• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Tiramisu35 Tiramisu35 Perii7777 Perii7777 @Jade1982 bisey soracagim kizlar yaa enjekte edilmeyen kisimlarda da morluk var. Icinde hafif kan olmus da onun morlugu mu acaba. Kucucuk ustunde kol altima daha yakin. Sizin de memenizde oralarda olmus muydu ya

Oluyor canım. Endişelenme. Sonuçta oranın altında bir sürü işlem yapıldı. Hemen eskisi gibi olmaz morarma da olur kızarma da . Çok ağrı sızı olursa Fatih beye danışmanda yarar var. Ama ilk günler mecbur sıkacaksın kendini sonrası ferahlık ;) bu arada fotoda morarma göremedim nerde bar morarma

Valla arkadalar albüm de yaptım ama yine fotoları göremiyorum neden olabilir yardım lutfenni albüme foto mu yükleme lazım ki anlamadim

Oluyor canım. Endişelenme. Sonuçta oranın altında bir sürü işlem yapıldı. Hemen eskisi gibi olmaz morarma da olur kızarma da . Çok ağrı sızı olursa Fatih beye danışmanda yarar var. Ama ilk günler mecbur sıkacaksın kendini sonrası ferahlık :KK66: bu arada fotoda morarma göremedim nerde bar morarma
Yok agriya dayaniyorum ya. Zten agri gbi degil de yanma oluyor sizlama oluyor hareketlerde falan. Olmadi 10. Gun kontrolumde gostereyim diger morluklarda gecmedi cunku. Ortadakiler. Zaten bu onceden de vardi bgun olmadi. Buyumede olma o morlukta ama azalma olabilir gecebilir belki.

Ben
Tiramisu35 Tiramisu35 Perii7777 Perii7777 @Jade1982 bisey soracagim kizlar yaa enjekte edilmeyen kisimlarda da morluk var. Icinde hafif kan olmus da onun morlugu mu acaba. Kucucuk ustunde kol altima daha yakin. Sizin de memenizde oralarda olmus muydu ya
Bende olmadı öyle bişi benim göğüs altına yağ enekte yapmış dr oralar mordu sadece canım

Yahu ben o kadar yazdım nereye gitti :p foto göstermek faydalı olabilir canım doktorun seni anlaması açısından. Ben muayene sonrası hemen ameliyat tarihimi almıştım bir hafta içerisinde yada en fazla 2 hafta atarlar diye düşünüyorum ama yine de sormak lazım. Ayrıca için rahat olsun Ben forumda kimsenin aşırı büyük memeye sahip olduğunu düşünmüyorum. Sadece yurtdışında var omlardan :p yani büyük memeliler bar evet ama çirkin görüntü oluşturacak aşırı büyük memeliler Yok. Doğal göğüs yada doğalın bi tık üstü göğüs ideal bana göre. Tabii yine kişiden kişiye değişir bu durumlar. Doktorla konuşup beraber hareket etmek lazım :KK66:

Oooo bildiğin fıstık olmuşsun sen canım yaaa :KK8:

Çok sabırsızım ya günler geçmiyor :D Eğer dediğin gibiyse çok iyi olur çünkü sömestr bitmeden olmam lazım ameliyatı, yaza kadar fıstık gibi memelerim olsun :)

Çok sabırsızım ya günler geçmiyor :KK70: Eğer dediğin gibiyse çok iyi olur çünkü sömestr bitmeden olmam lazım ameliyatı, yaza kadar fıstık gibi memelerim olsun :)
Muayene gunu aldin mi canim ? Alinca sor bakalim kas alti ustu falan diye ? Kac cc olabilirmis sana ? Doktor sana yakisani az cok soyluyor. Ama en cok amwliyattan once gogusunu cizerken karar veriliyor

Çok sabırsızım ya günler geçmiyor :KK70: Eğer dediğin gibiyse çok iyi olur çünkü sömestr bitmeden olmam lazım ameliyatı, yaza kadar fıstık gibi memelerim olsun :)

