- 29 Haziran 2016
- 255
- 240
- Konu Sahibi Tiramisu35
Tiramisu35 sabırsızlkla zamanın geçmesini bekliyorumm çok istiyorum zaman inadına çok yavaşGünaydın kızlar :)) gerçi çok şekilsiz değil ama şu an gergin ve sertler.. Göğüs altı kesisi yapıldı Fatih Beyin tercihiydi ama ben de bu şekilde olmasını isterdim. Ceylan'cım ayrıklık konusuna birşey diyemeyeceğim belki senin göğüs yapın o şekildedir ondan ayrık duruyordur...
Dün geceyi güzel geçirdim kızlar çok şükür gelip gidip iğne yapıp ilgilendiler ondan mı bilemiyorum :)) yalnız biraz sırtım tutulmuş sabah kalktığımda yine aynı pozisyondaydım :) sabah direnlerimi boşalttılar cumaya kadar kalacakmış sanırım bu şekilde kapsül oluşmasının da önüne geçiliyormuş Bikaç gün taşımak zor olacak ama kapsül oluştuğunu düşününce çekilmeyecek şey değil :)
Bu zamana kadar boşuna beklemişim kızlar olmayan memelerle yaptırmak isteyen gönül rahatlığıyla gelsin yaptırsın Zaman'la büyüyecek diyenlere inanmayın öyle olsaydı benim göğüslerime büyürdü 3 çocuk emzirdim ben . Ağrı kesiciler var vs var zaten çok fazla ağrı hissetmiyorsunuz r tabii ameliyat ufak tefek oturup kalkmada eskisi gibi olamayabilirsiniz ama katlanılır birşey :) şu an pijamamın üstünden bile o kadar güzel görünüyorlar ki
Taburcu oldun mu bide drenlerle mi gidiyosun eve? Benim nasıl olur acaba aydına drenlerle gidiyomuşum