İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Tiramisu35 sabırsızlkla zamanın geçmesini bekliyorumm çok istiyorum zaman inadına çok yavaş
Taburcu oldun mu bide drenlerle mi gidiyosun eve? Benim nasıl olur acaba aydına drenlerle gidiyomuşum

Baş dönmesi normal tatlım. Bacaktan yağda alınmış,lipo yapılmış . Tabi yürümen ve kendini biraz daha kötü hissetmen normal. Yag alımı ve enjektesi biraz sıkıntılı süreçler. Bugün eve geçersin büyük ihtimal. Lütfen çok yatağa bağlı kalma,kalırsan iyice tutulursun. Evde volta at yavaş yavaşta olsa yürü. Çok sırtüstü dümdüz yatma,kalkmanda zor olur. Sırtını bol yastıkla destekle. Ayakları soğuktan koru,bol su iç. Sabah kayısı ye aç karnına üzerine bir bardak ılık su iç. Kabız olmamaya çalış Üzüm kaynat iç,kan yapıcı şeyler kuruyemiş kuru meyveler tüket. Yemeğini düzenli ye,çorba tüket..
Bacaktan Yag aldılarsa yürümen zor olur. Eğer diz üstü korselerden varsa muhakkak giyin,çok çok rahat edersin acın az olur. Yatıp kalkman kolay olur
Ameliyatta göz kuruluğunu önlemek için göze krem sürülüyor. Bu yapış yapış göz merhemi bazen rajatsız ediyor,silinse bile. Ama artık etkisi geçmiştir :)
Zaman'la göğüslerin çok değişecek güzelleşecektir Bu hâli gibi kalmaz merak etme

Tiramisu35 sabırsızlkla zamanın geçmesini bekliyorumm çok istiyorum zaman inadına çok yavaş
Taburcu oldun mu bide drenlerle mi gidiyosun eve? Benim nasıl olur acaba aydına drenlerle gidiyomuşum
Tabiki drenlerle eve gidiliyo bende öyle gelmiştim..çıkarırken onları tuaf oluyo böyle.sanki sıyrılma gibi bişey hissediyosun..ikisini aynı anda çekmişlrdi allahtan.sen nereye drenlere oraya :)..

Tabiki drenlerle eve gidiliyo bende öyle gelmiştim..çıkarırken onları tuaf oluyo böyle.sanki sıyrılma gibi bişey hissediyosun..ikisini aynı anda çekmişlrdi allahtan.sen nereye drenlere oraya :)..

Drenlerle kanka oldum, bari onları taşımayaydım yanımda, ama doktor kapsül olmaması için diye güzel bir konuşma yaptı , gayet ikna oldum :)

Eve geldim Canım, sabah 9-10 gibi taburcu oldum. Gitmeden Fatih Bey geldi gördü beni , cuma günü tekrardan görüşeceğiz randevu vermişler.. Gece de başka doktor geldi herhangi birşey var mı diye sormaya.. Hani şu dönememe olayı da olmasa çok rahat geçti gecem diyebilirim.. Arzumun dediği gibi yürümemde biraz zorluk var bacaktan yağ alındığı için .. Sonradan hemşireye sordum gözlerim neden acıyor diye.. Dediğin gibi mikrop kapmasın diye bir krem sürüyorlarmış .. Evde biraz biraz geziyorum gelir gelmez uyuklamışım Bi tane krem vardı bepanten onu sürdüm göğüslerime cumaya kadar yıkanmak yok o kötü oldu işte ..

ben de olmak cok ıstıyorum ama oncellıkle ısten ayrılıcam ve tazmınatımı alıcam.ıkıncı aşama babam ıste onun bılmesı utandırıyor solemeden de nasıl ıyılesıcem.

Ayy oldun bitti ve evdesin bilee bide 2 gün öncesini düşünn

ben de olmak cok ıstıyorum ama oncellıkle ısten ayrılıcam ve tazmınatımı alıcam.ıkıncı aşama babam ıste onun bılmesı utandırıyor solemeden de nasıl ıyılesıcem.

