Cumartesi randevu olmaması benim için sıkıntı cevap yazdığımız için çok teşekkürlerDüzenli, ilgili, insancil, sevecen, insani rahatlatan bi yer ararsaniz tinaztepe erdal bey ve ekibini şiddetle tavsiye ederim. Ama daha profesyonel bi bakış açısı isterseniz medicalpark ahmet bey derim. bende suan ahmet beyle tedavideyim olumsuz bi durum yasarsam yazarim yine. sadece sıkıntı cumartesi randevu sistemi yok cumartesi biraz yogun oluyor hastaneye gelme sirasina göre muayne ediyorlar ama 45 dk dan fazla hic beklemedim. hafta ici gayet rahat hatta öğleden sonra vip bölümünde bakiyorlar gayet rahat oluyor.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İzmir Tüp Bebek İçin Kaan Bozkurt mu Israel Aruh mu Hangisini Önerirsiniz
- Konu Sahibi syasa
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Dilek hanımla israel bey arasında gel git yasiyorum Ama Bu benim 3.denemem olacak diğerlerini irenbede yaptırmıştm yine tekrar kent hastanesine gittigimde sık baştan tahlil ister mi ki o kafamı karıştırıyor Bebeğinizi sağlıkla alın kucaginiza inşallahMerhaba arkadaşım ben ilk denememi Kent Hastanesi'nde yaptırdım. Çok emin adımlarla ilerledi Dilek hanım sağolsun. Şuan 2 aylık hamileyim Rabbim devamını nasip eder inşallah. Diğer doktorları bilmiyorum. İnşallah tez zamanda olumlu sonuçlar alırsın
- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
cumartesi muayne var ama randevu sistemi yok gibi. mesela biz hep sabah 9da gidiyoruz 9bucukta mauyne oluyoruzCumartesi randevu olmaması benim için sıkıntı cevap yazdığımız için çok teşekkürler
- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
Dilek hanımla israel bey arasında gel git yasiyorum Ama Bu benim 3.denemem olacak diğerlerini irenbede yaptırmıştm yine tekrar kent hastanesine gittigimde sık baştan tahlil ister mi ki o kafamı karıştırıyor Bebeğinizi sağlıkla alın kucaginiza inşallah
Sağol cnm. Ben burdan adetin ikinci günü yaptırıp gittim onları baz aldı. Arada yine tahliller istedi devlet hastanesinde yaptırdım. Gidip görüş bence ücretsiz konuşma hakkınız var. Hakkında hayırlısı olsun israel bey de eminim çok iyi doktordur adını çok duydum. Hangisine kolay ulaşımın kolaysa onu tercih et bence.
- 3 Ocak 2011
- 1.394
- 300
- 123
pinozpino allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin,israil bey mini derken iğne kullandırmadı galiba,size nasıl bir tedavi uyguladı,bende gitmeyi düşünüyorumben ilk başta ümit hanıma gitmiştim!! Kendisi çok iyi bir insan, hastalarla ilşkileri süper, doktorluğu da eminim öyledir fakat israel bey tüp bebek konusunda daha profesyonel geldi ( özellikle mini tüp bebek). Ümit hanımla herhangi bir başarısızlığım yok yanlış anlaşılmasın!!! Ben israel bey i tercih ettim o nedenle, dilek hanım da kent hastanesinde diye biliyorum, o da başarılı bir doktor, fakat kent çok uzaktı bana. İsrael Bey alsancakta kendi muayehanesinde bakıyor, tüm işlemlerini de irenbede yapıyor! Şuanda 32 haftalık hamileyim, israel bey'den Allah razı olsun...
Dilek hanımla ücretsiz konuşabiliyor muyuz sizin kaçıncı denemede olmuştu bir de tam olarak ne kadar tuttuSağol cnm. Ben burdan adetin ikinci günü yaptırıp gittim onları baz aldı. Arada yine tahliller istedi devlet hastanesinde yaptırdım. Gidip görüş bence ücretsiz konuşma hakkınız var. Hakkında hayırlısı olsun israel bey de eminim çok iyi doktordur adını çok duydum. Hangisine kolay ulaşımın kolaysa onu tercih et bence.
