İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Yani tabii onu da düşünüyorum hiç yoktu daha önce şu an var ama ne bileyim bu biraz da memnuniyet işi yanı acil birşey değildi ki olmazsa olmaz bir ameliyat değildi yani keyfi birşey bu .. Sadece betüşünki büyüme yapmış herkeste küçülme olmuş bu halinden daha da küçülecekse Nasıl olacak bilmiyorum. Bence daha önceden gösterilmesi gerekiyor ne kadar olacağını bilmeliydim tamamen süpriz Bi şekilde girdim ben kaldıramazsa gibi birşeye inanmıyorum y.dışında 1000lik bile takılıyor o kadınlar çok mu iriler sanki? Ha öyle Bi görüntü ben de olsun istemem ama demek istediğimi anlamışsındır atıyorum 325 yerine zaten küçüleceğini de hesaba katarak daha dolgun duracak Bi cc konulamaz mıydı onu düşünüyorum hep olumsuzu çağırmak gibi değil ama.. Tamam zayıfım ama hep böyle kalacağım diye birşey yok burda 70 beden giyenlere de 325 takıldı ben 80 beden giyiyorum ne neden oluyor çok fazla anlayamıyoruz ama kafamı kurcalıyor işte bilmiyorum canım ya.

Canm benim bak yarın doktoru göreceksin ona söyle bence aklındaki soruları mutlaka sana ikna edici cevabı vardır..benimkiler küçülmedi mesela sadece yumşadılar aşağaya indiler gerginlik ödem gitti.umarım.yarn birazdaha rahatlamış olursun..sende haklısın tabiki neden daha buyük olmasn diyorsun olmuşken anlıyorum da mutlaka sağliksız bi sonuçla karşılaşacaktn.doktor için ne fark eder ki büyük veya küçük kullanmış ama kötü bir sonuç olursa doktorunda hastası olmaz fazla en iyisini yapmistır diye düşünuyorum.izmire geldiğimde buluşalım olmazsa :)))kiyaslama yapalım :))))

Söylemeyi düşünüyorum doktor da söyledi zaten bençm için 300 yada 400 takmak aynı şey Dedi ben de katılıyorum sonuçta işlemler aynı. Şu an iyi yada kötü de olsa geri dönüşü yok ilerleyen zamanlarda belli olacak göğsümün Nasıl olacağı .. Ne zamana yumuşayıp aşağı iniyor acaba? Tabii 6 ay diyorlar ama o çok uzun Bi süre daha önceden sinyallerini verir diye düşünüyorum. 375 çok yapay durdu Dedi bana ameliyat sonrasında ama hani zaten küçülecek belki olsaydı sonra tam normal mı olurdu ki? Burdan biri vardı nickini hatırlamıyorum devlet hastanesinde oldu ameliyatı doktora 450 cc istiyorum demiş onlar da yapay durur vs demişler ama sözünü geçirmiş iyi ki onları dinlemedim diyordu fotoğraflarına da baktım zayıf da bir kız hani öyle iri vs de değil zaten çizimde 300 ile 375 arası diyince ben anladım küçük cc takacağını zaten içimde hep küçük cc konulacağı korkusu vardı bu zamana kadar dümdüz memeyle gezdim eşimi ameliyata zor ikna ettim parayı zor biriktirdik yanı sana ne diyim şimdi bu kadar zorluktan sonra eşime karşı birşey diyemedim ama göğüs var mı var eskisinden tabii iyiyim ama tüm bunlsrı düşününce üzülüyorum işte . Ben seni izlemiyorum değil mi ameliyattan önceki Halimi gör Bi.

1-2 aydan sonra başliyor yumşamaya 6 ay sonra tamamen kıvam almış oluyor:))..gördüm canm ameliyat öncesi halini gercekten hiç yokmuş dokun iyikide ikna etmişsin eşini..dediğin gibi moralini bozsanda geri dönuşün yok ki zaten yapay dursa da mutsuz olurdun öyle.değilmi..önüne iki top yapıştırılmış gibi olurdu..avuçlara sığmayan memişlerin var kız mutlu ol hadi :))) aynaların önünden geçerken hep şöyle bi göz atıyorsun dimi :))ben hâlâ öyleyimde doyamadm hani :))

