İzmir Yine Yeniden Buluşuyor

Buluşma Yeri

• Park Bornova

OY: 0 0,0%
  • Balçova'da her hangi bir AVM

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    18
  • Anket Kapalı .
tamam kahve diyarı da olur sorun diil. saati netleştirelim ama 2-3 arası dyeince 2de giden olursa 3e kadar bi başına beklemesin diimiii :1:

bence bu organizasyonda ciddi bi hakimiyetsizlik vardı. herkes kafasına göre saat yer söyledi. keşke anket sonuçlarına göre organizasyonu yapan arkadas, cıkıpta arkadaslar izmirde su gün su saatte bulusyoruz diye bir mesaj yazsaydı. ama sanıyorum zaten kendide gitmedi buluşmaya. yani iyki gitmemişim ki cok arada kaldım; orda tel başıma kalma ihtimalim cok yüksekmiş :1: bundan böyle organizasyonda bire bir bulunmadıgım hiçbir buluşmaya katılmam.

yanı bulusulmadımı?nıe kımsedenses cıkmıo yer saat yorumu yapanlar nerdeee ben maruzatımı bıldırdım...

bornova tarafında olsaydı ben kesın gelicektim
ama çocuk olunca zor oluo
şartları zorlayıp gıtmemısım iyiki ayaza kalcaktım

bence bu organizasyonda ciddi bi hakimiyetsizlik vardı. herkes kafasına göre saat yer söyledi. keşke anket sonuçlarına göre organizasyonu yapan arkadas, cıkıpta arkadaslar izmirde su gün su saatte bulusyoruz diye bir mesaj yazsaydı. ama sanıyorum zaten kendide gitmedi buluşmaya. yani iyki gitmemişim ki cok arada kaldım; orda tel başıma kalma ihtimalim cok yüksekmiş :1: bundan böyle organizasyonda bire bir bulunmadıgım hiçbir buluşmaya katılmam.

daha önce ki buluşmada yeri ve saati ben belirlemiştim hiçte sorun olmadan buluşma yapmıştık az kişiydik ama bence çokta güzeldi.bu sefer birlikte karar verilsin istedim ve anket hazırlayıp bilgilendirmeyi yaptım ama herkes pek bir hevesle bireysel hareket etti ve sonuç bu oldu.içeriği yenileyip yeni öneri yer ve saatleri ile düzenlemeyi tekrar yapabiliriz.tabi birlik olmak kaydı ile.

Kızlar yeni bir topik açacağım .Şimdiden nabız yoklayım dedim :55: gelmek isteyenler parmak kaldırsın .

Katılım pek olmazsa ,topikte açmam boşuna .

En az 5 kişi istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm :32:

Kızlar yeni bir topik açacağım .Şimdiden nabız yoklayım dedim :55: gelmek isteyenler parmak kaldırsın .

Katılım pek olmazsa ,topikte açmam boşuna .

En az 5 kişi istiyorummmmmmmmmmmmmmmmm :32:

valla cnm geçen sefer ki gibi olur korkusuyla kimse niyetlenmez gibime geliyor :) ben ksk.dayım zaten gelirim :)

Ay çok sevindim gelebilecek olmana canım .
Buluşma yerini Ksk olarak düşündüm zaten .

-----

30-45 dk mesefeyi ya da hava şartlarını bahane edecekler hiç gelmesinler .
Bu buluşmayı her allahın günü yapmıyoruz şunuçta :50:

Son düzenleme:
Kızlar 10 dkda bir msj atma olayı sıkıntılı oluyor :50: bu cumartesi ya da pazar uygun mu sizin için:32:

edit: topik açmak zor geldi bana .

Son düzenleme:
Back