- Konu Sahibi Tiramisu35
Ohh ya dünden beri olduğun stres beni baya üzmüştü..dedim.ya mutlaka bi açiklamasi vardır rahatlarsın sabret diye..:))..zaten yumşayıp yerleşince protezler daha farkli bi görüntu olacak bence mutlu olcaksın tatlm..Anaaam çıktı direnler kurtuldummmm Ne hafifledim anlatamam :)) şimdi kızlar, Fatih beyle konuştum anlattım böyle böyle... Benim anladığım göğüs cebim darmış yani diyor ki Fatih bey büyük protez koysam protez içerde sıkışacak büzüşük bir görüntü olarak yansıyacak .. Zaman'la göğüslerin aşağı inecek güzelleşecek zaten Dedi bunu sizlerden biliyorum yani böyle kalmayacak yumuşayacak şekillenecek.. Ama o hali de tatmin etmezse ameliyat olmayı düşünüyorum tekrardan, hem meme cebim de genişlemiş olur hem de belki biraz daha kilo alırım daha kolay olur.. Hemşireye de sordum sadece protez parası alınabileceğini söyledi öyle olması benim açımdan daha iyi eşime söylemeden hallederim parayı sonra eşimi haber ederim bişey demez herhalde :)) benden haberler bu kadar çok mutluyum hem doktorumu gördüm güzel haberler aldım hem de direnlerden kurtuldum hafifledim :))