İzmir Sohbetleri

evet canım izmirde yaşıyo afedersin ota b...kavga edip duruyoruz yaaaa dünden beri birbirimize girdik

bende ıyıyım canım sagol allah tamamına erdırsın düğün var yakında galiba

nasılsın chancecım?

Teşekkür ederim çakıııllll iyi diyelim iyi olalım,sen nasılsın? Sende var mı evlilik, nişan vs. ?

evet canım izmirde yaşıyo afedersin ota b...kavga edip duruyoruz yaaaa dünden beri birbirimize girdik

Olur öyle arada sırada,tadı tuzu ilişkinin diyelim o zaman :)

daha düğüne var isteme olcak haziranda:))))))))

anladım canım kavgalarınız stresten oluyor olabılır erkekler pek sorumluk almaya gelemıyorlar yaa şimdi oda strese gırmıstırkaydirigubbakcemile3

yok be cakılcım öyle değil o benle can atıyo evlenmeye sorun bende ben biraz aksi birisiyim sürekli sorun çıkartıyorum....bu arada chance sözlü evli değil henüz:)))))))

Çakılcım ben sözlüyüm daha....

Zuzu, evlilik aceleye gelmez canım aman dikkat et, kavgalar her ilişkide olur tabiki aşırıya kaçmıyorsa. Umarım en yakın zamanda düzelir aranız...

yok be cakılcım öyle değil o benle can atıyo evlenmeye sorun bende ben biraz aksi birisiyim sürekli sorun çıkartıyorum....bu arada chance sözlü evli değil henüz:)))))))

kız baştan böyle yapma sonra çocugun gözu korkar kaydirigubbakcemile3 chancede yazan ev hanımını ben evli diye okumusum böyle aynı anda 3-4 işi yapmaya çalısınca böyle oluyor demekki kaydirigubbakcemile3

valla ne bilim hep ben sorun çıkartıyorum çocuk çok iyi dayanıyo bana:)))))))))) haziranda izmire gelicem düğün var görümcemin

kız baştan böyle yapma sonra çocugun gözu korkar kaydirigubbakcemile3 chancede yazan ev hanımını ben evli diye okumusum böyle aynı anda 3-4 işi yapmaya çalısınca böyle oluyor demekki kaydirigubbakcemile3

valla herkes aynı şeyi diyo annemde diyo çocuğu çok üzüyosun halbuki dört dörtlük birisi ama benim keçiliğim aksiliğim tutuyokaydirigubbakcemile3

evet bende seviyorum istanbulu o yüzden istanbulda yaşamak istiyorum...ne için gelicen canım istanbula

ben izmirli değili erkek ark izmirli :)))))))) ablasının düğünü var haziranda o yüzden
gelicem izmire

evet bende seviyorum istanbulu o yüzden istanbulda yaşamak istiyorum...ne için gelicen canım istanbula

Erkek arkadaşımın birkaç işi var, bende gezeyim diyorum bahaneyle. Zaten 2 ayda bir geliyorum. Az çok öğrendim İstanbulu'da :))
Sen ne tarafta oturuyorsun İstanbul da?

bahçelieclerdeyim canım bakırköye yakın gel bekleriz canım bende gezdiririm seni:)))))

ınşallah canım, ne zaman geleceğim kesinleşsinde beni gezdirmeni cok isterim valla :))

Fotoğrafı beğenmene sevindiimmm:))

gezdirirm canım ne demek hemde tanışırız sende beni izmiri gezdirirsin:))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…