Can'ım herkese öyle olacak diyr birşey yok ama ben direnlerle geldim eve saklamak imkansız gibi birşey Bi arkadaşın filan yok mu birkaç gün kalsan? Aklıma başka birşey gelmedi ameliyat sonuöta insan ister istemez hareketleri kısıtlanıyor.
Ayy oldun bitti ve evdesin bilee bide 2 gün öncesini düşünn

Çok şükür canım darısı sana olsun inşallah :)) bu arada tartıldım 49.3 kiloyum ameliyattan önce 46.5'tum :)) gerçi daha ödemler var ilk gün biraz daha yoğun geçiyor 1 günde bile değişim var Cuma gününe direnler çıkarsa daha rahat hissedeceğim şnşallah

Shahah hadi yaa 3 kilo artmış vay bee :))) ama dediğin gibi ödem şişkinliği vardır..
Yaaa inan çok çook istiyorum artıkkk mutsuzluktan ölücemmm
Kas zarı arası çok ağrılı olmuyo demekki, daha çok baskı nefes alıp vermede sıkıntı oluyo.. Benimm taaaaaaaaaa ocakta

Can'ım benim kas altı oldu, kas zarı altı olması şçin az da olsa doku olması lazım Dedi Fatih bey, e benim de dokum yok zaten hatta Fatih beye de dedim ufak da olsa göğüslerim olsa aslında ameliyatı düşünmezdim çünkü ameliyattan da korkan Bi insanım, ama gerçekten ihtiyacın var Dedi , kas zarı altı daha az ağrılı oluyormus kızlardan da okumuştum,ama kısmet değilmiş..

Sabret canım senin de az kaldı, hem soğuk havada daha güzel ameliyat olmak,hiç değilse sıcakla uğraşmayacaksın . Hem toparlanırsın tatilde dönüşün bomba gibi olur

Alla alla bana hangi manada kas zarı altı dedi acaba oysaki benim de hiç yok gibi yani yok
Yaa inş canım evet kışın güzel olur ama beklemek çok zor zaman durmuş gibi eylül bile bitemedi daha. Ama evet dönüşüm bomba gibi olur inşş

Valla Can'ım ameliyattan sonrası da dert gibi böyle heyecanlı kalmak güzel :)

gunaydın canım gecen nasıl gectı ıyımısın

Can'ım iyiyim çok şükür yastıklardan dağ yaptım yattım ama kendimi rahat hissetmedim Bikaç saat sonra yastıkları attım dümdüz yattım ama bu sefer de sabah kalkmak zor oldu bantlarım felaket kaşınıyor onun harici Bi sıkıntım yok. Yarın randevum var direnler çıkacak inşallah belkş bantlarım da çıkar rahatlarım biraz ..
Ameliyat sonrası kısa süreliğine dert sonrasına odaklann çook daha güzel özgüveni bol yılların seni bekliyooo

Hadi inş. İlk işim güzel sütyenler almak olacak :))

Canm
Direnlerle son 1 gün ... İnşallah tabii ?
Drenler doldumu nasl durum canm.yarn çıkar artık ya ama bantlar kalır daha..

Canm

Drenler doldumu nasl durum canm.yarn çıkar artık ya ama bantlar kalır daha..

Canım direnler Bi posta doldu boşalttılar ama ikinci tam dolmadı.. Büyüklüğünden pek memnun değilim daha büyük düşünüyordum ben neden böyle oldu

Canım direnler Bi posta doldu boşalttılar ama ikinci tam dolmadı.. Büyüklüğünden pek memnun değilim daha büyük düşünüyordum ben neden böyle oldu
Biz böyleyiz işte ilk başta bende daha büyük olabilirdi diye doyumsuzluk yapmıştım ama vücuduna en uygununu yapiliyo emin ol.şimdi daha çok yeni yumşadıkca yerleştikce protezler koltuk.altına doğru geliyor.fazla büyük olsaydı benim mesela hoş durmazmış şimdi iyice yerleşince anladm.seninde şu an gergin ve yukarda şekilsiz memeler onlar inip yerini bulduğunda sende haa bu iyi olmuş dersin.deri esnekliğinin müsade ettiği boyut o dur moralini bozma sakın.düşünsene daha 3 gün önce onlar.bile yoktu :))).benimde hastanede boşaltmışlardı evde çok.dolmamıştı bu iyi demek.içerde fazla kanama yok yarın drenlerden kurtuluş..foto yükleyemiyorum.telefondan girdiğimden laptop da yok evde o.yüzden sadece anlatabiliyorum.benim de 325 cc meme dokum çok çok az vardı.hatta biyerde okudum fazlasını koysaydı zorlayarak deriyi zorlasaydı meme de çatlamalar oluşurmuş bu daha kötü bi görüntü olabilirdi.negatif olma şekercik...dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…