İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Iki çocuk emzirdim.emzirmeyi birakinca göğüs mogus kalmadi Hissizlik şu an bile var sanki. Çok can sıkıcı. Silikonla mükemmel görünüm olur da Hissizlik de bir sorun ha!

Meehaba kizlar cok yogun zaman sonra yie yeniden. Ya benim 70 gun falan oldu. Meme altinda hissiz olan yerler var. Sonra kas alti oldugu icin midir nedir yumusamadi tam olarak. Ozellikle yatar pizisyonda ayakta dik olunca cok sert. Gevsek birakinca kendimi yumusuyor. Bu hic tam anlamiyla yumusamayacak mi ? Oyle olunca sutyenlere tam oturmuyir ozellikle dolgululara. Zaten daha telli ya da dolgulu gymiyorum ama denedigimde seklini almiyor tam.

Merhaba canım benim 2 ay oldu yumuşadı aslında. Ama dolgulu denemedim hiç. kişiden kişiye de değişiyodur. Bu arada bende de hissislik var komple hissetmiyorum

Canim benim de 60gun oldu benimkiler de hala sert sinir oluyorum bazen yumusacik bazen tas gibi masaj çok yapmiyorum gerci ama hissizlik benim gogus uclarimda devam ediyor ins 3.ayda yumusar ve his gelir tabi yumuşak ve asagi dogru dusuk durmadiklari icin denedigim bikiniler oturmuyor havada kaliyo gibi oluyo

Yumusakligi nasil peki suan?

Canım sıkınca gayet yumuşak . Ama benim hiç dokum yoktu Yani bu yumuşaklık olduğu gibi protezin yumuşaklığı sanki. Bi de şunu fark ettim spora başladım ben , ordaki kızların göğüsleri koşarken filan bayağı sallanıyor sağa sola ama benimki öyle değil. Yani taş gibi yerinden kıpırdamıyor dA değil ama normal meme gibi sallanmıyor. Ben bunu hiç dokum olmamasına bağlıyorum hani birazcık da kendi dokum olsa protez biraz daha bırakırdı kendini ve sallanırdı da.

Anladim tiramisuu zaten silikonlarin dogal meme gibi sallancagini hic sanmiyorum 2yil gecse de ben de 3gundur duzenli masaj yapiyorum iyi geldi yumusadi ziplayinca falan sallaniyo ama oyle aşırı degil tabi

Anladim tiramisuu zaten silikonlarin dogal meme gibi sallancagini hic sanmiyorum 2yil gecse de ben de 3gundur duzenli masaj yapiyorum iyi geldi yumusadi ziplayinca falan sallaniyo ama oyle aşırı degil tabi

Dokumuz olsaydı sallanırdı canım herhalde ya :)) ben masaj filan yapmıyorum bayağıdır olacağı olmuştur zaten :))

valla siz deyince zıpladım azcık çok sallanmıyo benimde 6.5 ay oldu dokumda vardı

Yaaa ben de içimden düşünmüştüm dokusu olan birine sormak lazım diye .. demek sallanmıyor . Olduğuna şükredelim elifim yapacak birşey Yok varsın sallanmasın , varlıkları yeter :))

Yaaa ben de içimden düşünmüştüm dokusu olan birine sormak lazım diye .. demek sallanmıyor . Olduğuna şükredelim elifim yapacak birşey Yok varsın sallanmasın , varlıkları yeter :))
Benimki sallanıyor :)))
Keşke albümlere video ekleyebilsek,acayip açıklamalı görüntüler olur

Benimki sallanıyor :)))
Keşke albümlere video ekleyebilsek,acayip açıklamalı görüntüler olur

Oy maaşallah arzum .. ama senin b Cup olarak dokun vardı zaten hani nerdeyse benim şimdiki Halim gibi .. ahhh ahh memeli olmak vardı biraz da olsa , ben çok beğeniyorum dokusu olanların sonuçlarını , seninkiler efsane zAten

Sağol canım benim
Hiç beğenmediğim o dokum işe yaradı bu ameliyatta :))
Olsun,meme olsunda sallansın sallanmasın... zamanla çok değişiyor zaten,kıvam olarak görüntü olarak..

aynen öyle buna da şükürbakalım zamanla iyice yumuşayıp sallanır bizimkilerde

canım bende spora başladım ama hiç fatih beye sormak aklıma gelmedi 4 ay bitti benimde ben hareket anlamında sıkıntı yaşamadığım her hareketi yapıyorum. 1 aydır da yapıyorum bir sıkıntı yok. benimkilerde biraz sallanıyor. o sporcu sütyenlerini giyince pek bi hoş duruyor artık. sırf onlardan giymek için spora başladım dermişim:)

canım bende spora başladım ama hiç fatih beye sormak aklıma gelmedi 4 ay bitti benimde ben hareket anlamında sıkıntı yaşamadığım her hareketi yapıyorum. 1 aydır da yapıyorum bir sıkıntı yok. benimkilerde biraz sallanıyor. o sporcu sütyenlerini giyince pek bi hoş duruyor artık. sırf onlardan giymek için spora başladım dermişim:)

Canım fitnessa mı başladın sen de ? Ne kadar zaman oldu nasıl gidiyor spor :)) ben de Fatih beye sormadım ama her hareketi yapabiliyorum benim 6 ayı geçti zAten gayet rahatım.. hatta birisi kas altı olunca barfiks çekilmiyor demişti geçen gün denedim , kollarım kendimi kaldıracak kadar kuvvetli değil ama yine de biraz çekebildim , yani kas anlamında bi sorun yaşamadım ama k
aynen öyle buna da şükürbakalım zamanla iyice yumuşayıp sallanır bizimkilerde

Elifim senin de dokun vardı sanırım değil mi? Bak jade ve arzumunkiler sallanıyormuş sende yine Ümit var

Sağol canım benim
Hiç beğenmediğim o dokum işe yaradı bu ameliyatta :))
Olsun,meme olsunda sallansın sallanmasın... zamanla çok değişiyor zaten,kıvam olarak görüntü olarak..

Ben sanırım en başından beri memesiz olduğum için midir nedir senin öncesini de beğeniyorum Yani normal emzirmiş göğüs o kadar olur zAten . Emzirince de bi miktar doku kaybı oluyor ya demek ki emzirmeden önce taş gibi memelerin varmış ben bunu anladım
6 ay önce eşiğini atlattım bakalım 1 yılda nasıl olacak merakla bekliyorum :))

Emzirmeden öncede 75 B cup sütyen kullanıyordum. Tek farkı üstüde dolu,diri göğsüm vardı. Mesela sırf dantel sütyenlerle bile güzel duruyordu ama vücut hatlarıma göre yine ufaktı göğüslerim.
Emzirince üstler gitti tabi. Emzirme döneminde taş gibi göğüslerim olmuştu. Belki şu anki göğüslerimden daha büyüktü hatta :))
Bir yılda bile değişim gördüm ben,umarım hep iyi yönde değişimlerin olur kuzum ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…