok aradım bir kaç yerle görüştüm forumdan biri tavsiye etti yıldırım danışman diye bi adamı. küçük bi prova çekimi bile yaptık geçen hafta. tavsiye ederim

selam kızlar
kesinliklexxxxxxxxadresini ziyaret etmelisiniz. biz düğünümde birlikte çalıştık. kesinlikle tek geçiyorum.
umarım işinize yarar :)
mutluluklar

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar benim tavsiyem 7 renk ajans olur size, geçen sene ben istanbul da kınamı, bursada da düğünümü çektirmiştim, geçen haftada arkadaşımın düğünü izmirde oldu onun fotolarınıda onlar çekti benim tavsiyemle, fotoğrafları ekip olarak çekiyolar çokta profesyoneller gözü kapalı tavsiye ederim

bi tanıdığımız çekiyo düğün fotoğrafları gerçekten cok hoş facebooktan Nazım Kurtuldu Photoo dıye ararsanız zaten fotograflarıda gorursunuz ordan

merhaba,

İstanbulda bir çok dergiye fotoğraf çekiyorum. Düğün fotoğrafları portfolyumu da göstermek isterim. Özelden mesaj atabilirseniz detayları konuşabiliriz.

Şimdiden mutluluklar diliyorum.

Kızlar benim nişanımı çeken ekibi öneririm düğünümü kesinlikle onlara çektirecem içim rahat.facede izmirdüğünfotoğrafçısı diye aratabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…