• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Saklı Bahçe(İnciraltı) düğünüm =)

Leigh_Chery

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2009
68
2
98
41
Ağrı
Mrb arkadaşlar Mayıs ayında düğünüm Saklı Bahçe'de gerçekleşti. Herşey çok güzeldi, çok eğlendim=) Tavsiye ediyorum.. Mutluluklar herkese:12: $SAM_0358.jpg $SAM_0358.jpg [/COLOR9]​
]​

Bizimde aklımızda olan yerlerden biri Saklı Bahçe ve gerçekten çok güzel görüntüler çıkmış(Sanıyorum sizsiniz )
Ömür boyu mutluluklar diliyorum size...

Son düzenleme:
Mrb.. Dğün ön bahçe'de oldu,200 kişilik yemekli: 11.000 TL.
Tabi haftasonu olmasına, kişi sayısına, menüye ve bahçeye göre değişiyor fiyatlat biliyorsun ki.. Biz cmt ve ön bahçe olmasını çok istemiştik , kişi sayımız daha az olmasına rağmen 200 kişilik anlaşma yaptık ve tavuk menü seçmemize rağmen menü fiyatını kişi başı 50 tl'DEN ödedik.. Yani biz Suna hanım'a 26 mayıs cmt günü bize ön bahçeyi kaça bırakabilirsin dedik sayılır=) Sadece o gün olsun istemiştik ve opsiyonlu 1kişi daha o günü almıştı.
Biz bu şartlarda anlaşma yaptık, senin haftaiçi olma ihtimali ya da herhangi bir haftasonu olma ihtimalin varsa daha uygun olacaktır fiyat...
Saklı bahçe çook güzeldi, yemekler, servis, süsleme, sahne ve de müzik.. ben çok eğlendim, umarım istediğin gibi olur...
Fotoğraftaki benim, teşekkür ederim=)

Mrb.. Dğün ön bahçe'de oldu,200 kişilik yemekli: 11.000 TL.
Tabi haftasonu olmasına, kişi sayısına, menüye ve bahçeye göre değişiyor fiyatlat biliyorsun ki.. Biz cmt ve ön bahçe olmasını çok istemiştik , kişi sayımız daha az olmasına rağmen 200 kişilik anlaşma yaptık ve tavuk menü seçmemize rağmen menü fiyatını kişi başı 50 tl'DEN ödedik.. Yani biz Suna hanım'a 26 mayıs cmt günü bize ön bahçeyi kaça bırakabilirsin dedik sayılır=) Sadece o gün olsun istemiştik ve opsiyonlu 1kişi daha o günü almıştı.
Biz bu şartlarda anlaşma yaptık, senin haftaiçi olma ihtimali ya da herhangi bir haftasonu olma ihtimalin varsa daha uygun olacaktır fiyat...
Saklı bahçe çook güzeldi, yemekler, servis, süsleme, sahne ve de müzik.. ben çok eğlendim, umarım istediğin gibi olur...
Fotoğraftaki benim, teşekkür ederim=)

Çok teşekkür ederim cevabınız için.
Bende burdan görmediniz diye özel mesaj atmıştım.
Gerçekten çok hoş görünüyorsunuz gelinliğiniz çok yakışmış:nazar::nazar:
Fiyat bilgisi içinde çok çok teşekkür ediyorum ama biraz yüksekmiş gerçekten :)
Mutluluklar dilerimm:16::16:

Mutluluklar dilerim.Çok hoş bir gelin olmuşsun.:nazar: Fiyat bence normal.İnciraltı tarafındaki mekan fiyatları öyle oluyor genelde.:61:

arkadaşlar slm. bende 2013 eylül gelini olucam inş. ama daha mekan bulamadım araştırmalar yapıyorum. burayı fotoğraflarda beğendim ama biz kokteyl tarzında bişiler düşünüyoruz acaba fiyat nekadar olur ki? yemeksiz fiyatı hatırlıyomusun kaç demişlerdi ?

Back