İzmir Yine Yeniden Buluşuyor

Buluşma Yeri

• Park Bornova

OY: 0 0,0%
  • Balçova'da her hangi bir AVM

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    18
  • Anket Kapalı .
Konak mı, alsancak mı bir karar verin artık :1: Ben tatli felan yemem vallahi ,rejim yapıyorum :52:

evtt kızlarr geldimm en başımdan beri alsancakk çok iyi fikir geldi bana herkeze orta biyer bu c.tesi buluşalım karar kılınsın saat 2 uygun bence.. bu toplamda karar kılalım. yer olarakta alsancakta reyhanı bilmiyorum ama bulurum sorun diğill kordonda olur farketmez ama reyhan güzelse tecrübelere dayanarak gidebiliriz hadi konuşmaya buyrun topikten kopmayın kzçelerrr:54::54::54::54::52::52::52:

gelebilecekmiyim bilmiorumama
kimi tatlı yemio kimi reyhan neresi bilmiyor
bence kıbrıs şehitlerinde bi yer daha ıı olur

Bu reyhan denen cafede sadece tatlı mı var?
Ben tatlı yemem ki:33:
Seçeneklerin daha geniş olduğu bir yerlere gidelim arkadaşlar..İsteyen tatlı yesin, isteyen tuzlu, isteyen içsin...Falan filan..

ya ben ızmıre tasınalı 4ay oldu kolay bı yer belırleyın kordondakı kafelerden bırı olsa mesela baslasam bı basından bı basına yuruyerek bulsam hangı cafede oldugunuzu ...:))
sakız adası dıe bı yer vardı orda hem yemek hem kahve hemde süper tatlılar vardı damla sakızlı muallebıler bıdı bıdı...arkaya dogru kalabalık bır grubun oturacagı genıs uzun koltuklu bır bolumde vardı...

ya ben ızmıre tasınalı 4ay oldu kolay bı yer belırleyın kordondakı kafelerden bırı olsa mesela baslasam bı basından bı basına yuruyerek bulsam hangı cafede oldugunuzu ...:))
sakız adası dıe bı yer vardı orda hem yemek hem kahve hemde süper tatlılar vardı damla sakızlı muallebıler bıdı bıdı...arkaya dogru kalabalık bır grubun oturacagı genıs uzun koltuklu bır bolumde vardı...

Evet katılıyorum, buluşmak için daha uygun bir mekan olurdu sanki:31:

o zman net biyer belirleyin kızlraa zaman daralıyo neresi diyorsunuz bi seçenekte ben söyliyeyim kordondaki kahve diyarı nasıl uygunmu orda buluşalım bş kahve içer toplanıldıktan sonrada istediğimiz yere gideriz c.tesiye tamamız dimi

o zman net biyer belirleyin kızlraa zaman daralıyo neresi diyorsunuz bi seçenekte ben söyliyeyim kordondaki kahve diyarı nasıl uygunmu orda buluşalım bş kahve içer toplanıldıktan sonrada istediğimiz yere gideriz c.tesiye tamamız dimi

Tamam ozaman, ilk buluşma yeri kahve diyarı diyelim, sonra daha uygun bir yerlere geçeriz...Saat 2-3 arası diyelim saate de...

Uyar mı herkese bu?

Tamam ozaman, ilk buluşma yeri kahve diyarı diyelim, sonra daha uygun bir yerlere geçeriz...Saat 2-3 arası diyelim saate de...

Uyar mı herkese bu?

tamm öyle yapalımm o zman bu cumartesi uani ayın 17'sinde saat 02.00 de alsancak kahve diyarı karar kılınmıştır.. biraz oturur istersek ordan başka yere geçeriz tamammıdır kızlarr olaya el atın hadi

Back