Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Reyhan nasıl? hem tatlılarıda süper![]()
Konak mı, alsancak mı bir karar verin artıkBen tatli felan yemem vallahi ,rejim yapıyorum
![]()
Alsancakta karar kıldık ama yer konusunda Reyhan ya da Kordon gibi kararsızlık var![]()
Saati de konuşmadık hiç :)![]()
ya ben ızmıre tasınalı 4ay oldu kolay bı yer belırleyın kordondakı kafelerden bırı olsa mesela baslasam bı basından bı basına yuruyerek bulsam hangı cafede oldugunuzu ...:))
sakız adası dıe bı yer vardı orda hem yemek hem kahve hemde süper tatlılar vardı damla sakızlı muallebıler bıdı bıdı...arkaya dogru kalabalık bır grubun oturacagı genıs uzun koltuklu bır bolumde vardı...
o zman net biyer belirleyin kızlraa zaman daralıyo neresi diyorsunuz bi seçenekte ben söyliyeyim kordondaki kahve diyarı nasıl uygunmu orda buluşalım bş kahve içer toplanıldıktan sonrada istediğimiz yere gideriz c.tesiye tamamız dimi
Tamam ozaman, ilk buluşma yeri kahve diyarı diyelim, sonra daha uygun bir yerlere geçeriz...Saat 2-3 arası diyelim saate de...
Uyar mı herkese bu?