İzmir şifa hastanesinde labiaplosti

B

barışgüneşi

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi barışgüneşi
slm arkadaşlar izmir basmane şifada labioplastı ..iç dudakları küçültme operasyonu yaptıran varmı kadın doğum uzmanına yaptırmayı düşünüyorum ...
estetikten cok sağlık yönüyle rahatsızım ..
bu konuda beni bilgilendirebilirmiisnniz...

tabi cnm bilgilendiririmde korkudan ölmessem:1shok:mirmirmirmir
daha şimdiden stres bastı neyse bugün doktorla görüştüm ...
bana demezmi hiç gerek yok kuruntu ediyorsun ki var yani ...
ceksen rahat 7 cm uzar ...bende ısrar ettim olucam cok rahatsızım dedim ..
sonra 1500 anlaştık ...genel ateztezi olucak dedi....genelde lokal yapıyorlar ama
sonra işin komik mi desem şüpheli tarafımı mı desem ..kafamçokkarıştı
şimdi ben fazla yada az keserim memnun kalmasın ..sen ciz ne kadar
istiyorsan okadarını ameliyat la alırım dedi...:kızgın:
kafam karıştı olucam da ..doktor seciminde kararsızım ..içim daraldı yaaaaaaaaaaaaaaa:a015:senağlama

..................................................

Son düzenleme:
Barış Güneşi korkuyu endişeyi bırak ve lütfen cesaretini topla,inan korkulacak bir durum değil,neden bu kadar kendine stres yapıyorsun ki.Bak ben oldum kurtuldum şimdi sıra sende.Cesaretini topla ve ilk adımını at iyi haberlerini bekliyoruz.

sağ olcnm desteğin için olmam lazım
doktorlarla görüşüyorum ..bakalım umarım güzel olur

bademcim haklısın cnmda
bugünde başka bi plastik cerrha gittim
ve samimiyetine de inandım...bana uzun evet ama
sorun olmaz dedi...bende ısrarla kurtulmak istiyorum dedim
tmm istersen yaparım fakat cinsel istekde ve haz almanda azalma olur dedi...
sen bi düşün dedi...fiyattada 1800 ze olur dedi...
çok kafam karıştı ya..tabi araştırmalarımı anlattım ...genelde doktorlar eksileri fazla söylemez dedi..sorun etme dedi adeta beni vazgecirmek için uğraştı..
ne kötü durumda olanlar var seninkine cokta gerek yok dedi..şaşatım kaldım ...
genelde doktorlar para canlısı olur ve kendini över ama .bilemiyorum yani...

Biraz daha arastir isersen belki daha ucuza daha tecrubeli bi dr bulursun kimbilir tabi herkse muayene olmak sikicidir heralde ama bikere olucan omur boyu kalcak bunu dusunerek iyi bir yer bulmak lazim seni merakla takip ediyorum haberin olsun sekerim

evet cnm çok doktora muane oldum ..çok sıkıcı ...cok pazarlık yapsan 1500 bırakıyor ortalama yani aman ya burun değilya bu olmassa sonra bidaha yaptırım doğumdan sonra falan ne yapayım doktor süresi cok sıkıcı ...ne bileyim yinde fisfisfis

evet cnm çok doktora muane oldum ..çok sıkıcı ...cok pazarlık yapsan 1500 bırakıyor ortalama yani aman ya burun değilya bu olmassa sonra bidaha yaptırım doğumdan sonra falan ne yapayım doktor süresi cok sıkıcı ...ne bileyim yinde fisfisfis

aman canım bunun bır dahası olmaz benım gıbı amelıyat olan bırınle karsılastım kızın teğel yapmıs gıbı mahvetmısler hemde en unlu estetıkcıler sımdı üçüncü kere benım doktoru ıstedı ne yapabılır dıye cunku kesılen sey daha dıkılemez ve ne kadar duzeltılebılırkı kotu yapılan bır estetık onun ıcın gercekten daha evvel bu amelıyatı yapmıs konusunda uzman doktora gıt ben guvenerek gıttım ve hıc pısman olmadı sonra derece estetık bır gorunume kavustu...

tabi cnm bilgilendiririmde korkudan ölmessem:1shok:mirmirmirmir
daha şimdiden stres bastı neyse bugün doktorla görüştüm ...
bana demezmi hiç gerek yok kuruntu ediyorsun ki var yani ...
ceksen rahat 7 cm uzar ...bende ısrar ettim olucam cok rahatsızım dedim ..
sonra 1500 anlaştık ...genel ateztezi olucak dedi....genelde lokal yapıyorlar ama
sonra işin komik mi desem şüpheli tarafımı mı desem ..kafamçokkarıştı
şimdi ben fazla yada az keserim memnun kalmasın ..sen ciz ne kadar
istiyorsan okadarını ameliyat la alırım dedi...:kızgın:
kafam karıştı olucam da ..doktor seciminde kararsızım ..içim daraldı yaaaaaaaaaaaaaaa:a015:senağlama

canım yaa nasıl sen çiz o kadarını alırım bu doktor fazlasıyla sacmalamıs bunun estetık bır gorunumu var yok az alayım yok cok alayım etek boyumu kısaltıyor sanırım deneyımsız bu konuda para kazanmak ıcın yapıyor aman dıkkat derım labioplastı amelıyatı yapmıs olan daha evvel tecrubesı olan doktorlara gıdın yaptırın dimyata pirince gıderken evdeki bulgurdan olmak var benım gerçekten ıhtıyacım vardı bunun orneklerı after ve before olmak uzere resımlı sıtelerde var yanı bazısının cok fazla dısarda olmadıgı halde yaptırmıs oyle ıse gercekten gerek yok

ya kızlar nedir bizim bu çektiğimiz yaa bende bu iç dudakların sarkıklığından şikayetçiyim bana en yakın ankara, aklımda sadece 2 doktor var xxxve süleyman eserdağ acaba hangisine gitsem bunlardan herhangi birine giden bi bilgisi olan varmı lütfen cvp yazın şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
X