İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Esin Sen ayildiktan sonra gelirse Senin icin Daha iyi olur. Bizde öyle yaptik. Aml girerken yalniz olsan farketmiyo. Aksam Yemegi gelmisti Ben aml oldugum Gün hemsireye istemiyom demisim, halbuki yerimden kalkamiyom.bide yari uykudayim. Sonra esim geldiginde Bana biseyler yedirdi sagolsun. Cok iyi olmustu öyle. Yoksa ac ac kalirdim ertesi güne kadar.

Annem çocuklara bakacak Can'ım zaten oğlumun okulu var kızlarım da küçükler kimseye birşey bahsetmediğimiz için.. Gerçi bahsetsek de duracak kimse yok eşim gelecek arada ama bilemiyorum belki ameliyatıma yetişir de ayıldığımda yanımda olmaz yada ayıldığımda yanımda olur ameliyata girerken olmaz hiç bilmiyorum.. Ben yalnız kalıcam diye kendimi hazırladım annem öyle olmaz diyor ben geleyim diyor ama çocukların rahat etmesi benim için çok daha önemli bana yardımı ordaki hemşireler filan da yaparlar . Zaten akşam da eşim gelecek iş çıkışı 20 gibi çıkıyor o da anca kendime gelmiş olurum sanırım :)
krşke annen yakınınızda olsaydı destek olurdu her türlü benim annem ve eşimin ailesi hep yakınımızdalar bu yüzden çok şanslıyım :)
Dün gece balkona çıkayım dedim resmen ayaklarım titredi bazı yerlere kar bile yağmış onun soğuğu sanırım.. Unuttuğum şeyleri eşim de getirebilir ama temkinli gitmekte yarar var..

Hadi inşallah hayırlısıyla sen de al ameliyat tarihini de tanışmak için güzel Bi vesile olsun :KK19: kkdan falanca muhabbeti bana kalacak sanırım :-)
Evett yaa akşamları soğudu hava baya, hastane ortamı da daha da soğuktur.
O değil de yarın oluyosuuunmnnn:spor: ne mutlu sana yaaa:KK19: benim başımda galiba bi arkadaşım duracak.. Eşim de kalabilir bilmiyorum. Aynen annem yakınımda olsa daha farklı olurdu.. Kayınvalidem var o yüzden evdeyken o olacak inş..
Yaaaa o değil hakketten 1 günn kaldııı çok heyecanlıyımm:KK28:

Canim Benim , Insallah hayirlisiyla atlatir istedigin memislere kavusursun. Mümkün olan en büyügünü iste canlm, Hic korkma. Korkulcak Hic bisey yok. ilk firsatta Haber ver olur mu

İnşallah tatlım :KK19: isticem isticem Bi daha söyleyeceğim zaten muayenede söylemiştim gerçi ama :)) dediğin gibi kendime gelir gelmez yazacağım zaten yanımda kimse olmayacak büyük ihtimal telefona sarılırım :p

canımm haberını beklıyoruz bende takıpteyım.

Çok sağol Can'ım güzel haberlerle gelicem şnşallah :))

Esin Sen ayildiktan sonra gelirse Senin icin Daha iyi olur. Bizde öyle yaptik. Aml girerken yalniz olsan farketmiyo. Aksam Yemegi gelmisti Ben aml oldugum Gün hemsireye istemiyom demisim, halbuki yerimden kalkamiyom.bide yari uykudayim. Sonra esim geldiginde Bana biseyler yedirdi sagolsun. Cok iyi olmustu öyle. Yoksa ac ac kalirdim ertesi güne kadar.

Ya zaten çalışıyor ya gidip gelecek sürekli yanımda olamayacak dediğin gibi uyurum da birAz, doğumlardan sonra çabuk ayaklandım ama aynısı değil tabii normal doğum yapmıştım ama alttan dikişim vardı. İnşallah o zamanki gibi kolay olur :)
Evett yaa akşamları soğudu hava baya, hastane ortamı da daha da soğuktur.
O değil de yarın oluyosuuunmnnn:spor: ne mutlu sana yaaa:KK19: benim başımda galiba bi arkadaşım duracak.. Eşim de kalabilir bilmiyorum. Aynen annem yakınımda olsa daha farklı olurdu.. Kayınvalidem var o yüzden evdeyken o olacak inş..
Yaaaa o değil hakketten 1 günn kaldııı çok heyecanlıyımm:KK28:

Harbiden şaka maka derken Nasıl geçti Zaman düşünmemeye çalışıyorum heyecan yapmamak için sanki hiç olmayacakmışım gibi işin garibi hastaneden de aramadılar bile, bak şimdi yazınca daha da merak ettim Bi arıyım olmazsa :))

Arkadaşın kalsa daha rahat edersin tabii hem muhabbet sohbet derken daha çabuk geçerdi Zaman ..

Bu arada iki kişi beni izlemeye almış fotolarını göremiyorum acaba neden?

