İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Canım benimm güç alıyorum sizlerden , kendime gelir gelmez tabii mesaj atarım.. Bu Arada ölçüm Nasıl oluyor bir de o Zaman söylüyor mu bari kaç cc takacağını? Yoksa sır mı olacak hala :))
Odasında protezleri göstererek deniyor üzerine tutuuor çizim yapiyor kalemle üzerindeki çizimle giriyosun ameliyata sır kalmıyor artik :)))sonra marş odaya ameliyat önlüģünu giyorsun ve sedye geliyor yatıyorsun asansöre ordan ameliyathane gerisi yok :)))ameliyathaneyi merak etmiştim halbuki daha etrafıma bakamadan ne zaman uyudum bilmiyorum :))..

Aaa bunları bilmiyordum :)) iyi oldu öğrendiğim .. Bu arada regl oldum fena biçimde o da bayağı ağır geçiyor Fatih beyle konuştum sakıncası yok Dedi ama olmasaydı çok rahat edecektim sanki .. Ameliyathaneyi görürsem ben sana anlatırım :) demek sır kalmayacak

ayyy bende bu sabah oldum yaa nasıl moralim bozuldu anlatamam halbuki ayın bitinde falan bekliyordum. tampon aldım bugün ben yarın deniycem memnun kalırsam ameliyata da öyle giricem benim dr un asistanıda sorun olmıyacağını söyledi ama içim huzursuz rezil olmaktan korkuyorum çok

Aa tampon neden gelmedi aklıma neyse sağlık olsun kaldı 8 saatim

Ayyy KizLar, Ben Gibi olmussunuz ayni, Bende adetliyken aml oldum. Evet kesinlikle tAmpon tAusixe ediyorum. Insallah Benim Gibi olmazsiniz. Ben ilk Gün ayaga kalkamadim. Aksama kadar yari uykulu gecti. Aksamda tuvaletim icin yataga aparat getirdiler, iiiyyy onun üstÜndeyken degistirdim tamponumu. Cok berbat gecti Benim ilk günüm gecem. Ertesi Gün geldim kendime. YaninizA islak mendil ve el desenfekte getirin, aml girmeden önce masaniza hazirlayin, suyunuzu, Sisenin kapagini hafif acin öncesinden. Yanina kamis koyun. Yaa her hastane farklidir tabi Ama refakatci olunca Daha iyi oluyo. Olmayinca bide hemsireler ilgili olmazsa zor oluyo. Ha bide aml dan önce masaniza cikolata Gibi bisküvi Gibi yiyecek bulundurun. Her an Insanin yaninda hemsire olmaya biliyo,insanda zirt Pirt cagirmaya cekiniyo. Yani Ben öyleyim. Siz önleminizi alinda, Insallah Hersey iyi gecer, Insallah aml dan sonra kendini iyi hissedersin. Cabuk toparlanirsin. Tamponu hastaneye geldiginde bi sor bakalim aml dan önce belki ordan verirler, Tampon Daha rahat olur Senin icin.

Valla Canım çok kanamam var tampon tutmaz bir de belki uzun bir süre kendime gelemeyebilirim işte o Zaman rezil olurum

Kaldı 2 saat :)))

Hadi ya kıyamam adetliyken ameliyat olabilirsn de sonra biraz zorlanabilirsin belki ped.değiştirirken falan ama tek sıkıntn o olsun üzülme ya halolur o da.allahın izniyle..narkoz alınca uyurken kıpırdamayacaksn ya adet akmaz o zaman belki.takılma ya rezil olurum falan diye negatif olma..doktorlar hemşireler neler göruyordur kim bilir..şimdi hayalin gerçekleşme zamanı wuhuuuu

Tiramisu35 canımmm göz açıp kapayana olsun bitsin su gibi aksın işlerin yolunda gitsin inşllh hayal ettiğinden bile güzel olur sonucun ayyy kalbimin çarpıntısı ağzıma geliyo senin için bukadar heyecanlandım yarın ben naapçam bakalım. hakkında hayırlısı inşllh Allaha emanet ol yazabildiğinde haberdar et bizi merakta bırakma tatlım

Kızlar teşekkür ederim desteğiniz için şu an hastanedeyiz hemşireyi bekliyoruz odadayız birazdan hemşire gelince çizime çıkacakmışız ameliyat 8 gibi dediler ama bana da sarkar gibime geldi midem çok yanıyor bir şeyler yeseydim iyi olacaktı

Bence artık odadasn narkozdan uyanmanı bekliyoruz bizde :))hayirlısıyla inşallah..

Darkness14 takoe arzum77 Pemberuj_lu gulenaygul hayal_alemi N NVLN newhope

Kızlar çok sağolun 12 gibi kendime geldim anca yazabildim.. Haberlere gelince
Doktor çok zayıfsın Tiramisu Dedi durdu ... Göğüs kafesim geniş ama maalesef meme tabanım geniş değilmiş 375 cc yazmış ilk kağıda ana ölçüm yapınca 300-375 arası demişti 325 cc takılmış şu an bile çok güzeller ayağa kalkıp bakamadım ama, sütyenimin köşesine de nazar boncuğu iliştirmişler , nefes almak çok zor geliyor Bikaç yudum su harici birşey de yiyip içmedim aklıma bile gelmiyor ,sürekli Nasıl aç dururum diye düşünüp duruyordum ama şu an aklıma gelmiyor :) sadece sorun derin nefes almada bir de ameliyatta hortum koymuşlar sanırım boğazım çok tahriş olmuş ve balgamlı gibi öksürük geliyor gürültülü ama öksüremiyorum felaket acıyor. Direnler var bunlar çıkmazsa ben yanımda mı taşıyacağım acaba akordeon gibi .. Onun harici çok iyiyim inşallah biraz gezme fırsatı bulursam daha iyi olacağım eşim ara ara geliyor ama pek fazla kalmıyor. Odada yalnız kalıyorum gelip gidip ört kız göğüslerini diye üstümü çekiyor çeneme kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…