İzmir Sohbetleri

bittimi işlerin cnm rahatladın mı birazcık
sbluem evt cnm...ramazana kadar nişan yapmak üzwre anlaştık.yaw ne zor bu işler...onlar bize biz onlara..ikram yap vs vs vs..koptuuummm walla...
sagolcanim bu gün hic iyi degilim eltimin kiz kardesi bu gün vefat etti cok kötüyüm
biitoom başın sağolsun...mekanı cennet olsun inşallah...:Saruboceq:
selam kızlar neler yapıyonuz ben bu ara yine giremedim özledim yaw hepinizi ...
kuşum hşg canısı...ben de giremedeim walla ne çok alışmışım size aaa...kaydirigubbakcemile3
selam iyi geceler nasılsınız
hşg murgiz ablacım...hihoyyyt

Desibel ablacım rütbeni çok beğendim bu arada nişanınız şimdiden hayırlı olsun.

ablam desibel ablamopuyorumnanaktan ...gelemiyonmu pikniğe mafoldumben..ama bitoşla biz seninle neler hayal etmiştik yaaaasenağlama

Desibel ablacım rütbeni çok beğendim bu arada nişanınız şimdiden hayırlı olsun.
katem sağolasın canım...öperem senü...Şeniz
ablam desibel ablamopuyorumnanaktan ...gelemiyonmu pikniğe mafoldumben..ama bitoşla biz seninle neler hayal etmiştik yaaaasenağlama
gelemicem kuşum sanırsam...sizinle buluşuruk olmazsa tatlım yaa...ben de görüşmek isterim biitomla...vereliniortak

desıbel ablam bugece dua gecemızdı kk da senın ve evlatların ıcnde dua ettımm hepınızı opuyorumm k.i.b

rabbim sen unutan kullarından etme bizi,
dara düşünce hatırlayan kullardan etme bizi
yüce rabbim seni her vakit anan kullardan eyle bizi
AMİN...
cumaniz mubarek olsun....
:Saruboceq:

Eklentiler

• $cuma.jpg
    11 KB · Görüntüleme: 45
desıbel ablam bugece dua gecemızdı kk da senın ve evlatların ıcnde dua ettımm hepınızı opuyorumm k.i.b

selamlarrr...herkese iy6i cumalar güzelerimmm...
ah canım benim essecim...beni de unutmamış gözlerim doldu şimdi...öptüm pembiş yanaklarından...opuyorumnanaktan

selamlar hepinizi öpüyorum kızlaropuyorumnanaktan
CUMA GÜNÜMÜZ HEPİMİZE MÜBAREK OLSUN,ALLAH (CC)HEPİMİZE BUGÜNÜN HÜRMETİNE HAYIRLAR VESİLE
ETSİN..
ŞERDEN,KİNDEN,BELADAN,KAZADAN,HASTALIKTAN,DERTDEN,SIKINTIDAN,UZAK BİR HAYAT NASİP ETSİN İNŞAALLAH...

hayırlı cumalar fazla kalmıcam bi bakayım dedim
arkadaş vardı şimdi gitti ........

selamlarrr...herkese iy6i cumalar güzelerimmm...
ah canım benim essecim...beni de unutmamış gözlerim doldu şimdi...öptüm pembiş yanaklarından...opuyorumnanaktan

ablam hiç unuturmuyum ahde vefa nerde kalır ozaman:) senın bu aralar en cok duaya ıhtıyacın var ıns evlatlarının meslekrınde basarılı evlılıge ılk adımlarında her sey su gıbı akıp gıtmesnı Rabbım nasıp etsın sanada kolay gelsın optummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…