- 14 Kasım 2001
- 21.326
- 2
- 69.484
- 1.623
- 101
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
- #1.561
Çok değil, biraz kırıntı
1000 cc sanırım
Başkası olsa kiblemiştim. O kırıntıdan biraz da sana Lazım bence . Ayrıca kk diye bir yer açıp sonra üyeleri beğenmemek aşağılamayı da bir tek sende gördüm Kazen. Kural dışı birşey yaptıysam kibarca uyaramaz mısın? Beğenilerim düşüncelerim sadece beni ilgilendirir bunu dA buraların sahibi olsan da yargılamaya hakkın Yok. Biraz daha özveri rica ediyorum senden .
ne bu şiddet bu celal ? neden üzerinize alındınız ki ? Anlayamadım şimdi ...
SayınTiramisu35 siz kendi memelerinizin fotoğrafını günde 900.000 kişinin girdiği bir sitede alenen yayınlayacak değilsiniz ya ?
Canım ilk fırsatta döner, yazar merak etmeSlm kizlar
Ben Fatih beye whats apptan yazdim ama cevap alamadim.
Fatih beyin fiyatlarini ögrenmek istemistim.
ı olacaksın canım şu anda yağ enjektesiyle beraber 8000 diye biliyorum.Slm kizlar
Ben Fatih beye whats apptan yazdim ama cevap alamadim.
Fatih beyin fiyatlarini ögrenmek istemistim.
kızlar dikişlerin altındaki şişlikler ve sertlikler tam olarak ne zaman geçiyo yoksa böyle katlı katlı mı kalcak elime geliyor hep etim sıkışmış gibi
anladımCanım 2. Aydan sonra iyice geçmeye başlıyor ama tabii iyileşme hızı herkeste farklı oluyor . Mesela Benim 6. Aya yaklaştı izler silikleşti .
Bitişindeki belki de dikişin düğümü filandır canım , hangi göğüse deneme yapıyorlarsa o göğüs geç iyileşiyor , ama hizalama konusu biraz hassas . Kontrolün ne zaman ? Fatih beyle görüş bence canım bant kullanmayı Öner mesela , şimdiden üzme lütfen kendini gerçekten zamanla değişme oluyor , ama bazen aynı olduğu gibi de kalabiliyor , olmazsa bant kullanırsın göğsün iner aşağıya .anladımbenim sol göğsümün dikiş bitişinde et parçası var gibi kocaman içerde..... o yüzden de sol göğsüm aşağı inemiyo sağa göre yukarda kaldı o parça yok olur mu diye endişelendim ağrı yapmaya başladı şimdi de
Tesekkur ederim cevabin icin ♡ kontrolum mayis ortasinda 3.5aylikken olcak suan 7 haftaligim oyle cok asimetri yok 1 cm falandir ben anlayabiliyorum sadece 3 ayin dolmasini beklemek en mantiklisi evetBitişindeki belki de dikişin düğümü filandır canım , hangi göğüse deneme yapıyorlarsa o göğüs geç iyileşiyor , ama hizalama konusu biraz hassas . Kontrolün ne zaman ? Fatih beyle görüş bence canım bant kullanmayı Öner mesela , şimdiden üzme lütfen kendini gerçekten zamanla değişme oluyor , ama bazen aynı olduğu gibi de kalabiliyor , olmazsa bant kullanırsın göğsün iner aşağıya .
Benide dikiş izleri rahatsız ediyor cok ama benim sezeryan yerim bile 5 sene sonra siliklesti ciltten cilte değişiyor. Ben kantaron kullanıyorum o sanki biraz etkiledi rengi gibi pembelesti. İnternetten arastir sende izlere iyi geldiği yazıyor heryerdeanladımbenim sol göğsümün dikiş bitişinde et parçası var gibi kocaman içerde..... o yüzden de sol göğsüm aşağı inemiyo sağa göre yukarda kaldı o parça yok olur mu diye endişelendim ağrı yapmaya başladı şimdi de
Merhaba hakkınızda hayırlısı olsun. Hissislik oluyo malesef bana göre de en can sıkıcı olay bu.. yoksa iz miz kalmış hiç önemli değil. 2 ay oldu benim.. 6 ay 1 sene sürebilirmiş. Sex hayatı kişiden kişiye değişir. Ne desem yalan olur. Kendini iyi hissettiğin an zorlamadan istediğini yapabilirsin :)Selam kızlar. Ben de maddi durumumu duzletince araniza katılacağım insallah. Yazdiklarinizi hep takip ediyorum. Ben en çok şunu merak ediyorum: sex hayatına ne zaman dönülüyor ve hissizlik oluyor mu? Silikon öncesi ve sonrası hissiyat aynı mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?