İzmir Sohbetleri

berfincim, şimdiden hayırlı olsun canım. evet izmir herşeyiyle güzeldir. başta istanbula göre çok ucuz. insanları cana yakın ve sevecendir. zorluk çekmeyeceksin. hele havalar az serinlesin, kk toplantılarımız başlar. mutlaka katıl. mutlu olacağına inanıyorum.opuyorumnanaktan

eşimden başka kimse olmucak umarım alışmam kolay olur valla arkdaşlarım olsa fena olmaz orda :)) alışmak biraz zaman alcak gibi, elbette katılmak isterim aranıza...

eşimden başka kimse olmucak umarım alışmam kolay olur valla arkdaşlarım olsa fena olmaz orda :)) alışmak biraz zaman alcak gibi, elbette katılmak isterim aranıza...

canım bizim kk toplantıları çok şen şakrak olur. gelen bir sonraki buluşma ne zaman diye sorar. yaz ayı olduğu için ara verdik. kışın bol bol görüşürüz umarım. kaydirigubbakcemile5

cakil canım havalardan pek pc başına oturamadım. anca yeni yeni oturabiliyorum. bu sene telaşım çoktu. oğluşum temelli döndü. odasını ayarladık. bu yüzden evin düzeni alt üst oldu tabii. fazla eşyaları dağıttık. nihayet ev yaşanır duruma geldi. dahada atacağım eşya çok. zamanla herşey yoluna girecek.
tabii çocuklarıma iş aradık. nihayet geçicide olsa birer iş bulabildiler. yinede koşturmam bitmedi. fırsat buldukça buraya uğramaya çabaladım.opuyorumnanaktan

evet ablacım yaa bende cok oturamadım bu yaz havalar cok sıcaktı pcnın basında durulmuyor vallahımafoldumben ayy ablacım gözun aydın oğluşuna kavusmussun ne guzel iş bulmalarınada cok sevındım inşallah kalıcı bır ısde bulurlar en kısa zamanda ugra tabı ablam özletme kendını öptüm kocaman iyi geceleropuyorumnanaktan

önümüzdeki hafta serinleyecek diyorlar sibelcim. daha fuara bile gidemedik. kız gidelim diyor, fakat sıcaktan vazgeçiyoruz. yürümek bile eziyet oluyor.opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…