İzmir Sohbetleri

benim işler öylece duruyor :p

dün aksamdan beri gündür sular yok bizde ..çıldıracagııııııım
Sumak hoşgeldin canım...sular mı kesik...ayy sahiden kötü bir durum yaa...moralini bozma yine de...opuyorumnanaktan
selam nasılsınız benim kızım geliyor çok mutluyum
murgiz ablam ooo gözünaydın sağ salim gelsinler inşallah...:Saruboceq:

:1hug::1hug:Nasılsınız izmirin güzel bayanları,uzun bi aradan sona gene geldim,ne yaptınız ben yokken bakalım,sibelim oğlan evleniomu bi hazırlık var sende ama hayırlı olsun bakalım,bı sıcaklarda allh kolaylık versin.2 adımlık yerdeyiz bi gelemedin bana,işleri hallet yaz bitmeden gel.

tşk ederim sibelciğim nasıl gidiyor hazırlıklar
walla son sürat murgiz ablam...opuyorumnanaktanferahlı telaşlar olsun napalım...mafoldumben
:1hug::1hug:Nasılsınız izmirin güzel bayanları,uzun bi aradan sona gene geldim,ne yaptınız ben yokken bakalım,sibelim oğlan evleniomu bi hazırlık var sende ama hayırlı olsun bakalım,bı sıcaklarda allh kolaylık versin.2 adımlık yerdeyiz bi gelemedin bana,işleri hallet yaz bitmeden gel.
Vayyy kimler gelmiş..nerdesin canem sen yaww...yerimsenibenoğlanın nişanı var 17 sinde uğraşıom filizim...sen neler yaptın? şu telaş geçsin de sahiden bir oturalım tatlım mavişim...nişan akhisarda olacak uygun olursanız beklerim...opuyorumnanaktan

selam sibel abla nasılsınopuyorumnanaktan hazrlıklar ne alemde bittimi evdeki işlerinfisfisfis
az kaldı heyecan basmıştır seni şimdi..

biitoom burda mısın?
burdayim canim bir gidiyom bir geliyorum yemek falan iste sen napiyorsun ortimopuyorumnanaktan
selam sibel abla nasılsınopuyorumnanaktan hazrlıklar ne alemde bittimi evdeki işlerinfisfisfis
az kaldı heyecan basmıştır seni şimdi..

fatmacim nasilsin canim iyimisinopuyorumnanaktan

selam millet nasılsınız bitoşuuuummm...öptüm seni opuyorumnanaktan..su ne habe yavrıııımmmşakkıdı

bitosummmm sen nasılsın ablam?göremiyorum seni?

sibel ablamında ışığı kapalı nerde bu hatunnnnnnnnnnnnnn

selamm kızlarrr canlarrr nasılsınızzz ?Şeniz
selamlar canim nasilsin
selam millet nasılsınız bitoşuuuummm...öptüm seni opuyorumnanaktan..su ne habe yavrıııımmmşakkıdı
kusum caney iyiyim siz nasilsiniz öptüm cok opuyorumnanaktan
bitosummmm sen nasılsın ablam?göremiyorum seni?

sibel ablamında ışığı kapalı nerde bu hatunnnnnnnnnnnnnn

iyiyim boncukum ne yapayim calismaya basladim ayni hersey sen nasilsin bitanem opuyorumnanaktan

bende iyiyim bitom ...........

kolay gelsin sana mutlu döndür tr den iş zor gelmemiştir inş.......................

bende iyiyim bitom ...........

kolay gelsin sana mutlu döndür tr den iş zor gelmemiştir inş.......................

sagol boncukum yok zor gelmedi de cani sIkIlIyor burda valla havada soguk yagmurlu sorma sanki kis gelmis nerdeyse kalorifer yakacagim delikafadulden:çok üzgünüm:

X