- 10 Mayıs 2013
- 250
- 150
- 83
- Konu Sahibi pohpohperi
-
evet cnm haklısın evlat sahibi olmak kolay değil herşeyde bir fedakarlık vardır yeterki sonuç iyi olsunda bebeklerimizi kucaklarımıza alalım hem evlat para ile ölçülmez ne kadar para veriyorsak veriyoruz bunu kimse ilgilendirmez
lütfen tinaztepeden menmun olursunuz olmasiniz ama orada tedavi olanlara saygi gösterin kafamizi kariştirmayin ...
bu forumun sadece memnuniyet bildirmek için yazıldığını bilmiyordum özür dilerim.kenttede tüp bebek 8000 TL değil. sanırım sen de bayağı araştırmışsın merkezleri. takım taraftarı gibi maşallah. allah bize de verir inşallah böyle sarılırız merkezin reklamı için.
bende araştırdım cnm erdalbeyin eski hastlarınla bile karşılaştım kapıda kızı kadının 5 yaşında olmuş kaadın gene tüp bebek yaptıracakmış taa nerelerden insan geliyor.birde ben ençok enfeksiyondan korkuyorum burası yeni açıldığı için içim rahat temiz bir ortam devlet hastanelleri pislik yuvası ilgisiz ve alakasız güler yüzleri yeter
evet ya aşilamalarimi ben tepecikte yaptirdim ögrenciler yapiyor ... ruhsuzlar ya inşallah hayirlisiyla yavrularimizi kucagimiza aliriz...canim
evet cnm inş. görüşürüz gittiğimiz günleri yazarız.sen nerde oturuyorsun benim evim bornovada taa ordan geliyorum bu merkeze 3kez ege ünv.aşılama oldum orasıda çok pisti alakasızlardı ben erdal beyi çok duydum ününü.
bende karşiyakadayim biraz uzak ama cevre yolundan gidiyoz biz ben yarin gidiyorum hitereskopi yapilacak:)) inşallah grşrz
canım ben de yarın gidicem 2.tüp için 8.gün kontolüm var.ben de çiğlide oturuyorum çevre yolundan kısa gibi geliyo.histereskopin sıkıntısız geçsin işallah.
canım ben de yarın gidicem 2.tüp için 8.gün kontolüm var.ben de çiğlide oturuyorum çevre yolundan kısa gibi geliyo.histereskopin sıkıntısız geçsin işallah.
saol canim inşallah biraz korkuyorum ama
senin birinci tutmadimi canim rabbim kimsenin kucagini boş birakmasin inşallah herşey yolunda gider ...sorunun neydi canim senin
Selamlar arkadaşlar,benimde doktorum Erdal Bey,histerorkopi yapıldı banada çok ilgili bir hekim,Eylül ayında ilk tüp bebek denememiz olcak inşallah bana da dua edin buna çok ihtiyacımız olucak...
canım nasıl geçti.sıkıntısız oldu işallah
Hayirlisi olsun insallah istedigin sonucu alirsin
İnşallah canım hepimiz hayırlısıyla anne oluruz.İyi dileklerin için teşekkür ederim...
benimde doktorum erdal bey.suan 6 haftalık hamileyim.insallah hepinizin yüzü güler
amin inşallah nasil gidiyo çoktandir göremiyoz seni bebişin durumu nasil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?