İzmir Tüp Bebek Doktorları, Merkezleri Önerisi ve Fiyatları

Bilmiyordum iyiki söyledin bı baktım 3 buçuk 5 arası dediler ve aşılamada ilaç olduğunu bilmiyordum devlette yaptiracakdim klomen verdiler sadece 4 yumurta olunca yaptırmadım özele karar vermistim bende
valla izmir piyasası aşılama 25.000 bandında. yine yumurta geliştimek için gonalf veriyorlar genelde, tüp bebek için günlük 150mg kullandım, yanına bir de meriofert diye başka bir ilaç. aşılamada da gonalf isimli ilacı günlük 75 veya 100mg veriyorlar. yine 1 hafta 10 gün kadar kullanılıyor. gonalf 900mg zaten başlı başına 8bin civarı. aslında şuan düşününce 10.000tl bile az geldi ilaç fiyatı. İlla ki forumda yorumlayanlar vardır bi araştırın bence hatta ben de araştıraym bulursam detay size de gönderirim

Çok sevinirim bende izmirde yim zaten

Arkadaş çok güzel yazmış detaylı ben funda godeye iki kere gitmiştim gerçekten çok çok yogun daha sonra irenbe Alper beye gittim ilgili ve dikkatli bir doktor tavsiye ederim şuan 50bin temmuzda belki zam yaparlar

Alper hoca hangi il hangi hastane

Alper hoca hangi il hangi hastane
İzmir'de, irenbe tüp bebek merkezi.Ve bu arada 3. Gün çift embriyo transferi oldum 24mayısta. İlk denemede çok şükür pozitifi gördük. Cuma kese mi keseler mi onu görmeye gideceğiz hayırlısı ile sağlık ile . Allah bekleyen herkese göstersin inşallah ☺

Merhaba süreciniz nasıl geçti pozitif sonucu aldınız mı?

E elispera_24

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…