İzmir Sohbetleri

kardelenim hşg ablacım...nasılsın? keyifler nasıl güzel hatunum...opuyorumnanaktan

kızlar bir yazıyorum sonra çıkmak durumunda kalıyorum beroş yznden kızmayıncvp veremedim diye emiii malum bebişi ayaklandı pire gibi tutamıyorum sizi çok öpyorum

slm nutezcim oy yavrucugunu cok öpŞeniz bizim icinde allah bagislasin uzun ömürler versin :Saruboceq:hic durmaz simdi hep kosturman lazim sagliklöi olsunlarda kosturalim demi canimopuyorumnanaktan

ayyy çıkmışsın bitoşum anca cvp yazabildim yine...sorma çok afacan tatlı koşturmalar bunla.ama kötü bir huyu var yarım saat sallıyorum uyutuyorum bir sigara içmeden ayakta velet bana gece 11:30 a kadar rahat yok yani.sonraki halimde bu işte :bbo: kafamçokkarıştı

bu aylarda böyle hic durmazlar uyumazlar cok hareketliler yumurcaklar rabbim cümlesine saglik versinŞeniz

slmm kızlar slmm.nasılsınız .benim adam maç izlğiyor pc bendekaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…