Gebeliğe Hazırlık İzmir'de Doktor Tavsiyesi

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

zngn35

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Ocak 2019
1
0
38
Merhaba bayanlar. İzmir'e yeni taşındığım için ne bir doktor ne de iyi bir hastahane biliyorum. Bebek düşünmeye başladık ve önce doktora gidip, daha sonrasında da hamileliğim boyunca gitmek istiyorum.
Hem iyi bir Kadın-Doğum doktoru hem de iyi bir hastahane tavsiyelerine ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba bayanlar. İzmir'e yeni taşındığım için ne bir doktor ne de iyi bir hastahane biliyorum. Bebek düşünmeye başladık ve önce doktora gidip, daha sonrasında da hamileliğim boyunca gitmek istiyorum.
Hem iyi bir Kadın-Doğum doktoru hem de iyi bir hastahane tavsiyelerine ihtiyacım var. Yardımlarınızı bekliyorum.

Ben 2 yıl önce 30 haftalık gebeyken Şiddetli kanamam oldu, ege yasam hastanesi sinan kızılaya geldim ve acil doğuma aldılar. Bebegim yoğun bakıma alındı ama yaşamadı.bu arada sonradan öğrendiğime göre benim de durumum kotuymus ama sinan bey hayatta kalmamı sağladı.Sonra araştırdım böyle durumlarda genellikle rahmi alıp hayatta kalmamı sagliyorlarmis ama çocuk sahibi olabilme şansımı ve hayatta kalmamı hepsini sinan beye borçluyum . Sayesinde 2 ay önce anne oldum bebeğimi kucağıma aldim.allah razı olsun . Sinan beye değil başka bir doktora denk gelseydim belki de hiç annelik duygusunu tadamiyacaktim. Sayesinde gerçek bir aile olduk.

X