izmir oturulacak semt! çıldıracak gibiyim!

kızlar öğle aramda nişanlım olacak insan geldi bugün. resmen kavga etmeye gelmiş. hayatta bişeyi kafama koymuşum onun peşinden gidiyormuşum. karşımdaki o ya da ali veli ahmet fark etmezmiş. ben hayal ettiğim hayatı yaşamak istiyormuşum sadece. hep benim dediğim oluyomuş, düğün istemem nikah diye tutturmuşum. onun çok yorucu bi işi varmış (gerçekten de öyle) yolda gidip gelirken uyuyakalmış bi gün, yine uyursa nolcakmış? evlencez diye canından olamazmış. zaten benim masrafım maaşımı geçiyomuş. çalışmamın bi anlamı yokmuş. yarın çocuğumuz olduğunda kim bakcakmış? 2 yaşında çocuğu kreşe mi vercekmişiz, annesi bakmalıymış. hatta annesi gelip bizde kalıp bakabilirmiş bile. bunlar illa çalışmaya devam etcem dersem olacak şeyler. çalışmıcaksam zaten merkezde oturmamızın da bi anlamı yokmuş. yorgunluktan ölen bi insana yola gitmesi teklif edilir miymiş? benim gibi toplu taşıma kullanabilse tamammış ama her işi arabaylaymış, yorgunken araba kullanmak da riskliymiş. bunlara tamam demiyorsan da istersen ayrıl dedi. ben gidiyorum dedi defoldu.

Valla tatlım, adamla işin var, bu şimdiden böyle diyorsa, bak sana ilede neler neler yaptırmak ister. Şimdi direttin, direttin yoksa evlilige 1-0 maalup başlarsin, benden söylemesi.

Yerin de olsam
kabul etmiyorum derdim
çok istiyorsa bu evliliği kendi kabul etsin
yada orta yolu bulsun
hep biz mi uymak zorundayız

Iyi yapmışsin, o zaten kararini vermis

Salak bu çocuk yemin ediyorum salak

Şaka mı yaptığını sanıyor?

Duyan da uzun yol şoförü sanacak. Ya Allah aşkına ne kadar yorgun olabilir.

Kaldı ki seni Torbalı'da tanımadı; bu zamana kadar Torbalı'da gezip tozmadınız. Demek ki pekala da gelebiliyor.

En üst boyuta geçmiş; ölürüm tehdidine başlamış. Asıl derdi Torbalı'da oturmak ama aynı zamanda işi de bıraktırmak; zaten orda oturursak gidip gelemez bırakır diye düşünüyor; o konuda henüz baskı yapmıyor.

Annesi çocuğa bakacakmış ne münasebet; benimki bakacak deyin; siz de annenizin arka sokağına taşının o zaman, oradan işe gitmeye alışıksınız zaten. Çocuğa da anneniz bakar; hem sizde kalması da gerekmez akşam evine gider. Daha makul bir teklif.

bir de mesleğini konuda yazdınız mı bilemedim; bana söylemiştiniz. bu kadar nasıl yorulduğunu gerçekten merak ettim. Harç karmadığına göre fiziken yorulmaz o kadar. İnsanlar sırtında çimento; tuğla taşıyor; bir zahmet onlara bir baksın; yolsa uyurmuş... Hani eve geç kalırım dese daha makul.

Kolay gelsin

Bir de her gün yeni bahane buluyor; hani ailesini bırakamıyordu; kardeşi sorumsuzdu; şimdi de yorgunum ve çocuğa kim bakacak olmuş konu...

Bir de her gün yeni bahane buluyor; hani ailesini bırakamıyordu; kardeşi sorumsuzdu; şimdi de yorgunum ve çocuğa kim bakacak olmuş konu...

açıkça ailemden kopamam demiyor da saçmalıyor işte. şu saatten sonra parmağımı bile oynatmıcam onun için. hiç içimden gelmiyor.

açıkça ailemden kopamam demiyor da saçmalıyor işte. şu saatten sonra parmağımı bile oynatmıcam onun için. hiç içimden gelmiyor.

Tek tavsiyem sinirin geçince de arada burayı aç oku. Zira yazan kişiler hep bir tecrübe ile yazıyor; bir kaç yıl sonra üzülmektense şimdi üzül daha iyi.

cok kötü ama sevdiğinle her yr güzel olur bnce takma bukdr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…