- 20 Mayıs 2009
- 23.915
- 63.667
Valla düğün meselesinde bir şekilde çözülür diye düşünmüştüm ama şu konunda sonra bu iş yürümez diyorum canım. Aşk meşk mutlu olmaya yetmiyor.şu cevabına resmen ağlayasım geldi. oooof of!
Bacim senin bu adamla bir ortak ozelligin var mi? Burdan yok gibi gozukuyor da.
Amannn torbalı mi.. Binkere düşün.. Özellikle ailesini..
Valla gece gece bana da heyecan yaptırdınız,bende gurbetteyim bütün ailem ızmirde annem sirinyerde oturuyor.Off off yarami destiniz gece geceCanim ben izmirliyim.bilmiyorum torbaliyi ne kadar biliyorsun ama yasanacak yer degil bana gore.izmir ama izmirin kenari kosesi diyeyim sana.ailem bucada yasiyor gayette guzel valla sirinyer taraflari falan hem canli.bide ben guzelbahce sevdalisiyim.gucun varsa alsancak karsiyaka da olur.ayyy izmirimden uzakta olunca yazarken heyecan yaptim
gelişmemiş diyelimgerçekten mi? çok mu kötü?
valla şu an ben de böyle düşünüyorum kızgınlıktan mı artık bilmem
Aranızda kültür varkı var; ama bunu birinin üstün olduğu anlamında söylemiyorum, klasik ayrı dünyaların insanları olayı. Dün düğün yeri, bugün ev.. gelecek çok parlak gelmiyor. Aman bizim ailelerle işimiz olmaz zaten 40 yılın başında görücez, anca bayramda seyranda bir araya gelicez, 1.5 senedir ikimzin arasında hiç bir sorunumuz yoktu diyebiliyorsanız tamam ama "ee başından öyle demiyordun?" tartışmaları çok yıpratabilir ikinizi ilerde. Başından annem gibi evde oturur arada bir gezersin deseydi siz de adımlarınızı ona uygun atardınız sonuçta. Aa benim hayalim de bu!!, veya ne münasebet annenle beni kıyaslama!! diyebilme seçeneğiniz olurdu.
Fazlasıyla cahil insanları.. Cahillikten kastım okumamazlik falan değil eski kafalı. Dediğim dedik yani. Benimkiler öyle çünkü. Ve tanıdığım bir kaç torbalili daha. Ben mesela ailesiyle görüşmüyorum.cunku asla alışamadım onların kafa yapılarına. Ve bu yüzden çok ta mutlu olmadım tabi.. Şimdiki aklımı verseler aslaaaaa o memleketten biriyle olmazdım. Havasından mi suyundan mı bi garip insanlar. Ya da bana öyleleri geldi.gerçekten mi? çok mu kötü?
Merhaba Hanımlar,
yakında kısmetse dünya evine gireceğim. oturacağımız semt nişanlımın ailesinin oturduğu semt yani torbalıda olacakmış! hatta kendi evlerinin arka sokaklarından bir ev almaya kalktı. önceden aile apartmanı kurmaya kalkıştı da nolduysa vazgeçti çok şükür. onlara yakın olmalıymış çünkü erkek kardeşi sorumsuzmuş annesiyle babasının her işine o koşmalıymış. tabi ki koşucak gerekirse ben de koşarım kv ve kp severim ama bi insan yeni bir aile kuruyosa dengeyi tutturması gerekmez mi? her şeyi yine anne ve babasına kardeşine göre yapıcaksa evlenmesin o zaman? zaten onun iş yeri orada, ailesinden kopmayacak ki? serbest meslek yaptığı için de randevusunu, işini istediği saate ayarlayıp evrak işlerini elemanlara yaptırabilen birisi. benim iş yerim alsancakta ve torbalıdan servisi yok. başkasının firmasında çalışıyorum, sabah 8de olmak zorundayım 6dan önce çıkamam falan falan. onun gibi rahat değilim ki. ben nasıl gidip gelicem yol çok uzun diyorum, o zaman işi bırakırsın diyor. benim annem çalışmadı bize baktı sen de onun gibi olursun gezmeye gidersin arada diyor. ben de işi bırakmam yani neden evimin bütçesine katkım olmasın ki? evimin bütçesine katkım olsun istediğim yerden ev tutayım, ona da yakın olsun diye balçovadan ev bakıyordum geçen gün. çok güzel bir eve denk geldim kirası da iyi, ödeyebileceğimiz bir kira 850 TL. aşkım bak bize ev bakıyorum dedim güzelce bana bir parladı anlatamam. o hiçbir şeyin parasında değilmiş, ben evle mi evlencekmişim onla mı evlencekmişim bana neler dedi. 2 gündür de aramıyor, doğum günüm vardı dün. kutlamadı bile, önceden çiçek sepetinden sipariş verdiği çiçek geldi, keşke onu da iptal etseydi. ben saçma sapan şeyler için savaş vermekten çok sıkıldım.