Ya zaten çalışıyor ya gidip gelecek sürekli yanımda olamayacak dediğin gibi uyurum da birAz, doğumlardan sonra çabuk ayaklandım ama aynısı değil tabii normal doğum yapmıştım ama alttan dikişim vardı. İnşallah o zamanki gibi kolay olur :)

Harbiden şaka maka derken Nasıl geçti Zaman düşünmemeye çalışıyorum heyecan yapmamak için sanki hiç olmayacakmışım gibi işin garibi hastaneden de aramadılar bile, bak şimdi yazınca daha da merak ettim Bi arıyım olmazsa :))

Arkadaşın kalsa daha rahat edersin tabii hem muhabbet sohbet derken daha çabuk geçerdi Zaman ..

kas altımı olucaksın azıcık fıkır verırmısın

2 çok geç :KK43: bayılırım ben açlıktan heyecandan :)) zayıfım ama yıllardır kalkar kalkmaz kahvaltı yaparım, şnşallah çok geç saate kalmam sabahları da bildiğin Nemrut olurum :)) pek sabah insanı değilim yani Zaman geçtikçe açılıyorum .. Eşim de gelecek benimle sabahtan, hastaneden daha aramadılar beklemedeyim.. Ay şnşallah Can'ım ya yalnız sana 2 çok geç yazarken elim 3 e kaydı nedense üçte mi ameliyat olacağım nedir :p

Canımmmm şnşallah senin de güzel haberlerini alırız yazılarınız bana güç veriyor çok sağolun :KK19:
Heycandan iştah olmuuor ki :)))yarın bu saatlerde gözünu actıgında direk iki füze olacak önünde :)))

kas altımı olucaksın azıcık fıkır verırmısın

Ben çok yazdım bunları da beZdirmemek için bir daha yazmadım. Dokum hiç yok kas üstü olamam zaten. Cc konusunda birşey söylemedi doktorum ama c cup olacağımı söyledi. 80 beden sütyen takıyorum. 161 boyum var 47 kiloyum :) omuzlarım geniş zayıf olmama rağmen ... Başka merak ettiğin birşey var mı :))

Ben çok yazdım bunları da beZdirmemek için bir daha yazmadım. Dokum hiç yok kas üstü olamam zaten. Cc konusunda birşey söylemedi doktorum ama c cup olacağımı söyledi. 80 beden sütyen takıyorum. 161 boyum var 47 kiloyum :) omuzlarım geniş zayıf olmama rağmen ... Başka merak ettiğin birşey var mı :))

yok canım benımde pek yok bırı buyuk bırı kucuk :) bekarım o yuzden nasıl olur benım benımkı hıc fıkrım yok .

yok canım benımde pek yok bırı buyuk bırı kucuk :) bekarım o yuzden nasıl olur benım benımkı hıc fıkrım yok .

Hayırlı olsun :KK66: İnşallah hayal ettiğin görüntüye sağlıkla sıhhatle kavuşursun tatlım.. Bizi habersiz bırakma :KK66:
Canım çok sağol. Telefon aldığımdan beri çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor bu gece Nasıl uyuyacağım ben? :-) İlk fırsatta yazacağım, çok destek oldunuz hepinize çok teşekkürler iyi ki varsınız , seviyorum siziiiii :KK68:

Canım çok sağol. Telefon aldığımdan beri çok heyecanlıyım içim içime sığmıyor bu gece Nasıl uyuyacağım ben? :-) İlk fırsatta yazacağım, çok destek oldunuz hepinize çok teşekkürler iyi ki varsınız , seviyorum siziiiii :KK68:
Ne güzel heyecandır o şimdi :KK66: Ameliyattan önceki günüm aklıma geldi :))
Akşam yatmadan ılık bir duş al. Uyumaya dinlenmeye çalış. Ameliyata ne kadar pozitif ve dinlenmiş olarak girersen o kadar iyi çıkarsın unutma :KK66:

Canım fotoları silmişlerdir o yüzdendir. Benim de foto vardı silince yok olmadı var gibi görünüyor hala
Yaaaa ben çook heyecanlıyım senin adınaaa :KK47:
Aradın mı bu arada enteresan belki de unuttun dimi amaao_O
Bu arada ğcreti nasıl yaptın verdin mi tamamını ? Kapora vermiş miydinn

Canım fotoları silmişlerdir o yüzdendir. Benim de foto vardı silince yok olmadı var gibi görünüyor hala
Yaaaa ben çook heyecanlıyım senin adınaaa :KK47:
Aradın mı bu arada enteresan belki de unuttun dimi amaao_O
Bu arada ğcreti nasıl yaptın verdin mi tamamını ? Kapora vermiş miydinn

Yok Can'ım sonradan aradılar mesajımı görmedin sanırım ben de çok heyecan yapmıştım :)) 500 TL kapora vermiştim ameliyat günü almak şçin yarın paranın geri kalan kısmını götürücez işte. Eve geldim yemeğimi yedin keyif sigarası içtim hiçbi şey anlamadım :) şimdi de duşumu aldım rahatladım gibi biraz suyla oynamak iyi geldi heyecanım hafifledi sayılır.. 7;30da hastanede olacağım 8'de ameliyatım var :) Nasıl aç kalcam ben diye üzülüyordum sanırım ilk ameliyat olan ben olacağım :))

Kızlaaaarrr şimdi aradılar hastaneden 7:30 da hastanede olacakmışım 8de ameliyatım varmış çok heyecanlıyım dua edin lütfen :))

Darkness14 Darkness14 takoe takoe Pemberuj_lu Pemberuj_lu N NVLN gulenaygul gulenaygul
newhope newhope

Masal seni etiketleyemedim kuzum nerdesin :))
Süperrrr ya iyi habwrlerini merakla bekliyorum canm...ölçüm falanda var ya 9 bulursun gibi geliyo bana ameliyat için.yatış ücret ölçüm derken vakit geçiyor..şimdiden çok gecmiş olsun yanindaymışız gibi hisset olurmu..

Süperrrr ya iyi habwrlerini merakla bekliyorum canm...ölçüm falanda var ya 9 bulursun gibi geliyo bana ameliyat için.yatış ücret ölçüm derken vakit geçiyor..şimdiden çok gecmiş olsun yanindaymışız gibi hisset olurmu..

Canım benimm :KK19: güç alıyorum sizlerden , kendime gelir gelmez tabii mesaj atarım.. Bu Arada ölçüm Nasıl oluyor bir de o Zaman söylüyor mu bari kaç cc takacağını? Yoksa sır mı olacak hala :))

X