Dışardan belli olmuyor hiç Can'ım yani dokum olmasa da yine de sütyenden dolayı büyük gözükürdü göğüslerim . O yüzden pek Bi fark yok hatta aynı gömlekler vs oluyor. Çok yapay dursa mutsuz olurdum ama 300 küsür 400 cc ile yapay duracağını sanmıyorum şu an biçimsizler biraz zaten birşey anlayamadım üzgünüm de yani ne desem ne düşünsem olmuyor beklediğim sonuç bu değildi sadece. Bu arada kusura bakma Can'ım demin demişsin görüşürüz diye izmire gelirsen tabii beklerim :)

ben de olmak cok ıstıyorum ama oncellıkle ısten ayrılıcam ve tazmınatımı alıcam.ıkıncı aşama babam ıste onun bılmesı utandırıyor solemeden de nasıl ıyılesıcem.
Merhaba... benim de evde iki erkek kardeşim ve babam var ancak bu operasyonu geçirdiğimi bilmiyorlar ( kist ameliyatı olduğumu söyledim) bornoz ve dökümlü şeylerle de dikkati oraya çekmezsiniz sırt ve kol ağrılarınızı da ameliyathanenin soğukluğuna bağlı olarak tutulmuşum " dersiniz olur , biter Aile üyeleri üstelik bir de erkek olunca insan tabi ilan edip, duyuramıyor... hiç çekinmeyin ve korkmayın.. hastane ve doktor seçiminize dikkat edin sadece.. hoşçakalın...

Zamanla şekillenecek sevgili Tiramisu:) sakın üzme kendini bunun için... dediğim siteye göz attın mı bilemiyorum ama ... ( Realself) orada da göreceksin gün gün o insanların sonucunu ... forumun acemisiyim hala.. seni unuttum sanma.. profiline girip, son durumlarını böyle okuyabildim

Sevgili takoe seni izliyorum profilime girip fotolara bakabilirsin canım.. Senin için hava hoş tabii benim gibi tahta göğüslü olsan.. Senin dokun vardı üstüne 325 geldi gayet güzel olmuştur şimdi.. Of bilmiyorum böyle kararsızlık yaşayanlara kızardım eskiden ne var yani diye şimdi aynı duruma ben düştüm yapacak birşey de yok .. Yarın randevum var doktorda yani işin garibi 325 sonuçlarına baktığımda daha dolgun olduğunu görüyorum ama ya bana küçük yada be bileyim yeni olduğu için mi böyle bilemiyorum. Fotolarıma bakabilir misin canım ya? Yorumların beni Mutlu ederdi

canım benim geçmiş olsun amleyatın olmuş geçmiş bile güle güle kullan yeni memişlerini inşallah içine siner. bi kaç yorumunu okudum şimdi. 325 bence gayet ideal inan bana zamanla tam istediğin görüntü olucak doktor senin için en iyi olanını yapmıştır. benimde haftaya randevum var fatih beye buraya yazdıgın her yorum bana fikir oluyor ama küçük demen beni üzdü açıkcası ama daha cok yeni biraz zaman ver kendine. benimde göğüs dokum yok denecek kadar az ve zayıfım bakalım bana kaç takıcak bu arada resimlerini gorme şansım var mı

Ben de fikir verme açısından yazıyorum zaten bunları. İnsanız bazı şeyleri düşünemiyoruz. Bunlar benim deneyimlerim. 325 dokusu olanlarda güzel duruyor evet. Ama benim gibi tahta göğüslü birinde benim nazarıma göre küçük. Ama belki bir başkası için çok iyidir. Benim göğüs kafesim geniş 80 beden sütyen kullanıyorum. Boyum 161 cm 46 kiloyum. Bilmiylrum ölçülerimiz benziyor mu? Zaman'la göğüslerim oturacaklar ama Zaman'la büyümeyecekse bu istediğim görüntü değil. Ben Fatih beye foto da göstermiştim. Sütyen denemesi istedim bilgisayar simülasyonu istedim ama öyle uygulamaları yokmuş. Ameliyata fikirsiz girmek biraz strese sokuyor insanı. Tabii doktor en iyi olanı yapacaktır ama işi tamamen doktora bırakmak çok zor. Süpriz yumurta gibi birşey. Yani istediğin oyuncak da çıkabilir sevmediğin birşey de olabilir. Ve telafisi zor birşey . Hem maddi hem manevi anlamda. Tabii doktora güveniyorsun zaten güvendiğin için o doktoru seçiyorsun mesela ameliyata 7000 TL ödedik biz @-masal- benden bir hafta önce oldu sanırım 5500 e oldu başka bir doktora ameliyatını. Yani zaten aşağı yukarı aynı fiyatlar alınıyor doktoru da tanımadığımıza göre benim adıma Nasıl bir seçim yapacağını Nasıl bilebilirim?
Şu an göğüslerim yeni ve şekilsiz sen de karar verme aşamasındasın göğüsleri oturmuş arkadaşların fotolarına baksan senin için daha iyi olur. Ben Fatih beye şöyle bir fotoğraf göstermiştim belki biraz fikir olur senşn için