Valla yuh diyeceksin belki ama hemen ayrıl bence,sonra çok pişman olursun ...Bu durumda önce ailesi sen maalesef 2. planda olacaksın bi de üstüne sorumsuz erkek kardeş,benzer sorunlarla uğraşdım ben de İnan çok zor,o sevdiğin kayın peder kayınvalide bi süre sonra batar gözüne,(asla kayınpeder kayınvalide bi kenara atılsın anlamında değil analar babalar tabi ki çok önemli) ama erkekler o ayrımı maalesef yapamıyorlar eşleri 2 plana atılıveriyor,evliliğimin ilk yılları geldi aklıma ,çok mücadele verdim,şimdi çocuk oldu da biraz çekirdek ailesinin ön planda olması gerektiğini anladı kocam çok şükürMerhaba Hanımlar,
yakında kısmetse dünya evine gireceğim. oturacağımız semt nişanlımın ailesinin oturduğu semt yani torbalıda olacakmış! hatta kendi evlerinin arka sokaklarından bir ev almaya kalktı. önceden aile apartmanı kurmaya kalkıştı da nolduysa vazgeçti çok şükür. onlara yakın olmalıymış çünkü erkek kardeşi sorumsuzmuş annesiyle babasının her işine o koşmalıymış. tabi ki koşucak gerekirse ben de koşarım kv ve kp severim ama bi insan yeni bir aile kuruyosa dengeyi tutturması gerekmez mi? her şeyi yine anne ve babasına kardeşine göre yapıcaksa evlenmesin o zaman? zaten onun iş yeri orada, ailesinden kopmayacak ki? serbest meslek yaptığı için de randevusunu, işini istediği saate ayarlayıp evrak işlerini elemanlara yaptırabilen birisi. benim iş yerim alsancakta ve torbalıdan servisi yok. başkasının firmasında çalışıyorum, sabah 8de olmak zorundayım 6dan önce çıkamam falan falan. onun gibi rahat değilim ki. ben nasıl gidip gelicem yol çok uzun diyorum, o zaman işi bırakırsın diyor. benim annem çalışmadı bize baktı sen de onun gibi olursun gezmeye gidersin arada diyor. ben de işi bırakmam yani neden evimin bütçesine katkım olmasın ki? evimin bütçesine katkım olsun istediğim yerden ev tutayım, ona da yakın olsun diye balçovadan ev bakıyordum geçen gün. çok güzel bir eve denk geldim kirası da iyi, ödeyebileceğimiz bir kira 850 TL. aşkım bak bize ev bakıyorum dedim güzelce bana bir parladı anlatamam. o hiçbir şeyin parasında değilmiş, ben evle mi evlencekmişim onla mı evlencekmişim bana neler dedi. 2 gündür de aramıyor, doğum günüm vardı dün. kutlamadı bile, önceden çiçek sepetinden sipariş verdiği çiçek geldi, keşke onu da iptal etseydi. ben saçma sapan şeyler için savaş vermekten çok sıkıldım.