• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları İzmir'de çocuk doktoru önerisi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Lupetta

🍒🍒🍒
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2015
6.075
10.879
248
Kızlar merhaba.

Muayenehane gibi pahalı olmayacak, normal rutin takipler için yeterli ve güvenilir bi çocuk doktoru araştırıyorum.

Bi hastane bünyesinde olursa daha çok memnun olurum 💜

Şimdiden teşekkürler 🙏

Merhabalar,
Medicalpark hastanesinden oldukça memnunum. Rutin kontroller için stressiz bir ortam sunuyor. Fakat direk doktor ismi veremeyecegim, memnuniyet konusunda emin değilim çünkü. Fiyatlara gelince, özel hastanelerde fiyatlar uçmaya başladı, rutin olarak takip ettiriyorsaniz tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmanızi öneririm

Merhabalar,
Medicalpark hastanesinden oldukça memnunum. Rutin kontroller için stressiz bir ortam sunuyor. Fakat direk doktor ismi veremeyecegim, memnuniyet konusunda emin değilim çünkü. Fiyatlara gelince, özel hastanelerde fiyatlar uçmaya başladı, rutin olarak takip ettiriyorsaniz tamamlayıcı sağlık sigortası yaptırmanızi öneririm
Ya evet. Muayenehaneler 400 den başlıyor :KK43: Özel hastaneler 350 400 arası. Acaba devlete mi götürsem rutin takip için.. Pazartesi günü 1 aylık aşısı var sağlık ocağında. Olmadı ordaki hemşiremize sorarız...

Ben Gözde Hastanesindeki Doktor Liya ya gidiyorum muayene ücreti 165 tl. Şuan için ben memnunum

Back