• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Tüp Bebek İçin Kaan Bozkurt mu Israel Aruh mu Hangisini Önerirsiniz

Düzenli, ilgili, insancil, sevecen, insani rahatlatan bi yer ararsaniz tinaztepe erdal bey ve ekibini şiddetle tavsiye ederim. Ama daha profesyonel bi bakış açısı isterseniz medicalpark ahmet bey derim. bende suan ahmet beyle tedavideyim olumsuz bi durum yasarsam yazarim yine. sadece sıkıntı cumartesi randevu sistemi yok cumartesi biraz yogun oluyor hastaneye gelme sirasina göre muayne ediyorlar ama 45 dk dan fazla hic beklemedim. hafta ici gayet rahat hatta öğleden sonra vip bölümünde bakiyorlar gayet rahat oluyor.
Cumartesi randevu olmaması benim için sıkıntı cevap yazdığımız için çok teşekkürler

Merhaba arkadaşım ben ilk denememi Kent Hastanesi'nde yaptırdım. Çok emin adımlarla ilerledi Dilek hanım sağolsun. Şuan 2 aylık hamileyim Rabbim devamını nasip eder inşallah. Diğer doktorları bilmiyorum. İnşallah tez zamanda olumlu sonuçlar alırsın :dua:
Dilek hanımla israel bey arasında gel git yasiyorum Ama Bu benim 3.denemem olacak diğerlerini irenbede yaptırmıştm yine tekrar kent hastanesine gittigimde sık baştan tahlil ister mi ki o kafamı karıştırıyor Bebeğinizi sağlıkla alın kucaginiza inşallah

Dilek hanımla israel bey arasında gel git yasiyorum Ama Bu benim 3.denemem olacak diğerlerini irenbede yaptırmıştm yine tekrar kent hastanesine gittigimde sık baştan tahlil ister mi ki o kafamı karıştırıyor Bebeğinizi sağlıkla alın kucaginiza inşallah

Sağol cnm. :dua: Ben burdan adetin ikinci günü yaptırıp gittim onları baz aldı. Arada yine tahliller istedi devlet hastanesinde yaptırdım. Gidip görüş bence ücretsiz konuşma hakkınız var. Hakkında hayırlısı olsun israel bey de eminim çok iyi doktordur adını çok duydum. Hangisine kolay ulaşımın kolaysa onu tercih et bence.

ben ilk başta ümit hanıma gitmiştim!! Kendisi çok iyi bir insan, hastalarla ilşkileri süper, doktorluğu da eminim öyledir fakat israel bey tüp bebek konusunda daha profesyonel geldi ( özellikle mini tüp bebek). Ümit hanımla herhangi bir başarısızlığım yok yanlış anlaşılmasın!!! Ben israel bey i tercih ettim o nedenle, dilek hanım da kent hastanesinde diye biliyorum, o da başarılı bir doktor, fakat kent çok uzaktı bana. İsrael Bey alsancakta kendi muayehanesinde bakıyor, tüm işlemlerini de irenbede yapıyor! Şuanda 32 haftalık hamileyim, israel bey'den Allah razı olsun...
pinozpino allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin,israil bey mini derken iğne kullandırmadı galiba,size nasıl bir tedavi uyguladı,bende gitmeyi düşünüyorum

Sağol cnm. :dua: Ben burdan adetin ikinci günü yaptırıp gittim onları baz aldı. Arada yine tahliller istedi devlet hastanesinde yaptırdım. Gidip görüş bence ücretsiz konuşma hakkınız var. Hakkında hayırlısı olsun israel bey de eminim çok iyi doktordur adını çok duydum. Hangisine kolay ulaşımın kolaysa onu tercih et bence.
Dilek hanımla ücretsiz konuşabiliyor muyuz sizin kaçıncı denemede olmuştu bir de tam olarak ne kadar tuttu

pinozpino allah sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin,israil bey mini derken iğne kullandırmadı galiba,size nasıl bir tedavi uyguladı,bende gitmeyi düşünüyorum
çokk sağolun, amin inşallah:) yumurta sayım az olduğu için ve amh değerim 0,33 olduğu için bu yöntem uygulandı. daha az iğne ve ilaç kullanıldı ve vücudun doğal yumurta üretimine bakıldı. Doktorun hedefi az yumurta olsun ama en azından kaliteli olsun doğrultusundaydı. O nedenle 3 defada 9 yumurta verebildim. 2 . toplanan gruptakilerden biri tuttu çok şükür! darısı başınıza...

