İzmir Tüp Bebek İçin Kaan Bozkurt mu Israel Aruh mu Hangisini Önerirsiniz

syasa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
3
1
88
40
Merhaba ,
Tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum ..Araştırmalarım sonucu İzmir için elemelerden geçirdikten sonra iki doktor arasında kararsız kaldım
Kaan Bozkurt yada Israel Aruh için yorumlarınızı deneyimlerini yazmanızı rica ederim

teşekkürler

MERHABA CANIM BEN KAAN BEYE GİDİYORUM BENDE ÇOK KARARSIZ KALDIM, HATTA İSRAEL ARUHTAN DA RANDEVU ALDIM. BENİM 2. DENEMEM İL DENEMEM SMYRA TÜP MERKEZİNDE OLDU NEGATİF. ŞİMDİ KAAN BEYDE TEDAVİ OLUYORUM. YUMURTALAR TOPLANDI, HİSTO YAPILDI. TRANSSFER BEKLİYORUM. AMA ŞUANA KADAR ÇOK MEMNUNUM....

Dördüncü denemem. Yumurta rezervim az. Mini tüp bebek yaptık. Normal tüp bebekten daha

Dördüncü denemem. Yumurta rezervim az. Mini tüp bebek yaptık. Normal tüp bebekten dahadaha çok ve kaliteli yumurtam oldu. İnşallah güzel haberler alırız

Gecen yıl kaan beyde tedavi olmuştum iyi bi doktor tedavim negagifle sonuçlandı maalesef tek embriyomuz vardı ( eşim de 0 sperm ) 2007 yılında abimler israel beyde tedavi oldular ilk denemelerin de oldu ( yumurta transferi oldu rusya da )

İsrael Aruh'u tanımıyorum ama Kaan Bozkurt'la başarısız bir denemem var. İyi bir doktor ama iletişim ve diyaloğu hiç yok o nedenle ben Ahmet Zeki Işık'la devam ediyorum.

RABBİM HEPİMİZİN YAR VE YARDIMCISI OLSUN. ZORLU SÜREÇLER YAŞIYORUZ. BENİMDE 2. DENEMEM ADET OLMAYI BEKLİYORUM OLUNCA RAHİM KALINLAŞTIRMA SONRA TRANSFER OLUCAK.

KAAN BEYDE İLK DENEMEM.
HAMİLE OLAN ARKADAŞLAR ÇAY VEYA KAHVE TÜKETTİNİZ Mİ? ÇALIŞTIĞIM İÇİN BİR TANE KAHVEYİ ÇOK ÖZLÜYORUM. BİRDE NELER YEDİNİZ NASIL BESLENDİNİZ.

canım bende israel beyde tedavi gördüm, kaan beylede görüşmem oldu..ancak abinler için yumurta transferi oldu rusyadan demişsin, biraz acabilirmisin acaba? nasıl yapıldı..

canım bende israel beyde tedavi gördüm, kaan beylede görüşmem oldu..ancak abinler için yumurta transferi oldu rusyadan demişsin, biraz acabilirmisin acaba? nasıl yapıldı..
Yengem regl olmadığı için yumurtası yoktu rusya da yumurta bankasından yumurta aldılar orda transferi oldu 3. Sınıfa giden oğlu var abimin

Merhaba.. benimde kafamda son gunlerde tamda bu soru dolaşıyordu.. burda denk geldigime cok sevindim.. benim ikinci denenem olcak.. ilkini yaptirali 1.5 yil oldu.. negatif sonuclandi.. simdi tekrar denemek istiyoruz. irenbede kaan beye gittim ama kilolu oldugum icin moralimi bozdu.. kilo ver oyle yapalim yoksa boşuna paran gider dedi.. dogru söylüyor belki ama maalesef o işler öyle kolay olmuyor.. zaten ikinci deneme için kendimi zor hazirlamistim psikolojik olarak öyle deyince iyice uzaklastim.. bir taraftanda yaş gidiyor.. israel beylede bi gidip görüseyim diyorum. ben panik atak hastasiyim doktorun beni motive etmesi cok önemli.. o bir derse ben 10 olumsuzluk düşünüyorum zaten.. bu işin sonu nereye varacak bilmiyorum ...

Bende tinaztepe hastanesinde tüp bebek denemeyi düşünüyorum? orasiyla ilgili olumsiz birsey duydunuz mu?

Ben israel beyde tedavi oldum allah ondan binkat razi olsun dedikleri kadar varmis kaan beyi tanımıyorum ama brn israel hocayı öneriyorum ilk denememde hamile kaldım 4 aylık hamileyim

goldstar535 merhaba
yaşını öğrene bilirmiyim. bu süreçte yaşta önemli biliyorsun. benimde 4 transferim oldu dr rafael levi gerçekleştirdi. dört taneside olumsuz. israel beyi düşünüyorum şimdi kararsızım

merhaba lar bende kaan beyde tedavi oluyorum.evet kaan bey biraz soğuk ama işinin ehli kimseyi kandirmiyor yani umut tuccarligi yapmıyor neyse onu söylüyor.şuan memnunum cts opu var gereksiz testlerden geçirmiyor sadece usg bakıyor herşeyi söylüyor .para goz değil o bana yeter çok yoğun bir dr.bütün hastalarında ondan çok memnun

Canın benim 28 bende bir problem yoktu eşim de problem vardı ben israel beyle eşimin teyzesi sayesinde tanistum 40 yasinda hamile oda suanda yani şans dereceniz rahatsizliginiz nedir bilmiyorum ama gerçekten çok iyi bir ekibi ve cok deneyimli bir doktor umarım size yardımcı olabilmisim dir umarım size de faydali bir doktor olabilir allah yardımcınız olsun ins

yaşım şuan 40, bizde de sorun eşimde spermlerinde kümeleşme var. kuzenimin bebekleri de israil bey ile tedavi sonucunda oldu. ama ben çok para göz olduğu hakkında yorumlar aldım bu biraz gözümü korkuttu. daha öncedende bizim 4 transfer olunca tabi maddi olarakta düşünmek gerekiyor ister istemez

canim yazali baya olmuş ama naptin oldun mu tedavini? bide yanlis anlama ama kac kilosun? bende de kilo problemi varsa ondan sordum canim

çok haklısın düşünmekte tabiyki bu işler güç meselesi bit yerde tikaniyor insan ve yipraniyo da brn öyle bir şey sezmedim doktor bey zaten hiç o konulara gitmez asistanlariyla konuşuyoruz bilmiyorum ama en başında biz ücretleri konuştuk onun haricinde hiç ücret talep etmediler hatta bazı testler vardı yapilcak hocam burda yapamaz miyiz diye sordum ne gerek var sağlık ocağı bedavaya yapiyo burada 300 tl falan gibi konuşmalarda oldu aramızda ben tup bebek yaptırmaya karar verdiğim de 3 tane merkez gezdim hepsi bu işi ticaret için yapiyo ben kararımi verirken hepsi paragoz bari işini en iyi yapana gideyim diye düşünmüştüm ayrıca doktor bey çok duygusal biri ben yumurta toplamaya gittiğimde çok aglamistim amelyat hanede hadi bakalım güçlü anne adayı mız uyusun biraz korkma hersey çok güzel olucak diye benimle 10 dk sohbet edip yatisrirdi hakinizda hayırlısı olsun ablacim kimi tercih ederseniz edin yavrunuza kavusursunuz umarim allahim yardımcınız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…