• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmirde bahçeci tüp bebek merkezi Funda göde

Sillage92

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2024
68
10
3
32
Kızlar İzmire bahçeci açılıyormuş. Smryna art tüp bebek merkezinin yerine açılacakmış 17 martta. Doktor olarak Funda gode gidecekmiş. Bizde tüp bebege ırenbe de başlamak üzereydik.sanirim bahçeci ye yoneliicez. Ama Funda gode hakkında ne kadar iyi yorum okuduysam da bir o kadar ilgi olmadığını, doktora ulasilamadigini da çok okudum. Sizce ne yapmalıyız. Konu hakkında daha fazla bilgisi olan varmi? Fiyatlar vs ırenbe fiyat olarak iyi geldi bize ama karar veremedik yinede. Irenbe de tüp bebek ücreti 75 bin güncel.

Kızlar İzmire bahçeci açılıyormuş. Smryna art tüp bebek merkezinin yerine açılacakmış 17 martta. Doktor olarak Funda gode gidecekmiş. Bizde tüp bebege ırenbe de başlamak üzereydik.sanirim bahçeci ye yoneliicez. Ama Funda gode hakkında ne kadar iyi yorum okuduysam da bir o kadar ilgi olmadığını, doktora ulasilamadigini da çok okudum. Sizce ne yapmalıyız. Konu hakkında daha fazla bilgisi olan varmi? Fiyatlar vs ırenbe fiyat olarak iyi geldi bize ama karar veremedik yinede. Irenbe de tüp bebek ücreti 75 bin güncel.
Bence ilk bir gidip fiyat görüşürsünüz. Tam bilmiyorum ama Bahçeci de fiyatlar izmir piyasasının üzerinde olabilir

Bence ilk bir gidip fiyat görüşürsünüz. Tam bilmiyorum ama Bahçeci de fiyatlar izmir piyasasının üzerinde olabilir
Evet bizde öyle düşünüyoruz ama en azından 3 5 kere denemektense belki bir yada iki kerede tutar diye düşünüyoruz. Yani umarım öyle olur. Lab. Çok iyidir diye düşünüyorum çünkü. Gidenler, konuşanlar, fiyat alanlar olursa belki burdan paylaşır.

Doktor olarak funda göde gidecekse gitmeden neden onda baslamiyorsunuz?
Bahçeci fiyatları bayağı uçuk .
Şuan Diyarbakır bahcecedi de tedavideyim.
111 bin tl sadece tüp bebek transfer .
Ekstra şeylere de ödenecek.
Rahim dinlendirme 25 bin,Embryo dondurma 20 bin falan .
Rapor geçmiyor .

Evet bizde öyle düşünüyoruz ama en azından 3 5 kere denemektense belki bir yada iki kerede tutar diye düşünüyoruz. Yani umarım öyle olur. Lab. Çok iyidir diye düşünüyorum çünkü. Gidenler, konuşanlar, fiyat alanlar olursa belki burdan paylaşır.
İnanım aşağı yukarı her yerde aynı şeyler uygulanıyor. Laboratuvarlar da çok çok farklı değil. Kimse kuş kondurmuyor. En önemlisi doktor yaklaşımı burda. Yapılması gerekenler tam olarak yapılmalı tedavi öncesi, sırası ve sonrasında

Doktor olarak funda göde gidecekse gitmeden neden onda baslamiyorsunuz?
Bahçeci fiyatları bayağı uçuk .
Şuan Diyarbakır bahcecedi de tedavideyim.
111 bin tl sadece tüp bebek transfer .
Ekstra şeylere de ödenecek.
Rahim dinlendirme 25 bin,Embryo dondurma 20 bin falan .
Rapor geçmiyor .
Aslında öncelikli tercihim Funda gode değil.Bahceci.
Funda gode sadece iyi olarak forumlarda okudugim bildiğim bir hekim. Tabi aynı zamanda aşırı yoğun olduğu için ilgisizliğini de çok okudum. Sadece kafam karıştı Irenbede devam etmek mi bahçeci mi karar veremiyorum bir türlü.

Aslında öncelikli tercihim Funda gode değil.Bahceci.
Funda gode sadece iyi olarak forumlarda okudugim bildiğim bir hekim. Tabi aynı zamanda aşırı yoğun olduğu için ilgisizliğini de çok okudum. Sadece kafam karıştı Irenbede devam etmek mi bahçeci mi karar veremiyorum bir türlü.
Bahçeci laboratuvar olarak çok iyi olduğunu duyuyorum.
İzmir'e bahçeci açıldığını sizden duydum umarım iyi olur çok sevindim.izmirde neden yok diye sorguluyordum hep .umarım iyi olur isteyen herkes pozitif almak nasip olur 🌸

İzmir'de negatif denemelerim oldu tavmergen de hiç memnun kalmadım labortuvar olarak .
İrenbe yi bilmiyorum .
Bende labortuvar olarak iyi olduğunu duyduğum için bahcecyi tercih ettim.
Fiyat yüksek evet ama sonuç alabilceksem verelim .
Ben doktordan çok laboratuvarı önemsiyorum.
Üzerine düşeni yapıyor çoğu doktor .
Bütün tedavi olduğum doktorlarım çok iyiydi ilgiliydiler. Ama sonuç alamadım.
Döllenme aşaması yumurta,sperm seçimi çok önemli .🌸

Bu kesin bilgi mi?

Back