Ankara’da Normal Doğumu tesvik eden kadın doğum doktoru arıyorum ?

Asalsayii

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2025
211
89
13
Merhaba , Ankara’da normal doğumu teşvik eden mümkün mertebe kesisiz doğum yaptıran devlette çalışan bir kadın doğum doktoru tavsiyenize ihtiyacım var . Yardımcı olabilecek varsa lütfen yazabilir mi ? 🙏🏻

Ya da kontrollerimi devlette olurum , ama tavsiye edeceğiniz doktora doğumumu yaptırırım . Bu şekilde de olabilir ? Bilenlerden cevap bekliyorum 🙏🏻

Canım ben Ankara’da güven hastanesi Sibel sarikayaya gideceğim , araştır bir istersen
Kesin karar verdin mi ? Hiç muayene oldun mı? Doktor işi derya deniz o kadar kafam karıştı ki.. bir de özelden adam akıllı çekiniyorum sezaryen oranları çok yüksek, ama devlet de konforlu değil maalesef.

Doktora da baktım bu arada olumlu gibi hissettim teşekkür ederim ☺️☺️☺️
Bayram sonrası gideceğim , ama liv ve burayı araştırdım liv hospital kesinlikle düşünmüyorum ısınamadım oraya doktor muayenesine de gittim , hatta doktor bana direkt sezaryen düşünme hiç heveslenme normal doğum yap dedi .
Buraya bayramdan sonra gidecegim . Ama bu siteden de baktım olumlu yorum yapanlar vardı Sibel sarı kaya için . Enerjimiz de tutarsa orada olucam inşallah bakalım , sende bi git görüş istersen seversen eğer yorumları iyiydi

Bayram sonrası gideceğim , ama liv ve burayı araştırdım liv hospital kesinlikle düşünmüyorum ısınamadım oraya doktor muayenesine de gittim , hatta doktor bana direkt sezaryen düşünme hiç heveslenme normal doğum yap dedi .
Buraya bayramdan sonra gidecegim . Ama bu siteden de baktım olumlu yorum yapanlar vardı Sibel sarı kaya için . Enerjimiz de tutarsa orada olucam inşallah bakalım , sende bi git görüş istersen seversen eğer yorumları iyiydi
Liv ben de düşünmüyorum güven aklımda görüşeceğim, lokman hekime hiç baktın mı orda da könül mürsel çok öneriliyor doğum yaklaşımını bilemiyorum ama.

Back
X