Eklentiler

• image.png
    182 KB · Görüntüleme: 212
yarın kontrolüm var.. Göğüslerim biraz sıcak gibi geliyor sizin de öyle oluyor muydu kızlar?

Kas alti meme büyütme ameliyatı ağrılı oluyor yöntem sizn nedir bilmiyorum eğer koltuk altı ise bayagi izdirapli günler sizi bekliyor derim kolunuzu kullanamazsiniz bir muddet ben 2 sene evvel özlem silistireliye ameliyat oldum bana uygulamamasi gereken yöntemi uyguladı şimdi ikinci defa protez ameliyatina gireceğim inşallah sizin böyle olmaz şimdiden gecmis olsun

Bence harika görünüyorlar ben hala bi albüm oluşturamadığım için seninkine bakmayı akıl da edemememiştim ... İnan bana Harika görünüyorsun, lütfen üzme kendini ... ve onlara zaman ver, şekillenecekler... ben High Profil istemiştim , o sebeple dolgunluk ya da yükseklikle ilgili bir sıkıntım yok ilk aşamada.... ancak benim de şeklen sabırsızlıkla beklediğim bir süreç başladı Tiramisu... Tekrar söylüyorum , harika görünüyorlar

Söylemek istediğim şey şuydu fıstıkım, kas altı olanların başlangıçta daha basık ve yayvan bir görüntüsü oluyor... zaman geçtikçe de o yüksek görüntüye kavuşuyor ... bilmem yanılıyor muyum?bu yazdığımı onaylayan birileri olacaktır mutlaka... benim de tüm derdim dolgun ve sönük durmamasıydı ki bunu da çok iyi belirttim doktoruma... o da bu sebeple kas üstü high profil yaptı... ben kötü bir sonuca razı olamazdım kabul, ancak, yok doğallıkmış, doğal dursunmuşş bu tarz takıntılarım yoktu fıstıkım...

Uygulanmaması gereken yöntem nedir üzüldüm sizin Adınıza Nasıl oldu anlatır mısınıZ?

Ya işte takoe, ben de ağzımdan bir kere doğal lafı çıkmamasına rağmen genelde doğal görünmesini isteyenlerin sevdikleri kadar bir göğsüm oldu. Ben de çok aşırı yapay istemem ama biraz dolgun olsaydı bu kadar şeyi çekesiye.. Can'ım çok sağol. Bugün doktor randevum var daha ayrıntılı yazacağım inş.

canım cok tesekkur ederım ılgın cevabın ıcın ınsallah bende bırseyler bulucam

Anaaam çıktı direnler kurtuldummmm Ne hafifledim anlatamam :)) şimdi kızlar, Fatih beyle konuştum anlattım böyle böyle... Benim anladığım göğüs cebim darmış yani diyor ki Fatih bey büyük protez koysam protez içerde sıkışacak büzüşük bir görüntü olarak yansıyacak .. Zaman'la göğüslerin aşağı inecek güzelleşecek zaten Dedi bunu sizlerden biliyorum yani böyle kalmayacak yumuşayacak şekillenecek.. Ama o hali de tatmin etmezse ameliyat olmayı düşünüyorum tekrardan, hem meme cebim de genişlemiş olur hem de belki biraz daha kilo alırım daha kolay olur.. Hemşireye de sordum sadece protez parası alınabileceğini söyledi öyle olması benim açımdan daha iyi eşime söylemeden hallederim parayı sonra eşimi haber ederim bişey demez herhalde :)) benden haberler bu kadar çok mutluyum hem doktorumu gördüm güzel haberler aldım hem de direnlerden kurtuldum hafifledim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…