İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Kıyafetli foto yükledim kızlar .. Eski gömleklerim oluyor. Sizin de oluyor mu?? @Betus123 @-masal- newhope @arzum77 @zzozlem @gulenaygul takoe
Benim de oluyor gömleklerde sıkıntı yok.. bir de dün akşam ilk defa içimde ukde olan kıyafetlerimi denedim( işte giyerken göğüslerim yüzünden beğendiğim ama duruşu hoşuma gitmeyen parçaları; atlet, straplez üstler , gecelik, v yaka tshirtler, elbiseler vs.) sonuç şu haliyle bile havaya zıplatacak cinsten:) sen de denedin mi Tiramisu:)

Tekrar tekrar geçmişler olsun canım:) bence tekrar olmana gerek kalmayacak ama... baktın daha büyüğünü istiyorsun oluverirsin, ne var sanki... gör , bak fıstık gibi duracak iki üç ay sonra.. ben de senin sayende albüm oluşturabildim nihayet canım.. fotoğrafına bakarken " albüm oluştur" seçeceğini gördüm tesadüfen hooop yükledim... ameliyat öncesi buraya yanlışlıkla yüklediğim eski halini ise koyamadım, silmişim sanırım o iki fotoğrafı ... benimkilerde Bi alem duruyor... komik yani:)) o kadar mutluyum ki sorun etmiyor ve sabırla o üç ayı devirmeyi bekliyorum

Yoook yook vallahi bayıldım harika olmuş zaten çok güzeldi fiziğin daha önce de söylemiştim çok sexy duruyor şu an bile.. Çünkü daha yeni ameliyat olduk hani az biraz şekilsiz durmaları çok normal ama seninkiler harika görünüyorlar Can'ım.. Peki yumuşaklıkları Nasıl ? Ya işte ben böyleyim biliyor musun hep kendimi üzüyorum sanki çaresi olmayacak birşeymiş gibi... Tövbe tövbe.. Mutluluğun daim olsun canım ben de sonucunu dört gözle bekliyordum kiii gözlerim şenlendi birden bol bol foto isteriz artık kötü alıştırdın

Yok canım daha denemedim benim hiç dekolteli kıyafetim yoktu göğsüm olmadığı için şu an sesimi çıkarmıyorum ama sknra bir bir acısını çıkarıcam :)))

Yumuşamaya başladı minnak minnak böyle Tiramisucuğum...hafiften böyle minnak sallanması da oldu bugün... gıdım gıdım ilerliyoruz İşte:) senin Bi gram fazlan yok, asıl sen bomba gibi oldun:) fit bir vücutta o memişler bomba gibi duracak bombaaa:))) pazartesi ikinci kontrolüme gideceğim... şu suya dayanıklı flasteri alacak doktor... dikişlerimi de ilk kez görmüş olacağım, sizin için de buraya yüklerim canım... hepimizin mutluluğu daim olsun inşallah canım benim, çok teşekkürederim

Yok canım daha denemedim benim hiç dekolteli kıyafetim yoktu göğsüm olmadığı için şu an sesimi çıkarmıyorum ama sknra bir bir acısını çıkarıcam :)))
Öyle derin dekolteler değildi de işte aralarında bir iki tane parça vardı... normal bir tshirt bile bu kadar farkeder mi , etti valla Tiramisu:) zil takıp oynayacağım neredeyse:)))) ooo ben de çıkaracağım acısını... gelsin o üçgen bikiniler, gitsin bilmem neler:)))

Slm cnm Nasilsin bugün? Benim arada batmalar oluyo uyusukluk hisi azaldikca. Sende var mi uyusukluk hissi

İyiyim canım tıbbi eşik 4 günmüş ya ben 5. Günümdeyim daha iyi hissediyorum kendimi ama ameliyattan beri hani kulağımızın orda diş köşesi var ya oralarım acıyor neden acaba ? Grip olasım var sanki olamadım :)) onun harici kremleri sürüyorum masaj yapar gibi arada kaşımış gibi de oluyorum ya ferahlık geliyor göğüsler arası biri şiş biri normal olabilir sürecimiz daha taze canım doktorun masaj önerdiyse dediği gibi yaparsan düzelir

