Herkese merhaba bayanlar lütfen bu da dert mi demeyin 3 senedir maddi imkanımız olmadığı için düğün fotoğrafı çekemedik ve eşim izmirde askerde. 3 senedir olmayan bebeğimizin şimdi olacağı tuttu çok mutluyum Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Eşim yokken hamilelik zor olacak fakat şuan derdim başka. Duydum ki tecrübe edinmek adına bedava çekim yapan kişiler varmış. Şimdi onların çektiği fotoğraftan ne olacak demeyin lütfen. İmkanım olsa bende en iyi fotoğrafçıyla çalışmak isterdim. Sizin etrafınızda izmir aydın denizli de ücretsiz çekim yapabilecek bu konuda yardım edebilecek birisi var mıdır. En kötü çekim dahi olsa hiç gelinlikle damatlıkla fotoğrafımız olmamasından iyidir. Yardımlarınız için teşekkür ederim. İzmiri hiç bilmiyorum. Karnım çıkmadan çekimi yapmak istiyorum. Mekan tavsiyeleriniz olursa açığım. Aydın da olabilr. Lütfen yardım edin :) şimdiden çok çok teşekkür ederim :) acelesi mi var bir 3 sene daha bekle demeyin lütfen yaşlanmadan önce içimde kalmasın istiyorum. Teşekkür ederim okuduğunuz için.
İzmirde yok maalesef. Eşim de izin kullanmak istemiyor zaten hamileliğim süresince askerde olacak. İzin kullanmaz ise belki ucu ucuna doğuma yetişebilir.