- 22 Nisan 2015
- 115
- 84
- 103
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
- #1.301
Kizlar 10. Gun kontrolume gdiyorum. Aklima takilan bir iki soru var onemli. Onsallah iyi gdiyordur her sey. Bana dua edin.xpretty istersen gelmisken seni de ziyaret edeyim :)
Cok sagol tiramisu iyi gibiyim sirtimdaki acı disinda bi de direnlerim hala doluyo(( ne zaman duracak bu kanama sag gogsum cok iyi de çizim yaparken sol cep daha kucuk demişti zaten fatih bey sol cok aciyo sigdirmak icin biraz zorladi sanırım. Pztesi 10da direnlerim cikacakmis ciktiktan sonra dikiş atiyorlar mi?
xpretty canm drenleri duynuyorsun bile dikis atilmiyor merak etme. Dolmasi iyi kapsul riskin azalir. Tiramisu35 canm cuktim simdi de. Masaj onerdi. Daha 10. Gunum erken degil mi masaj uicun ya ? Siz nasil yaptiniz kizlar ? Bide bu catlak kreni contrubexi nasil kullaniyorsunuz
Bepa then kullaniyirum canm. Peki xpk oluyorum ama bi soru daha, ne siklikta suruyorsun dikis yerlerine ? Orda doktor sıkıp gosterdiginde acidi. Ben daha yumusak baslarim :) ya canm cok sag ol. Hizir gbi her seye cevap veriyorsun. Her eve lazimsin :) ben bergamada oturuyorum yolun duserse goruselim.Yok canım diren için dikiş atmıyorlar zaten çok ince bir şey o. Çıktıktan sonra iyice rahatlarsın birkaç güne zAten kanaman da azalır. İlaçlarnı almayı ihmal etme daha yenisin canım ağrılar normal.
Canım bana da erken masaj önermişti dediklerini tut canını acıtmayacak sertlikte masajını yap. Krem çatlak kremi değil iz kremi canım dikiş yerlerine süreceksin . Çatlak olmasın diyorsan bepanten kullan göğüslerine.
Tatlim o sirt agrisi bende de cok oldu. Sende de olduguna gore gogus kasi vuruyir demekki. Son 3 gundur yani bir haftadan sonra hafifledi. Kas gevsetici krem surdurup surekli ovdurdum. Bide duz yatiyoruz hep o da iyice arttiriyorBen de ameliyattan sonra 3 kere kustum 1saat icinde oyle attim sanırım sonrasi cok iyiydi yatagin üstünde ziplayacak kadar iyiydim arkadaşlarım da vardı evet gülerken coook zorlandim ama narkoz etkisi geçtikçe artti agri tabi tansiyonum 8e5ti kulaklarimda cok basınç vardi serum iyi geldi ama. Bir de suan sırtımda sanki kesik varmıs gibi aci var anlatamam acisini kalkarken
Bepa then kullaniyirum canm. Peki xpk oluyorum ama bi soru daha, ne siklikta suruyorsun dikis yerlerine ? Orda doktor sıkıp gosterdiginde acidi. Ben daha yumusak baslarim :) ya canm cok sag ol. Hizir gbi her seye cevap veriyorsun. Her eve lazimsin :) ben bergamada oturuyorum yolun duserse goruselim.
Yapacagim o sertlikte ama bi 10 gun sonra falan. Daha yumusak baslayacagm. Benim okuduklarimda falan 1 aydan ince masaj vermiyorlardi doktotrlar. Canm da acidigi icin ben bi 10 gun yumusak yaparimŞnşallah canım) ya kızlar Fatih beye söylemeyin lütfen aramızda kalsın ama biraz zaman geçsin Fatih beyi topluca ziyarete gidelim sürpriz olsun diyorum . Hem tanışırız Hem sohbet ederiz hem de topluca Fatih beyi görmüş oluruz ama dediğim gibi Fatih beye birşey bahsetmeyin kiii süprizi kaçmasın
Soruna gelince canım ben toplasam 5 kere sürmemişimdirya İnanır mısın hiç iz kaygım Yok yani sürmeyerek de izler gibi düşünmüyorum ama izler benim için çook geri planda . Zaten şöyle Yani memeler her zaman böyle dimdik durmayacak biraz yer çekimi etkisiyle hafif sarkacak ki bence o zaman normal meme görünümüne erişecek. Dimdik görünmesi de bana göre yapay bi görüntü oluşmasını sağlıyor , e zaten hafif sarktığı zaman dikişler altta kalacak ve görünmeyecek . Günde 2 kere sürülüyor sanırım o krem. Çok faydası varmış kullananlar öyle diyorlar :))
Esas makbul olanı sert masaj yapmakmış Fatih bey bana da gösterdiğinde bana da çok sert geldi ama zaten o şekilde yapılırmış faydası olması içinistediğin soruyu sor canım ya birbirimize yardım etmek için burda değil miyiz <3
