İzmir Sohbetleri

sorma valla ortim olmayacak kisilerle oluyon olcaklarla uzak kaliyon offfffffCADIARZU

aynen ortim yaa...izmirdeki evde karşı dairede öğrenciler oturyo...burdaki evin de kapı komşusu mostralık biri hehehe...klava:şimdi yok zaten 3 ay denize gidiyor...:dilcikar:

ben bütün gün patliyorum burda kimseler yok sesizlik sakinlik sanki terkedilmis bir sehir insanlar makina gibi sabah kuruyorsun aksama kadar aksam yat sabah kalk ye ic yat kalk bunaldim artik ne yapayim evlatlar burdan ayrilmazlar

ben bütün gün patliyorum burda kimseler yok sesizlik sakinlik sanki terkedilmis bir sehir insanlar makina gibi sabah kuruyorsun aksama kadar aksam yat sabah kalk ye ic yat kalk bunaldim artik ne yapayim evlatlar burdan ayrilmazlar
yaa sahiden robotlaşmış insanlar orda...iyi ki buraya giriyorsun da ortim biraz değişiklik oluyordur sana da...yerimseniben

neyse ben kacam ortak sabah is var yarin konusalim biraz öptüm cok iyi geceler mutlu saglikli sabahlarin olsun hersey gönlünce olsun öptüm cokopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan:a015:

herkese merhaba. bu arada hayırlı cumalar diliyorum. izmir sıcaktan yanıyor. ağustosta ne yapacağız bilmiyorum.opuyorumnanaktan

kardeleim hoşgeldin cicim...iyiyim sen nasılsın? miniş nasıl?opuyorumnanaktan

ben de kahvaltı etmeden buraya bakıyorum hep...yani şu demek size bir selam vermeden güne başlamıyorum...Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…