• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Özel Ata Sağlık Hast.

Peki doktorun dışardan olunca hastane sana doğum ekibi tahsis ediyormu yoksa doktorun tek başınamı giriyor

Merhaba

Ozel Ata Saglikta ben de doğum planliyorum bugun fiyat aldim hastanenin kendi doktoru ile normal dogum 1250 epidural sezeryan 2000TL

Sezeryanin icinde 1 gece kalis testler vs ile oda süsleme ve doğum sonrası 5 adet foto var

Merhaba
Yakın zamanda İzmir Ata Sağlıkta doğum yapanlar bilgilendirebilir mi? Hangi doktorun takibindeydiler, diğer personel tarafındannilgi nasıldı ?

Ben 16 aralikta sezeryanla dogum yaptim orda pinar erkan di doktorum cok.sukur bi sorun cikmadi anestezi ekibi cok iyi ebe hemsirler surekli geldiler bebegimle benle ilgilendiler guzel bi dogum oldu

Ben 16 aralikta sezeryanla dogum yaptim orda pinar erkan di doktorum cok.sukur bi sorun cikmadi anestezi ekibi cok iyi ebe hemsirler surekli geldiler bebegimle benle ilgilendiler guzel bi dogum oldu

Merhaba yakın tarihte konuyla ilgili bilgi paylaşmışsınız. Evladınız sağlıklı uzun ömürler versin Rabbim. Bende 35 haftalık gebeyim ata sağlık hastanesine 26 haftalıkken bi kere kontrole gitmiştim şimdide doğumumu orda yapmak istiyorum sezeryan Doğum fiyatı hakkında bi bilginiz varmı acaba? Bugün aradım ama telefonda bilgi alamadım cevaplarsanız çok sevinirim.

Merhaba
Bende Ata sağlık ta arkadaşlarımın tavsiyesiyle Buket hanimda takibimi yaptırıyorum ama Buket hanım ayrılıyomus. Pınar Hanım varmış giden var mı acaba Pınar hanım hakkında bilgisi olan yardımcı olabilir mı ?

Herkese merhaba, Ata Sağlıkta yakın zamanda doğum yapan veya doğum yapacak olan arkadaşlar bilgi paylaşabilir misiniz acaba güncel fiyat ve doktorlarınızla ilgili? :KK25:

Selamlar, 2018 yılında burada doğum planlayan fiyat ve doktor bilgisi olan varmı? şikayet sitesinde tuhaf şeyler okudum. Henüz çok başındayım ve bu hastaneyi tavsiye ettiler bilgisi olan paylaşırsa sevinirim. Muayne ücretleri, doğum ücreti tahliller falan detaylı yazarsanız sevinirim. Birde çok beklemeyi sevmeyen biriyim randevu saatlerine uyuluyormu? Olabilirse normal doğum düşünüyorum.

İyi akşamlar yakın zamanda İzmir ata sağlık da doğum yapanlar var mı acaba pınar hanım da ve doğum ücreti nekadar şuan ata sağlık hastanesi ni öneriyorlar fakat kararsızım yardımcı olur musunuz

İyi akşamlar son zamanlarda da yok mu ata sağlık da doğum yapanlar bilgi verecek kimse

Back
X