İsrael Aruh'u tanımıyorum ama Kaan Bozkurt'la başarısız bir denemem var. İyi bir doktor ama iletişim ve diyaloğu hiç yok o nedenle ben Ahmet Zeki Işık'la devam ediyorum.Merhaba ,
Tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ..Araştırmalarım sonucu İzmir için elemelerden geçirdikten sonra iki doktor arasında kararsız kaldım
Kaan Bozkurt yada Israel Aruh için yorumlarınızı deneyimlerini yazmanızı rica ederim
teşekkürler
Gecen yıl kaan beyde tedavi olmuştum iyi bi doktor tedavim negagifle sonuçlandı maalesef tek embriyomuz vardı ( eşim de 0 sperm ) 2007 yılında abimler israel beyde tedavi oldular ilk denemelerin de oldu ( yumurta transferi oldu rusya da )
Yengem regl olmadığı için yumurtası yoktu rusya da yumurta bankasından yumurta aldılar orda transferi oldu 3. Sınıfa giden oğlu var abimincanım bende israel beyde tedavi gördüm, kaan beylede görüşmem oldu..ancak abinler için yumurta transferi oldu rusyadan demişsin, biraz acabilirmisin acaba? nasıl yapıldı..
Canın benim 28 bende bir problem yoktu eşim de problem vardı ben israel beyle eşimin teyzesi sayesinde tanistum 40 yasinda hamile oda suanda yani şans dereceniz rahatsizliginiz nedir bilmiyorum ama gerçekten çok iyi bir ekibi ve cok deneyimli bir doktor umarım size yardımcı olabilmisim dir umarım size de faydali bir doktor olabilir allah yardımcınız olsun insgoldstar535 merhaba
yaşını öğrene bilirmiyim. bu süreçte yaşta önemli biliyorsun. benimde 4 transferim oldu dr rafael levi gerçekleştirdi. dört taneside olumsuz. israel beyi düşünüyorum şimdi kararsızım
Canın benim 28 bende bir problem yoktu eşim de problem vardı ben israel beyle eşimin teyzesi sayesinde tanistum 40 yasinda hamile oda suanda yani şans dereceniz rahatsizliginiz nedir bilmiyorum ama gerçekten çok iyi bir ekibi ve cok deneyimli bir doktor umarım size yardımcı olabilmisim dir umarım size de faydali bir doktor olabilir allah yardımcınız olsun ins
canim yazali baya olmuş ama naptin oldun mu tedavini? bide yanlis anlama ama kac kilosun? bende de kilo problemi varsa ondan sordum canimMerhaba.. benimde kafamda son gunlerde tamda bu soru dolaşıyordu.. burda denk geldigime cok sevindim.. benim ikinci denenem olcak.. ilkini yaptirali 1.5 yil oldu.. negatif sonuclandi.. simdi tekrar denemek istiyoruz. irenbede kaan beye gittim ama kilolu oldugum icin moralimi bozdu.. kilo ver oyle yapalim yoksa boşuna paran gider dedi.. dogru söylüyor belki ama maalesef o işler öyle kolay olmuyor.. zaten ikinci deneme için kendimi zor hazirlamistim psikolojik olarak öyle deyince iyice uzaklastim.. bir taraftanda yaş gidiyor.. israel beylede bi gidip görüseyim diyorum. ben panik atak hastasiyim doktorun beni motive etmesi cok önemli.. o bir derse ben 10 olumsuzluk düşünüyorum zaten.. bu işin sonu nereye varacak bilmiyorum ...
çok haklısın düşünmekte tabiyki bu işler güç meselesi bit yerde tikaniyor insan ve yipraniyo da brn öyle bir şey sezmedim doktor bey zaten hiç o konulara gitmez asistanlariyla konuşuyoruz bilmiyorum ama en başında biz ücretleri konuştuk onun haricinde hiç ücret talep etmediler hatta bazı testler vardı yapilcak hocam burda yapamaz miyiz diye sordum ne gerek var sağlık ocağı bedavaya yapiyo burada 300 tl falan gibi konuşmalarda oldu aramızda ben tup bebek yaptırmaya karar verdiğim de 3 tane merkez gezdim hepsi bu işi ticaret için yapiyo ben kararımi verirken hepsi paragoz bari işini en iyi yapana gideyim diye düşünmüştüm ayrıca doktor bey çok duygusal biri ben yumurta toplamaya gittiğimde çok aglamistim amelyat hanede hadi bakalım güçlü anne adayı mız uyusun biraz korkma hersey çok güzel olucak diye benimle 10 dk sohbet edip yatisrirdi hakinizda hayırlısı olsun ablacim kimi tercih ederseniz edin yavrunuza kavusursunuz umarim allahim yardımcınız olsunyaşım şuan 40, bizde de sorun eşimde spermlerinde kümeleşme var. kuzenimin bebekleri de israil bey ile tedavi sonucunda oldu. ama ben çok para göz olduğu hakkında yorumlar aldım bu biraz gözümü korkuttu. daha öncedende bizim 4 transfer olunca tabi maddi olarakta düşünmek gerekiyor ister istemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?