İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Ayy bak benimki de aynı , emzirirken kesinlikle bu halinden bile büyüktü göğüslerim :)) ama benim sonrası kalmadı işte , kalsaydı belki daha güzel dururdu. Dantelli sütyen mi giymek o dA ne arzumcum

İnşallah canım inşallah , hala beklemedeyim.. umarım herkesin sorunsuz bi süreci olur .

Yaaa ben de içimden düşünmüştüm dokusu olan birine sormak lazım diye .. demek sallanmıyor . Olduğuna şükredelim elifim yapacak birşey Yok varsın sallanmasın , varlıkları yeter :))
Canım biliyorsun benim de 2,5 cm idi dokum. 2 sene olcak nerdeyse. Daha yeni Yen'i koşarken zıplıyor

Ayni durum bende de var ic camasirlari da ayni sekild3 oluyor. Gogus ortasinda dekolte de olusmadi. Yanda duruyor biraz

Neden gogus ortasinda dekolte olusmadi ki kizlaar? yanlarda. Sizinde oyle mi 2 bucuk ay olacak neredeyse. Hafif ortaya birlestirince oluyor. Balensiz nirmal dolgusuz sutyenler takinca olmuyor. Aslinda goğüsümuz oldu var ama ortada durmadigi icin dekolte olmuyor ust bisey giyince. Ortada olsaydi v yakali thisortlerle bile ne kadar guzel durabilirdi

Benimde öyle canım dekolte oluşturmak için sporcu atlet giyiyorum anca öle.. balensiz sütyen gündelik hayatında giyebiliyo musun? Ben giymiyorum

benim göğüs dekoltem oluştu bence boyutla alakalı olabilir göğüsler yaklaşıyor çünkü ama her kadında vardır 1 parmak boşluk doğal meme yapısı da bu şekildedir çook büyük göğüslerde değişir tabi

Benimki normalde ayrik ama spor sutyenle birleşik duruyor. Ilk bikini deneyimimi de yaptım ama izler goruncek diye ödüm koptu onun dışında iyiydi foto koyayim diye düşünüyorum yaz moduna girelim yavastan. Fatih bey suzunde her kontrolde fotonuzu cekiyormu ya merak ettim

Evet yaza az kaldı gelsin yeni bikiniler :))
Benlm hiç fotomu çekmedi seninkini çekti mi?

Göğüs aran açık herhalde canım ondan ortada buluşmuyor . Bi doktorun yazısını okumuştum normalde göğüsler zAten dekolte yapmazmış sadece sütyenle birleşebilen göğüsler doğal göğüsler olurmuş . Sporcu sütyeni mi kullanıyorsun ?

Bu arada Jade1982 benim 6 ayı geçti ama hiç foto çekmedi demek aende gözlemlediği bazı şeyler var unutmamak adına foto çekiyor :))

Evet yaza az kaldı gelsin yeni bikiniler :))
Benlm hiç fotomu çekmedi seninkini çekti mi?
Benim 3. Çekişi oldu 1. Ay 2. Ay ve 3.ay olmak uzere Tiramisu35 nun dediği gibi bisey takip ediyor belkide. Bikini modeli olarak üçgen cok tercih edemiycez sanırım cünkü alttan izlerin gorunme ihtimali oluyor

Benim 3. Çekişi oldu 1. Ay 2. Ay ve 3.ay olmak uzere Tiramisu35 nun dediği gibi bisey takip ediyor belkide. Bikini modeli olarak üçgen cok tercih edemiycez sanırım cünkü alttan izlerin gorunme ihtimali oluyor
benim de hiç çekmedi 1.ay kontrolüne gittim en son
üçgen bikini bana da olmuyo dikişler en ufak harekette görünüyo ve çok açık duruyo gibi geliyo bana cesaret edemiyorum alışmışım küçük göğüse

Jade1982 xpretty ahahahha yaa alemsiniz güldürdünüz beni .. ben zAten üçgen bikini giyemiyorum omuzlarımdan dolayı hoş durmuyor yırttım desenize :)) sütyen gibi askılı modeller düşünüyorum ama bi gidip de bakamadım .. benim izlerden birisi göğüs üstüne çıktı ama diğeri bayağı altta sizin de öyle mi?

Ben hiç denemedim üçgen ama dikiş izin alt kısımda kalıyo. Bide kırmızılık hafif geçti gibi.. üçgen denicem. Bakalım bende nasıl durcak. Benim salmadı salması mı gerekiyo :)

Ben hiç denemedim üçgen ama dikiş izin alt kısımda kalıyo. Bide kırmızılık hafif geçti gibi.. üçgen denicem. Bakalım bende nasıl durcak. Benim salmadı salması mı gerekiyo :)

Ben de denemedim eskiden beri üçgen giymiyorum zAten . Diğer bikinileri de attım onlar hiç gelmiyor :)) valla canım sallaması gerekiyor sanırım çünkü diğeri o şekilde değşl ama bilemedim :/

Ben de denemedim eskiden beri üçgen giymiyorum zAten . Diğer bikinileri de attım onlar hiç gelmiyor :)) valla canım sallaması gerekiyor sanırım çünkü diğeri o şekilde değşl ama bilemedim :/
Anlamadım bende ya biraz daha zaman var galiba salması için .. bende hiç giyemiyorum ama denerim bi bu sene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…