Dilek hanımla ücretsiz konuşabiliyor muyuz sizin kaçıncı denemede olmuştu bir de tam olarak ne kadar tuttu

Tabiki gidip bilgi alma hakkınız var. İlk denemede oldu çok şükür :dua: ben tam olarak Şubat'ta başladım yumurtalarım gelişirken rahimde fazla kalınlaşma ve polip gördü Dilek hanım yumurtaları toplarken polip aldındı yani kürteaj oldum. Döllendi ve donduruldu. Martta transferi yaptı. Yani ben de farklı işlemler de uygulandı toplamda 10.000 TL yi buldu.
Normal şartlarda ilk muayene 350+6250+ ilaçlar

Tabiki gidip bilgi alma hakkınız var. İlk denemede oldu çok şükür :dua: ben tam olarak Şubat'ta başladım yumurtalarım gelişirken rahimde fazla kalınlaşma ve polip gördü Dilek hanım yumurtaları toplarken polip aldındı yani kürteaj oldum. Döllendi ve donduruldu. Martta transferi yaptı. Yani ben de farklı işlemler de uygulandı toplamda 10.000 TL yi buldu.
Normal şartlarda ilk muayene 350+6250+ ilaçlar
Sizde sorun neydi peki ne güzel ilk denemenizde olmuş allah bize de nasip etsin inşallah sizde hayırlısıyla kavusun

Sizde sorun neydi peki ne güzel ilk denemenizde olmuş allah bize de nasip etsin inşallah sizde hayırlısıyla kavusun

Amin canım aminnn. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu yine gebelik olmadı. Ben de tiroid problemi vardı. Rabbim 30 ay sonra nasip etti bin şükür ama pozitifi görünce iş bitmiyor :( kanamalarım oluyor sürekli yatıyorum. Tez vakitte sen de yavruna kavuşursun inşallah :dua:

Amin canım aminnn. Eşimde varikosel vardı ameliyat oldu yine gebelik olmadı. Ben de tiroid problemi vardı. Rabbim 30 ay sonra nasip etti bin şükür ama pozitifi görünce iş bitmiyor :KK43: kanamalarım oluyor sürekli yatıyorum. Tez vakitte sen de yavruna kavuşursun inşallah :dua:
Rabbim büyük canım dikkat et kendine büyük ihtimalle gidicem dilek hanıma Peki bir şey sorucam kredi kartı geçerli mi

Canım çok soruyorum ama direk kent hastanesine gidip muayene olunmuyor mu
Estağfurullah canim sor tabi. İstersen git ön konuşma yap istersen git muayene ol. Sana kalmış. Ben ön görüşme için gittim ama Dilek hanım öyle güzel konuştu ki hadi başlayalım dedim ve muayene oldum :)

Estağfurullah canim sor tabi. İstersen git ön konuşma yap istersen git muayene ol. Sana kalmış. Ben ön görüşme için gittim ama Dilek hanım öyle güzel konuştu ki hadi başlayalım dedim ve muayene oldum :)
On görüşmeyi nerede yaptin kent hastanesine gitsem direk olur mu onu merak ediyorum Ilgin için tesekkurler

Sen peki daha once başka hangi doktora gitmiştin

1 sene önce İzmir'de medikalparkta aşılama oldum. Saatlerce muayene sırasında beklettiler ve ve doktorun ilgisizliği cabası. Uzunca bir süre araştırdım sonra direkt Kent Hastanesi'ne gittim.

Back