İzmir şehir hastanesi

Nefes2005

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2023
46
39
27
Merhaba kızlar 5 haftalık hamileyim 10 gün önce gaziemir devlet hastanesi Emrah Karakaya'ya gittim kontrole fakat ilerisi için aklımda soru işaretleri var. Yani istiyorum ki bi doktora gideyim orda sürekli kalayım o doktor bu doktor gezmek istemiyorum açıkçası. İleride de doğum vs açısından şehir hastanesi daha mı iyi olur acaba diyorum gittiğiniz bildiğiniz bu iyi dediğiniz bir doktor var mı?

Merhaba kızlar 5 haftalık hamileyim 10 gün önce gaziemir devlet hastanesi Emrah Karakaya'ya gittim kontrole fakat ilerisi için aklımda soru işaretleri var. Yani istiyorum ki bi doktora gideyim orda sürekli kalayım o doktor bu doktor gezmek istemiyorum açıkçası. İleride de doğum vs açısından şehir hastanesi daha mı iyi olur acaba diyorum gittiğiniz bildiğiniz bu iyi dediğiniz bir doktor var mı?
Çiğli eğitim arastırmada selin hoca varmıs
Yakın arkadasım cok methedıyordu
Ama size uzak olmaz mı sehir hastanesi veya Çiğli
Gaziemir tarafındaymıssınız sanırım

Aslında uzundere TOKİ de oturuyorum bırdan otoban dan yarım saat sürüyor şehir hastanesi gaziemir de 20 dk

Ben çok yakın zamanda şehir hastanesinde sezeryan doğum oldum gebeliğinmin takibini Doç. Dr. Yaşam Kemal Akpak Yaptı. sezaryen doğumuma da şansıma o girdi. Müthiş bir doktor son derece mütevazi o kliniğin şefi olmasına rağmen bütün hastalarla karşılıksız İlgileniyor. Forum‘da bir sürü anne adayini okudum ama herkes şu doktor iyi bu doktor iyi diyor ama hepsi özelde zaten iyi olmak için para alıyorlar devlet hastanesinde olup bu kadar iyi kalabilmek hem de hocan bence asıl kıymetli olan bu ben her gün dua ediyorum her tanıdığıma da öneriyorum Devlette iyi doktor o kadar az ki o yüzden Böyle hocalari korumalıyız.

Çok yakın bir arkadaşıma laparoskopi ve vajinal estetik ameliyatı yapması sonrası tanıdım Yaşam Kemal Akpak Hocamı. İyi ki de tanımışım. Bir insan her ameliyatı bu kadar güzel yapar. Arkadaşımda çok memnun ben de sezaryenimden ve gebelik takibimden çok memnunum. Bilgisi, ilgisi, itinası, yeteneği. Çok minnettar ve şanslı hissediyorum kendimi.

Ben İzmir şehir hastanesinde İbrahim uyar a gidiyorum kendisi doç. Zaten çok iyi çok memnun kaldım.

Merhaba takip için Şehir hastanesine gittiniz mi acaba
bende ilk kontrol için Gaziemir de Emrah beye gittim
ama şehir hastanesini daha çok iyi diyorlar

X