İzmir Yine Yeniden Buluşuyor

Buluşma Yeri

• Park Bornova

OY: 0 0,0%
  • Balçova'da her hangi bir AVM

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    18
  • Anket Kapalı .
pnyze,sen ve ben 3 müz cumartesi bulusuyoruz o zaman kızlar :31::31::31:

Ksk'da nerde bulusuyoruz :31: lütfen kimse gelmemezlik yapmasın .

Melodiye msj attım :) eğer o da olursa 4 kişi olacağız .

tamm c.tesi uygun bana iskelenin orda buluşuruz ordanda nereye gidiceğimizi karar veririz daha uygun olur bence

Son düzenleme:
Karşıyaka olsun lütfen kızlarrrrrrr :50: :56: bir sonrakini bostanlıda yapalım .

pnyze sen nerden geleceksin :26: metro ile geleceksen oradan alalım seni .Galiba bornv oturuyorsun :26: minibusle gelmen daha kolay olur .25 dk.da ksk olursun .

Karşıyaka olsun lütfen kızlarrrrrrr :50: :56: bir sonrakini bostanlıda yapalım .

pnyze sen nerden geleceksin :26: metro ile geleceksen oradan alalım seni .Galiba bornv oturuyorsun :26: minibusle gelmen daha kolay olur .25 dk.da ksk olursun .

benim için farketmez kızlar fikir olsun dşye söyledim

bornovadan gelicem cnm muhtemelen metrotla olur tmm ozaman karıyaka metronun orda buluşalım ordan gideriz

Tamam kızlar uygun benim için, ancak birbirmizi nasıl tanıycaz :) kim ne giymiş cıkarken yazsın bare.. ya da özelden tel numaralarımızı yollayalım birbirimize..

maritsa kırmızı giycek ben gözlük takıcam fakat güneş gözlüğü diğil :) istersen numaranı at özelden kaydedelim senide yada msndende görüşebiliriz

Tamam kızlar uygun benim için, ancak birbirmizi nasıl tanıycaz :) kim ne giymiş cıkarken yazsın bare.. ya da özelden tel numaralarımızı yollayalım birbirimize..

Canım özelden numaramı atıyorum sana, çaldır beni .aaaaaaay çok heyecanlıııııı :52::52::52:
gelmemezlik yapmayın lütfen .:56:

Üzerimde kırmızı mont olacak o gün .pat diye tanırsınız beni .

Back