Ayyy sonunda benim de konum oldu
Burada uzun zamandır yazılanları takip ediyorum,önceleri sessiz okuyucuyken bilgi sahibi oldukça sorup sorgulamaya başladım... Çok yardımcı oldunuz hepinize çok teşekkürler.Özellikle
@Tikkabilla ve
@Betus123 izlemeye aldığınız için teşekkür ederim karar vermemde çok etkili oldunuz...
Bugün Fatih Bey'e muayene oldum,cc konusunda herhangii birşey söylemedi,c cup olacağımı söyledi.Ölçülerim 161 cm boy 47 kg göğüs altı 78 cm... Her zaman doğallıktan yana olduğunu söyledi,ben de taşıyabileceğim en büyük şekilde olmasını istediğimi söyledim,28 yaşımdayım yıllardır memesiz gezdim,hak ediyorum artık sanırım
Bazen burdan arkadaşların yazılarını okuyorum göğsüm yok b cupım diyor,a cupı bile doldursam belki de bu ameliyatı olmayı düşünmezdim.1 cm dokum var bilmiyorum benim gibi olan var mı aramızda.Yıllardır emzirme hamilelik döngüsü derken,hamilelikte ve doğum sonrası gayet büyük olan göğüslerim, üçüncü doğumum sonrası emzirme bitimi çekildi resmen. İşin garibi eski halimle arada 30 kg olmasına rağmen o zamanlar çok güzel göğüslerim vardı.Hem kilonun hem de sütün etkisiyle sanırım
27sine ameliyat tarihimi aldım,tetkiklerim yapıldı.Herhangi bir sorun yok çok şükür.Fatih Bey biraz yağ dokusu da enjekte edeceğini söyledi.Böylece rippling ptoblemi olmayacak.Bence çok da güzel oldu bu karar çünkü zaten zayıfım protezi örtecek kadar ne kasım var ne de dokum.Kas altı bile olsa belli olurdu sanırım.Böyle doğal görünecekler (inşallah)
Ön ödemeyi yaptım 500 tl olarak.5000 nakit+kredi kartı olarak düşünmüştük ama kredi kartı girince araya 500 lira faizi varmış.Açıkcası paranın üçte ikisini verdiğimizden dolayı faiz olmaz diye düşünmüştüm,bi şekilde tamamlayacağız o parayı da.
Fatih Bey çok efendi biri,muayenede çok utandım ama beni utandırmamak için fazla bakmadı bile,hani doktorların rahatlığı vardır ya biraz ama Fatih Bey öyle değil,muayene olacakken geriliyor biraz insan ama , sonrasında doktoru anlayınca çok rahat ediyorsunuz.
Benden haberler bu kadar..Merak ettiğiniz birşey varsa cevaplayabilirim
N NVLN @Tikkabilla arzum77 @gizeml newhope @Betus123