- 10 Mayıs 2013
- 250
- 150
- 83
- Konu Sahibi pohpohperi
-
iyiyim canım sağolasın tesekkur ederim.gecen gün kücük bir düşük tehlikesi oldu.kanama oldu.şimdi çok şükür herşey yolunda.genelde yatıyorum.dikkat ediyorum.
aman dikkat et allah korusun elinden geldikce otobüse felan binme aramaya
benimde eylülde olacak inş v bayarama hamiş girmek istiyorum
pintos dr bana menagon ve gonal f yazmış erdal bey sanada onlarımı yazmıştı.kaç gün vurulcam acaba
inşallahhhhhhhh başladinmi sen ilaçlara bende kist çikti 10 gün var ilaçlarimin bitmesine benim aşilamadan kalan iki kutu var ilaçim ne kadar tuttu ilaçlarin ben çok umutluyum rabbim emeklerimizi boşa çikarmasin .... eşime diyorum oh her şey bana senin işin kolay ben çok utanan bir insanim çok sıkıyom kendimi allah yardimcimiz olsun..
cnm benim hapım son 4 gün rahim kalınlığı çıkmıştı bende 3 günede adet hesaplasam 7gün sonra adetin 2.günü vurulmaya başlıcam ben raporlu aldım 657 tl tuttu menagon ve gonal f jel ovitrelle ve bişi daha vardı ilaçlarda muayne ücretimde 12 tl oldu raporlu olduğum için en güzeli tutmazsa ki inş tutacak umutluyum yumurta saklama bedava olacak rapor karşılıyormuş erdal beye 1600 vereceğim yani bana toplam maliyeti histro ilee 2.400 tl falan
kızlarrr ilk denemem olacağı için kararsızım kaç yumurta koydular size 1 embriomu 2 tanemi ne yapayım nolur cvppp
erdal beye niye veriyosun 1600 bana çikmadi rapor beş yillim dolmadigi için
kızlarrr ilk denemem olacağı için kararsızım kaç yumurta koydular size 1 embriomu 2 tanemi ne yapayım nolur cvppp
canım 2 tane koyuyolar.banada 2 kondu biri tuttu
tmm da cnm benim bild kadarı ile evlilik yılı ile değil en az 2 aşılama sonrası herkese tüp bebek raporu veriyorlar diye biliyorum ben ama[beş yillik evli olman lazim ama benim onla ilgisi yok ssk dört yillikti ondan yani hayirlisi bakalim 3500 hastaneye vercez ilaçlarimin bir kismi var zaten .. hayirlisi bakalim ya senin hitereskopiden sonra karnin agirdimi..benim agrim varda
cnm senmi istedin onlarmı koydu iki tane.ben çok kararsızm koyup ya 2iz olursa acaba şimdi tek tutmazsa donmuşlarla 2 tanemi koydursam kafam çok karışık.ilk kez olacak bide bilenlere danışayım dedim az bi süre kaldı allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?