Ayyy KizLar, Ben Gibi olmussunuz ayni, Bende adetliyken aml oldum. Evet kesinlikle tAmpon tAusixe ediyorum. Insallah Benim Gibi olmazsiniz. Ben ilk Gün ayaga kalkamadim. Aksama kadar yari uykulu gecti. Aksamda tuvaletim icin yataga aparat getirdiler, iiiyyy onun üstÜndeyken degistirdim tamponumu. Cok berbat gecti Benim ilk günüm gecem. Ertesi Gün geldim kendime. YaninizA islak mendil ve el desenfekte getirin, aml girmeden önce masaniza hazirlayin, suyunuzu, Sisenin kapagini hafif acin öncesinden. Yanina kamis koyun. Yaa her hastane farklidir tabi Ama refakatci olunca Daha iyi oluyo. Olmayinca bide hemsireler ilgili olmazsa zor oluyo. Ha bide aml dan önce masaniza cikolata Gibi bisküvi Gibi yiyecek bulundurun. Her an Insanin yaninda hemsire olmaya biliyo,insanda zirt Pirt cagirmaya cekiniyo. Yani Ben öyleyim. Siz önleminizi alinda, Insallah Hersey iyi gecer, Insallah aml dan sonra kendini iyi hissedersin. Cabuk toparlanirsin. Tamponu hastaneye geldiginde bi sor bakalim aml dan önce belki ordan verirler, Tampon Daha rahat olur Senin icin.