İzmir Sohbetleri

biittommm hadi az kaldı gelmene...bekliyozzz büyük heyecanla senü ortim:))

he gel hayırlı yolculuklarla...yaa herkes başka topiklerde...neden acep anlamıom hiçç...(

anlamıyacak bişi yok sen yoksun diye gelmiyo kimse...ben coşturayım dedim başaramadım...:umursamaz:

Marchım yaa senin coşturman lazımdı aslında eski üye olarak...neyse bakalım toparlarız birlikte...kaydirigubbakcemile5

Marchım yaa senin coşturman lazımdı aslında eski üye olarak...neyse bakalım toparlarız birlikte...kaydirigubbakcemile5

kaydirigubbakcemile2...sen olmayınca olmuyo işte naapim...ben elimden geleni yaptım...galiba ilk resim ekleyen benim topiğimize...ama o da fayda etmedi...sblue bile uyudu...:sinifsinif:

kaydirigubbakcemile2...sen olmayınca olmuyo işte naapim...ben elimden geleni yaptım...galiba ilk resim ekleyen benim topiğimize...ama o da fayda etmedi...sblue bile uyudu...:sinifsinif:

ben foto eklemei bilmiom yaa..öğrensem ekleyip ilgiyi arttırıcam...sen ekle bare benim yerime dermşim...yerimseniben

Şimdiki Aktivite: Konu Okuyor ıMAJ DEĞıŞTıRMEK ıSTEYENLERıN Önerileri, Soruları, Cevapları

siboşş imaj mı yenilicen kıss....klava:

benim sana yolladığım diplomayı beğendin mi onu de bana...kaydirigubbakcemile3
he beğendim de ne diploması o annamadım bişi...kafamçokkarıştı
Şimdiki Aktivite: Konu Okuyor İMAJ DEĞİŞTİRMEK İSTEYENLERİN Önerileri, Soruları, Cevapları

siboşş imaj mı yenilicen kıss....klava:
allah senü.....kaydirigubbakcemile3ne bilim bakıodum öle işte...:kedi:

neyse ben çıkıorum arkedeşim...ii geceler olsun...öperem seni...opuyorumnanaktan

günaydın kızlar nasılsınız bugüna.s.
allah kimsenin huzurunu ve ağzının tadını bozmasın:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…