İzmir Sohbetleri

canım ya sakın stres yapma bişey olmaz inşallah içini rahat tut canım benim.

canım ne güzel bi duygu yarın bebeğinle ilgili güzel haber alacaksın Allah ım o günleri bana da göstersin.

i<yi aksamlar kizlaropuyorumnanaktan
lady im gecmisler olsun canim insallah bir sey yoktur benimde basim hic gecmeksizin agriyordu
yüksek tansiyon cikti öyle bir sey yoktur insallah canim benim:Saruboceqpuyorumnanaktan

slm nasılsın şu orti muhabbeti ilgimi çekti. herhangi bir sitede oyun oynuyormusunuz merak ettim. geçen gün bir izmirli olarak ortaya bir merhaba dedim. sizde aramıza hoşgeldin diye cevaplamışsınız teşekkür etmek istedim

selamlar canim nasil oyun anlamadim gercekten arkadasimla birbirimize öyle hitap ediyoruz birsey degil bende izmir karsiyakaliyim su anda almanyada yasiyorum canim

bende karşıyakalıyım ve eşimin işinden dolayı 20 gün önce kahramanmaraşa yerleştik. çok özlüyorum karşıyakayı oyun konusuda şu ben ekolayda sürekli okey oynuyorum acaba sizdemi oynuyorsunuz diye düşündüm. oradada partnerler birbirlerine orti diye hitap ediyor yanlış anlamışım pardon

anladim bitanem yok biz oynamiyoruz
karsiyaka izmirim özlenmezmi canim seni cok iyi anliyorum icimde tütüyor valla:çok üzgünüm:
ne yapalim artik doydugumuz yer diyoruz rabbim islerinizde kolayliklar versin opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…