Fıstığımm doktorun başarılı olduğu bir gerçek çok özenerek yaptığım bir ameliyattı Dedi gerçi hepsine aynı özemi gösterdiğini düşünüyorum ama benim göğüs dokum olmamasına rağmen bir yandan da sağ göğsüm daha büyük sol göğsüm daha küçüktü emzirmeden dolayı bayağı deforme olmuş göğüslerim sen o yönden şanslısın sadece küçük göğüslerin var benimkiler hem küçük hem sönmüş balon gibiydi :/ senin sonucun benimkinden daha iyi olur gibime geliyor :) burdan okuduklarımla acı çekeceğime o kadar çok odaklamıştım kendimi ama çok şükür beklediğim gibi olmadı. Hatta ağrı kesici içmeyi bıraktım Fatih bey devam etmemi önerdi ama ben zaten ilaç içmeyi pek sevmiyorum ağrı kesicisiz idare edebilecek durumdayım sadece sıkıntım sabah uyandığımda sanırım gece sağa sola dönmeye kalkıyorum özellikle dikiş yerlerimde acı oluyor .. Onu da atlattığım Zaman daha iyi olacağım demektir :)))

Sen çağırırsın da ben gelmem mi kuzumm sabırsızlıkla bekliyorum ben de

Ya o kadar mutlu oldum kı anlatamam. Zaten senin sorun yaşamayacağını biliyordum ama bu heves, bu mutluluk , bu neşe, hepsi bulaşıcı :)) dikişlerim çok kaşınıyor hafif hafif okşayarak kaşıyorum ben açıkcası iz konusunda hiç tereddütüm yoktu hiçbir zaman Memelerim olmuş ufacık ize bakar mıyım hiç :))
Ya sanki şu ameliyat sütyeni şekilsiz gibi ama dediğin gibi fark ediyor dekoltede :) kaslarım yeni gevşemeye başladı sanırım şu an göğüs çatalımdan dahi bakınca belli oluyor ne kadar aceleciyim ben olmadı diye kendimi yedim durdum :)) kilo konusunda görenler çok zayıflamışsın diyorlar ama tartıda durum başka :)) 3 kg fark ediyor şu an ne kadar ödem varsa demek sen de tartıldın mı hiç takoe ? )

Canim Benim, ayni yerlerde Bende agri olmustu zonkluyodu sanki, kulaklarin ordaki dis kösesi demissin ya. Aynisini Bende yasamistim

aynen canım... 49 kilo girdim ameliyata, dördüncü gün yani arkadaşımdan eve döndüğüm gün tartıldım 52 kg gösteriyordu, şuan yine normale dönmüşüm 49 kiloyum canım.. senin sütyenin hoş, doktorun bana aldırdığı daha tipsiz birşey.. sütyenden çok yarım atlete benziyor.. hatta kontrolde bana ikisini de tam kavrayacak, orta kısmı da oturacak birşey almamı söyledi ama bulamadım öyle Bi model.. Realself'de çoğu bayan emzirme sütyeni kullanıyor, ben de penye formatında olanlarından aldım birtane ama... bundan daha sert birşey bulmam lazım... AVM lere de baktım, adam gibi birşey bulamadım...

Ben de hmye baktım daba doğrusu sitesinden baktım iki çeşidi var ikisini de alsam göstersem doktoruma iyi olurdu aslında ben de başka bir yerde göremedim şu an şekillenme aşamasında oldukları için sütyen çok önemli. Can'ım bu sütyeni ameliyattan sonra doktorum takmış ben kendim almadım ama meme ucumda iz yapıyor bir yandan sıkıyor bir yandan oturmuyor gibi garip Bi hali var uçlara doğru da üçgen gelen Bi sütyen cuma günü randevum var ondan önce hmye gidebilirsem sporcu sütyeni alıp doktoruma göstericem inşallah olur çünkü böyle nerden alacağımızı da bilemiyoruz zor oluyor.

Kilo konusu ben daha normal kiloma dönmedim ama herkes zayıflamışsın çok diyor normal kilomdan da mı aşağı düştüm kestiremiyorum şu anki kilomu sevdim böyle kalabilirim :)) demek sen de 49 kilosun ama o güzellik o hatlar bir yerden geliyor demiştim içimden şimdi anlaşıldı

İç çamaşırdan anlayan , aratmayan doktor var mıdır ki Nike sporcu sütyen aldım "M " Beden, o da olmadı, gidip L" bedenle değiştirmem gerekiyor... ne gıcık bir işmiş şu sütyen mevzusu ya Tiramisucuğum... sen güzel bakmışsın, güzel görmüşsün tatlı arkadaşım benim:) Güya benimkini de Dr tavsiye etmişti ama seninki benimkinden daha iyi duruyor görüntü olarak canım... RealSelf'de şekillenme aşamasında emzirme sütyeni kullananların Bi iki görseli vardı, duruyorsa albüme yükleyeceğim sen de Bi bak Tiramisu...

