- 29 Mart 2008
- 1.436
- 0
sbluem evt cnm...ramazana kadar nişan yapmak üzwre anlaştık.yaw ne zor bu işler...onlar bize biz onlara..ikram yap vs vs vs..koptuuummm walla...bittimi işlerin cnm rahatladın mı birazcık
biitoom başın sağolsun...mekanı cennet olsun inşallah...:Saruboceq:sagolcanim bu gün hic iyi degilim eltimin kiz kardesi bu gün vefat etti cok kötüyüm
kuşum hşg canısı...ben de giremedeim walla ne çok alışmışım size aaa...kaydirigubbakcemile3selam kızlar neler yapıyonuz ben bu ara yine giremedim özledim yaw hepinizi ...
hşg murgiz ablacım...hihoyyytselam iyi geceler nasılsınız
kate_34 iyi geceler canım ...nasılsın..
katem sağolasın canım...öperem senü...ŞenizDesibel ablacım rütbeni çok beğendim bu arada nişanınız şimdiden hayırlı olsun.
gelemicem kuşum sanırsam...sizinle buluşuruk olmazsa tatlım yaa...ben de görüşmek isterim biitomla...vereliniortakablam desibel ablamopuyorumnanaktan ...gelemiyonmu pikniğe mafoldumben..ama bitoşla biz seninle neler hayal etmiştik yaaaasenağlama
desıbel ablam bugece dua gecemızdı kk da senın ve evlatların ıcnde dua ettımm hepınızı opuyorumm k.i.b
selamlarrr...herkese iy6i cumalar güzelerimmm...
ah canım benim essecim...beni de unutmamış gözlerim doldu şimdi...öptüm pembiş yanaklarından...opuyorumnanaktan