- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.209
- Konu Sahibi Tiramisu35
Biz böyleyiz işte ilk başta bende daha büyük olabilirdi diye doyumsuzluk yapmıştım ama vücuduna en uygununu yapiliyo emin ol.şimdi daha çok yeni yumşadıkca yerleştikce protezler koltuk.altına doğru geliyor.fazla büyük olsaydı benim mesela hoş durmazmış şimdi iyice yerleşince anladm.seninde şu an gergin ve yukarda şekilsiz memeler onlar inip yerini bulduğunda sende haa bu iyi olmuş dersin.deri esnekliğinin müsade ettiği boyut o dur moralini bozma sakın.düşünsene daha 3 gün önce onlar.bile yoktu :))).benimde hastanede boşaltmışlardı evde çok.dolmamıştı bu iyi demek.içerde fazla kanama yok yarın drenlerden kurtuluş..foto yükleyemiyorum.telefondan girdiğimden laptop da yok evde o.yüzden sadece anlatabiliyorum.benim de 325 cc meme dokum çok çok az vardı.hatta biyerde okudum fazlasını koysaydı zorlayarak deriyi zorlasaydı meme de çatlamalar oluşurmuş bu daha kötü bi görüntü olabilirdi.negatif olma şekercik...dikkat et kendine
Yani tabii onu da düşünüyorum hiç yoktu daha önce şu an var ama ne bileyim bu biraz da memnuniyet işi yanı acil birşey değildi ki olmazsa olmaz bir ameliyat değildi yani keyfi birşey bu .. Sadece betüşünki büyüme yapmış herkeste küçülme olmuş bu halinden daha da küçülecekse Nasıl olacak bilmiyorum. Bence daha önceden gösterilmesi gerekiyor ne kadar olacağını bilmeliydim tamamen süpriz Bi şekilde girdim ben kaldıramazsa gibi birşeye inanmıyorum y.dışında 1000lik bile takılıyor o kadınlar çok mu iriler sanki? Ha öyle Bi görüntü ben de olsun istemem ama demek istediğimi anlamışsındır atıyorum 325 yerine zaten küçüleceğini de hesaba katarak daha dolgun duracak Bi cc konulamaz mıydı onu düşünüyorum hep olumsuzu çağırmak gibi değil ama.. Tamam zayıfım ama hep böyle kalacağım diye birşey yok burda 70 beden giyenlere de 325 takıldı ben 80 beden giyiyorum ne neden oluyor çok fazla anlayamıyoruz ama kafamı kurcalıyor işte bilmiyorum canım ya.