Yaa canımsıınn inş o günlerde gelir yüz yüze tanışırız
Bu arada yazılarda okumuştum kim yazmıştı bilmiyorum, ağrınız olmasa da ağrı kesicileri içmeye devam edin onlar ödem attırıcı demişti. Ne kadar doğru bilmiyorum bi sor istersen doktora.
İnan bende odakladım çok ağrım olacak diye aynı olacak doktorumuz inş senin gibi olur. Bana enerji veriyosun benziyoruz senle. Benim de canım tez ve birazcık kılım aman şurası şöyle aman burası böyle diye
Benim dokum yok ama silikondan sonra çocuk olayına gireceğim inş o zaman deforme olmaz bi kere yaptırırım ilk ve son olur herlade
Yatağa yatamadıklarını koltuğa yaslanır vasiyette uyuduklarını söylüyo herkes anladığım kadarıyla sen baya yatabiliyosun güzel bi örneksin bana
Yarım atleti hastane veriyo dimi? Bide drenler çıkarken acıdı mııı

takoe bi pentiye baksana ya da kotona filan en olmadı internette trendyol markafoni morhipo oluyo

Valla canım benimkisi tamamen şans oldu , yani hastane vermese tabii yada anlaşması olmasa fellik fellik arayıp bulacaktım bir türlü o sütyeni.. Gerçi bunları ne kadar daha giymemiz gerekiyor mümkünse ben kışın hiçbi şey giymeden devam edeceğim zaten dikler ucu çıkar diye de korkmama gerek yok kışın ben michelin reklamındaki maskot gibi giyinirim aynı kat kat olurum zaten hiçbir şey belli olmaz :)) cuma günü randevum var o zamana sorayım Fatih beye bakayım ne diyecek.. Ay yıldızın öneren var Bikaç kere gözüme takıldı ama görmediğim birşeyi almak istemedim bir de cupımı bilmiylrum şu an ne oldum belki dolu dolu b olmuşumdur yada c mi oldum bilemedim..
Albüme bakayım canım Bi tane bişey denedim ben de harikaaaa oldu hiç giyememiştim bile onu fırsatım olursa foto çekip koyayım albüme :))

Ya zaten Fatih bey benden bıksa yeridir ben çok soru sorarım her seferinde de titizlikle cevaplıyor ama artık utanıyorum birşey sormaya :)) bak sen beni anlamışsın bende de var o kıllık işte :))
Ben nette dolaşırken önce göğüs büyütmüş sonra hamile kalmış emzirmiş vs birinin fotoları vardı ve göğüsleri hep güzeldi ve hemen hemen aynıydı maaşallah etkilenmez sanırım ama insan bir kere birşey yaptırınca dahasına da cesaret edebiliyor diyorum kı aslında dudaklarım da azıcık daha kalın olsaydı :)) tabii sknra hemen vazgeçiyorum hem maliyetli hem de kısa süreli şeyler olduğu için benim için çok uygun değil açıkcası...

Direnleri Fatih bey yavaşça çıkardı hatta çıktığını bile anlamadım ilk başta bu kadar mı yani dedim :)) belki ben o Zaman kaşıntıya odaklanmıştım bilemiyorum hemşirem sağolsun gazlı bezle üstünden geçerek kaşıntımın geçmesini sağladı öyle iyi geldi ki ) ameliyattan sonra sütyeni takıyorlar Canım ayrı bir ücret almıyorlar bir de sütyenin köşesine nazar boncuğu iliştiriyorlar ki sormaa uyanır uyanmaz göğüslerine bakmak istiyorsun bir de bakıyorsun ki nazar boncuğu :)) eşim Dedi 2,5 saat filan sürmüş sanırım ameliyatım ilk gün sadece kalkmak çok zordu şu an çok şükür yatıp kalkabiliyorum bazen arkama hafif yastık koyuyorum uyuyamayınca yastıkları atıp dümdüz yatıyorum bugün ütü yaptım ama sonra pişman oldum kaslarım ağrıdı sanki çok da şeyyapmamak lazım Demek ki

Teşekkür ederim Canım, iyi enerji verebildiysem ne Mutlu bana :)) elbette ben de birkaç yeni kıyafet almayı düşünüyorum ama biraz da kendimi ödüllendirmek adına çünkü son bir yılda 21 kg verdim (bi kaç kilo daha verirsem iyi olacak ) )
Kasım ortası olacak 6 hafta kaldı benim de regl dönemine denk gelecek galiba of of
Kızlar burda da bi sorayım; ameliyattan önce EKG çekildi mi size yoksa sadece kan tahlili mi? Ayrıca doktorunuz meme ultrasonu istedi mi?

Ben sadece kan tahlili yaptırdım.... şimdiden geçmiş olsun

Ya
zaten kafadan 1 kg fazlalık oluyor ameliyat sonrasında değil mi? 300 cc olsa zaten ikisi 600 gr karın bölgesinde ödem çok oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…