çokk sağolun, amin inşallah:) yumurta sayım az olduğu için ve amh değerim 0,33 olduğu için bu yöntem uygulandı. daha az iğne ve ilaç kullanıldı ve vücudun doğal yumurta üretimine bakıldı. Doktorun hedefi az yumurta olsun ama en azından kaliteli olsun doğrultusundaydı. O nedenle 3 defada 9 yumurta verebildim. 2 . toplanan gruptakilerden biri tuttu çok şükür! darısı başınıza...pinozpino allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin,israil bey mini derken iğne kullandırmadı galiba,size nasıl bir tedavi uyguladı,bende gitmeyi düşünüyorum
- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
Dilek hanımla ücretsiz konuşabiliyor muyuz sizin kaçıncı denemede olmuştu bir de tam olarak ne kadar tuttu
Tabiki gidip bilgi alma hakkınız var. İlk denemede oldu çok şükür ben tam olarak Şubat'ta başladım yumurtalarım gelişirken rahimde fazla kalınlaşma ve polip gördü Dilek hanım yumurtaları toplarken polip aldındı yani kürteaj oldum. Döllendi ve donduruldu. Martta transferi yaptı. Yani ben de farklı işlemler de uygulandı toplamda 10.000 TL yi buldu.
Normal şartlarda ilk muayene 350+6250+ ilaçlar
Sizde sorun neydi peki ne güzel ilk denemenizde olmuş allah bize de nasip etsin inşallah sizde hayırlısıyla kavusunTabiki gidip bilgi alma hakkınız var. İlk denemede oldu çok şükür ben tam olarak Şubat'ta başladım yumurtalarım gelişirken rahimde fazla kalınlaşma ve polip gördü Dilek hanım yumurtaları toplarken polip aldındı yani kürteaj oldum. Döllendi ve donduruldu. Martta transferi yaptı. Yani ben de farklı işlemler de uygulandı toplamda 10.000 TL yi buldu.
Normal şartlarda ilk muayene 350+6250+ ilaçlar
- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
Sizde sorun neydi peki ne güzel ilk denemenizde olmuş allah bize de nasip etsin inşallah sizde hayırlısıyla kavusun
Amin canım aminnn. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu yine gebelik olmadı. Ben de tiroid problemi vardı. Rabbim 30 ay sonra nasip etti bin şükür ama pozitifi görünce iş bitmiyor kanamalarım oluyor sürekli yatıyorum. Tez vakitte sen de yavruna kavuşursun inşallah
Rabbim büyük canım dikkat et kendine büyük ihtimalle gidicem dilek hanıma Peki bir şey sorucam kredi kartı geçerli miAmin canım aminnn. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu yine gebelik olmadı. Ben de tiroid problemi vardı. Rabbim 30 ay sonra nasip etti bin şükür ama pozitifi görünce iş bitmiyor kanamalarım oluyor sürekli yatıyorum. Tez vakitte sen de yavruna kavuşursun inşallah
Rabbim büyük canım dikkat et kendine büyük ihtimalle gidicem dilek hanıma Peki bir şey sorucam kredi kartı geçerli mi Direk kent hastanesine gidip muayane olunmuyor mu
- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
Rabbim büyük canım dikkat et kendine büyük ihtimalle gidicem dilek hanıma Peki bir şey sorucam kredi kartı geçerli mi
Sağol canım. Evet gecerli. Güzel haberler verirsin bize inşallah
Canım çok soruyorum ama direk kent hastanesine gidip muayene olunmuyor muSağol canım. Evet gecerli. Güzel haberler verirsin bize inşallah
- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
Estağfurullah canim sor tabi. İstersen git ön konuşma yap istersen git muayene ol. Sana kalmış. Ben ön görüşme için gittim ama Dilek hanım öyle güzel konuştu ki hadi başlayalım dedim ve muayene oldum :)Canım çok soruyorum ama direk kent hastanesine gidip muayene olunmuyor mu
On görüşmeyi nerede yaptin kent hastanesine gitsem direk olur mu onu merak ediyorum Ilgin için tesekkurlerEstağfurullah canim sor tabi. İstersen git ön konuşma yap istersen git muayene ol. Sana kalmış. Ben ön görüşme için gittim ama Dilek hanım öyle güzel konuştu ki hadi başlayalım dedim ve muayene oldum :)
- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
On görüşmeyi nerede yaptin kent hastanesine gitsem direk olur mu onu merak ediyorum Ilgin için tesekkurler
Kent hastanesinde canım. Direkt oraya gittim ben
Tamam canım o zaman direk oraya giderim alsancaga hiç gitmemKent hastanesinde canım. Direkt oraya gittim ben
Sen peki daha once başka hangi doktora gitmiştinTamam canım o zaman direk oraya giderim alsancaga hiç gitmem
- 22 Aralık 2015
- 1.541
- 1.930
- 133
Sen peki daha once başka hangi doktora gitmiştin
1 sene önce İzmir'de medikalparkta aşılama oldum. Saatlerce muayene sırasında beklettiler ve ve doktorun ilgisizliği cabası. Uzunca bir süre araştırdım sonra direkt Kent Hastanesi'ne gittim.