Ben o tip şeylere inanmıyorum kadınlarda 30 undan sonra hormonal olarak göğüs buyumesi pek mumkun değil ilk göğüsler çıkarken birseyler yapilirsa belki ozaman olabilir. Ben denedim birçok şey ama olmuyor malesef ameliyat kesin çözüm olduğundan ameliyat oldum 2 ay önce keşke daha önce olsaydım diyorum. Benim yan yatmakta artik sıkıntım yok. Ses olmuyor bir ara oldu sonra geçti yerleşme döneminde olurmuş. Benim hala yerleşmesi devam ediyor 3 ay tam oturma sureci. Senin ne zaman ameliyat tarih aldinmiArkadaşlar merhaba mesajlarınızı takipteyim ameliyat olan arkadaşlar yatarken sağa sola dönerken ses çıkartıyor mu ya da ezilme kayma durumu söz konusu mu ne zamana kadar devam edecek dikkat etme durumları bir de facebook de göğüs büyütme programı diye bir sayfa var güya 60 günde garanti veriyor deneyen oldum ben pek inanmadım bir de ben albüm oluşturdum hala foto göremiyorum sorun ne olabilir
Masaj yapinca ağrın hafifliyor canim bunu yaptıkça farkedeceksin. Ben sormayı unuttum bu masaj olayını hiç bırakmamak gerekiyor sanırım kapsul oluşmaması için. Fatih beyin gösterdiği gibi yap bence yumusamasi da hızlanırYapacagim o sertlikte ama bi 10 gun sonra falan. Daha yumusak baslayacagm. Benim okuduklarimda falan 1 aydan ince masaj vermiyorlardi doktotrlar. Canm da acidigi icin ben bi 10 gun yumusak yaparim
Arkadaşlar merhaba mesajlarınızı takipteyim ameliyat olan arkadaşlar yatarken sağa sola dönerken ses çıkartıyor mu ya da ezilme kayma durumu söz konusu mu ne zamana kadar devam edecek dikkat etme durumları bir de facebook de göğüs büyütme programı diye bir sayfa var güya 60 günde garanti veriyor deneyen oldum ben pek inanmadım bir de ben albüm oluşturdum hala foto göremiyorum sorun ne olabilir
Canm onlara inama ne yazikki ben verdim para biseye yaramiyor. O sitelerin koydugu fotolarda aslinda silikonlu fotolar. Ses falan cikartmiyor hahaha :) valla ben yag alindigi icin bacagim acoyor onun icin yan yatamiyorum. Bence 10 gunden sonra bacak acimazsa yan yatilabilir. Benim daha bacagim 1 hafta aciyacak gbi. Ezilme durumu zaten olamaz. Masaj verdi emsela doktor o kadar sıktı ki gosterirkenArkadaşlar merhaba mesajlarınızı takipteyim ameliyat olan arkadaşlar yatarken sağa sola dönerken ses çıkartıyor mu ya da ezilme kayma durumu söz konusu mu ne zamana kadar devam edecek dikkat etme durumları bir de facebook de göğüs büyütme programı diye bir sayfa var güya 60 günde garanti veriyor deneyen oldum ben pek inanmadım bir de ben albüm oluşturdum hala foto göremiyorum sorun ne olabilir
Sirt agrisi bende de cok olmustu oraya gogus kasin vuruyor kas ayrildi altina kondu ya. Ama isterse doktoru ara sor canm. Oksuruk ben de bir iki kere oldu o da cok cok haff ilk iki gunu sonra hic olmadi. Kimisinde olurmus. Anesteziden dolayi. Yarin ya da bgun cilmayacak mi drenlerin ? Benim de sag tarafimda omuriligin yannda cok olmustu ortaya dogru. Solda agri yoktu. Demekki hangi gogus tarafi zorlaniyorsa ondan benceYaa kizlar benim sırt kasımda yirtik mi var acaba berbat bir acı anlatamam agri kesici kas gevsetici olmasa yasayamam. Sol sirtimda kurek kemigimin altinda cizgi halinde kesik gibi aci hissediyorum yaniyo en ufak harekette. Sag gogsum o kadar rahat ki hic olmamisim gibi keske sol da oyle olsaydibi de surekli oksuruk geliyo berbat bir sey. Bu drenler dolup tascak diye cok korkuyorum beceremem ben bunlari bosaltmayiiii anlayacaginiz zor gunler yasiyorummm
Kacinci gunden itibaren ne kadar msaj yaptin canm ?Masaj yapinca ağrın hafifliyor canim bunu yaptıkça farkedeceksin. Ben sormayı unuttum bu masaj olayını hiç bırakmamak gerekiyor sanırım kapsul oluşmaması için. Fatih beyin gösterdiği gibi yap bence yumusamasi da hızlanır
Sanırım 10. Gün kontrolunden sonraydi. Ben hiç intenette arastirmadim fatih bey ne derse onu yaptım. Hala da masaja devam ediyorum. Yapmadığımda agri ve gerginlik oluyor. Gun içinde bile agri oldugunda msj yapıyorum beni rahatlatiyir cnm.Kacinci gunden itibaren ne kadar msaj yaptin canm ?
Dr ne verdiyse onu kullandim yetti ekstra birseye ihtiyac duymadım ben oyle asiri agrim olmadi zatenKızlar birşeyi merak ediyorum ameliyat sonrası dönemde doktorun istediği ağrı kesiciler mi kullanılıyor yoksa herhangi bir ağrı kesici mi olur mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?