izmirde annem için temizlik işi arıyoruz...

idealist_m35

aynı ben..
Kayıtlı Üye
5 Eylül 2008
466
1
96
38
İzmir
merhaba bayanlar;

annem 46 yaşında çok titiz,tertipli bir bayan..haftalık ev temizlik işlerine gidiyor..izmir bornovada oturuyoruz..maddi anlamda da ihtiyaçlarımız var ilgilenen olursa özel mesaj atabilirsiniz...

merhaba
2 haftada bir veya ayda bir temizliğe gelebilir mi annen yalnız ,kayınvalideme arıyorum ben hatayda oturuyor kocası yok ama görümcemin 2 çocuğuna bakıyor yarım gün çocuklar evde oluyor ,haftada bir kabul edemez maddi açıdan ama 2 haftada bir isteyeceğiniz ücrete bağlı açıkçası ücret için bana özel msj atar mısınız tabii kabul ederseniz
hatay renkli durağında oturuyor durakta inermez inmez ev 1 dakikalık mesafede çok rahat yani ulaşımı

bornovada oturuyorum. 2 haftada bir olmak üzere yardımcı arıyorum. hala iş arıyorsanız özelden msj atabilirsiniz

Merhaba,

Ben buca-şirinyerde oturuyorum, şimdilik 15 de bir temizliğe gelebilecek birini arıyordum. Özelden bana mesaj atabilirmisiniz. Şartları konuşalım.

Ben izmire yeni geldi evlenip.üçyolda oturuyorum. burada pek çevrem yok sizin bu talebinizi görünce yazmak istedim. ben evime ayda iki kere düzenli olarak gelecek birini arıyorum. evimi kendi evi gibi düşüncek evin işlerini cam kapı mutfak dolabı vs. gibi kendine göre silinmesi gerektiğini ayarlayıp ona göre bir düzene oturtup kendine göre bir düzen kurup işleri yapacak birini arıyorum. pazar günleri tercihim. birbirimizi tanıdıktan sonra hafta içide ben yokken gelip gidebilir. bunun için çok yüksek bir ücret veriririm diyemem. burada kadınlar 70 liraya geliyor çevremde gördüğüm kadarıyla. bende ayda iki defa yani onbeşde bir gelmesine aylık toplam 100-120 arası bişey vermeyi düşünüyorum. yemeğini yer evde kendi evinde gibi. arasıra daha fazlasınıda yaparım maddi durumuma göre. XXXXXXXXXXXXX

merhaba bayanlar;

annem 46 yaşında çok titiz,tertipli bir bayan..haftalık ev temizlik işlerine gidiyor..izmir bornovada oturuyoruz..maddi anlamda da ihtiyaçlarımız var ilgilenen olursa özel mesaj atabilirsiniz...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…