-
- Konu Sahibi Tiramisu35
Odasında protezleri göstererek deniyor üzerine tutuuor çizim yapiyor kalemle üzerindeki çizimle giriyosun ameliyata sır kalmıyor artik :)))sonra marş odaya ameliyat önlüģünu giyorsun ve sedye geliyor yatıyorsun asansöre ordan ameliyathane gerisi yok :)))ameliyathaneyi merak etmiştim halbuki daha etrafıma bakamadan ne zaman uyudum bilmiyorum :))..Canım benimmgüç alıyorum sizlerden , kendime gelir gelmez tabii mesaj atarım.. Bu Arada ölçüm Nasıl oluyor bir de o Zaman söylüyor mu bari kaç cc takacağını? Yoksa sır mı olacak hala :))
Odasında protezleri göstererek deniyor üzerine tutuuor çizim yapiyor kalemle üzerindeki çizimle giriyosun ameliyata sır kalmıyor artik :)))sonra marş odaya ameliyat önlüģünu giyorsun ve sedye geliyor yatıyorsun asansöre ordan ameliyathane gerisi yok :)))ameliyathaneyi merak etmiştim halbuki daha etrafıma bakamadan ne zaman uyudum bilmiyorum :))..
Aa tampon neden gelmedi aklımaayyy bende bu sabah oldum yaa nasıl moralim bozuldu anlatamam halbuki ayın bitinde falan bekliyordum. tampon aldım bugün ben yarın deniycem memnun kalırsam ameliyata da öyle giricem benim dr un asistanıda sorun olmıyacağını söyledi ama içim huzursuz rezil olmaktan korkuyorum çok
Ayyy KizLar, Ben Gibi olmussunuz ayni, Bende adetliyken aml oldum. Evet kesinlikle tAmpon tAusixe ediyorum. Insallah Benim Gibi olmazsiniz. Ben ilk Gün ayaga kalkamadim. Aksama kadar yari uykulu gecti. Aksamda tuvaletim icin yataga aparat getirdiler, iiiyyy onun üstÜndeyken degistirdim tamponumu. Cok berbat gecti Benim ilk günüm gecem. Ertesi Gün geldim kendime. YaninizA islak mendil ve el desenfekte getirin, aml girmeden önce masaniza hazirlayin, suyunuzu, Sisenin kapagini hafif acin öncesinden. Yanina kamis koyun. Yaa her hastane farklidir tabi Ama refakatci olunca Daha iyi oluyo. Olmayinca bide hemsireler ilgili olmazsa zor oluyo. Ha bide aml dan önce masaniza cikolata Gibi bisküvi Gibi yiyecek bulundurun. Her an Insanin yaninda hemsire olmaya biliyo,insanda zirt Pirt cagirmaya cekiniyo. Yani Ben öyleyim. Siz önleminizi alinda, Insallah Hersey iyi gecer, Insallah aml dan sonra kendini iyi hissedersin. Cabuk toparlanirsin. Tamponu hastaneye geldiginde bi sor bakalim aml dan önce belki ordan verirler, Tampon Daha rahat olur Senin icin.
Kaldı 45 dakika :)))Valla Canım çok kanamam var tampon tutmazbir de belki uzun bir süre kendime gelemeyebilirim işte o Zaman rezil olurum
Kaldı 2 saat :)))
Hadi ya kıyamam adetliyken ameliyat olabilirsn de sonra biraz zorlanabilirsin belki ped.değiştirirken falan ama tek sıkıntn o olsun üzülme ya halolur o da.allahın izniyle..narkoz alınca uyurken kıpırdamayacaksn ya adet akmaz o zaman belki.takılma ya rezil olurum falan diye negatif olma..doktorlar hemşireler neler göruyordur kim bilir..şimdi hayalin gerçekleşme zamanı wuhuuuuAaa bunları bilmiyordum :)) iyi oldu öğrendiğim .. Bu arada regl oldum fena biçimde o da bayağı ağır geçiyorFatih beyle konuştum sakıncası yok Dedi ama olmasaydı çok rahat edecektim sanki .. Ameliyathaneyi görürsem ben sana anlatırım :) demek sır kalmayacak
Günaydınn galiba şimdi ameliyattasınnn çıkınca yazabilirsen hemen yaz merakla bekliyorum inş çok güzel geçer sorunsuz ni aml geçirirsinnn. Şimdiden geçmiş olsunn canımmmİnşallah cannnımmmya Bi acayibim inanır mısın ? Zaten heyecanlı Bi tiptim tam oldum yani şimdi
Tiramisuuuu:) inşallah herşey yolunda gidiyordur canımKızlar teşekkür ederim desteğiniz için şu an hastanedeyiz hemşireyi bekliyoruz odadayız birazdan hemşire gelince çizime çıkacakmışız ameliyat 8 gibi dediler ama bana da sarkar gibime geldi midem çok yanıyor bir şeyler yeseydim iyi olacaktı
Bence artık odadasn narkozdan uyanmanı bekliyoruz bizde :))hayirlısıyla inşallah..Kızlar teşekkür ederim desteğiniz için şu an hastanedeyiz hemşireyi bekliyoruz odadayız birazdan hemşire gelince çizime çıkacakmışız ameliyat 8 gibi dediler ama bana da sarkar gibime geldi midem çok yanıyor bir şeyler yeseydim iyi olacaktı
Güzel haberlerini bekliyoruz cnmKızlar teşekkür ederim desteğiniz için şu an hastanedeyiz hemşireyi bekliyoruz odadayız birazdan hemşire gelince çizime çıkacakmışız ameliyat 8 gibi dediler ama bana da sarkar gibime geldi midem çok yanıyor bir şeyler yeseydim iyi olacaktı