:))) yani o şekilde söylersen ameliyatı öne alabilirler bence , yardımcı olurlar o konuda.bakalım kaç cc diyecek ben de merak ettim şimdi :))

Muayene gunu aldin mi canim ? Alinca sor bakalim kas alti ustu falan diye ? Kac cc olabilirmis sana ? Doktor sana yakisani az cok soyluyor. Ama en cok amwliyattan once gogusunu cizerken karar veriliyor
:))) yani o şekilde söylersen ameliyatı öne alabilirler bence , yardımcı olurlar o konuda.bakalım kaç cc diyecek ben de merak ettim şimdi :))

Sağolun kızlar duygularıma ortak olduğunuz için :) Kendine güveni gelir insanın bu ameliyatı olduktan sonra, psikolojim için bile ameliyat acısına katlanırım. İkinizde atlattınız çok şanslısınız inşallah başka dertlerimiz olmaz :) ameliyattan sonra çok değişik görünümlü biri olacağım kendimi hayal edemiyorum açıkcası :D Tek sorunum ameliyattan sonra biri olmayacak yanımda o da nasıl olur zor mu olur bilemedim :/

Sağolun kızlar duygularıma ortak olduğunuz için :) Kendine güveni gelir insanın bu ameliyatı olduktan sonra, psikolojim için bile ameliyat acısına katlanırım. İkinizde atlattınız çok şanslısınız inşallah başka dertlerimiz olmaz :) ameliyattan sonra çok değişik görünümlü biri olacağım kendimi hayal edemiyorum açıkcası :KK70: Tek sorunum ameliyattan sonra biri olmayacak yanımda o da nasıl olur zor mu olur bilemedim :/

Yok canım benim de yanımda eşim yoktu çalışıyor diye gelemedi iş çıkışı geldi yanıma o zamana kadar yalnız durdum . Hemşireler yardımcı oluyorlar zaten. O konuda için rahat olsun. Zaten ameliyat öncesi 8 saat aç kalacağın için ameliyat sonrası çok tuvalet ihtiyacın filan dE olmuyor . Narkozdan dolayı uykun oluyor zAten büyük bölümünü uyuyarak geçirirsin muhtemelen..

Yok canım benim de yanımda eşim yoktu çalışıyor diye gelemedi iş çıkışı geldi yanıma o zamana kadar yalnız durdum . Hemşireler yardımcı oluyorlar zaten. O konuda için rahat olsun. Zaten ameliyat öncesi 8 saat aç kalacağın için ameliyat sonrası çok tuvalet ihtiyacın filan dE olmuyor . Narkozdan dolayı uykun oluyor zAten büyük bölümünü uyuyarak geçirirsin muhtemelen..

Bir de Bucada oturuyorum ordan nasıl dönerim bilmem :/

Tiramisu35 Tiramisu35 cumm nasılsın :KK200: valla kim izliyor beni tam bilemicem şimdi ama 4,5 aylık meme görmek isteyenler bakabilir tam 9 adet resim koydum:dondurma::KK31::KK31:

Ooo gözümüz şenlendiii :halay: ya siz ne güzel değişik değişik sütyen alıyorsunuz ben daha alamadım hiç aslında 4. Ay fotosu koymak istiyorum ama nasıl koyayım :p

E Eylul hanim canım forumun sol üst köşesinde üç nokta var albüm oluştur diye , ordan albüm oluşturacaksın . Gizlilik ayarlarını yapmayı unutma ki herkes görmesin sadece takip ettiklerin görsün ;)

Arkadaşlar silikon ile iyilwsme sürecini tamamladıktan sonra yatarken bir ezilme kayma ya da ses cikarma durumu oluyor mu birde 14 kilo 2 bucuk yasinda çocuğum var e haliyle kucak istiyor ne kadar süre ile onu kucağıma alamayacagim.ameliyatı fatih bey göğüs altından mi yapiyordu göğüs ucundan yapılanlardan aşkı doğru çizgi oluşuyordu bu doğru mu iyileşme nasıl. Oluyor kısaca bilgi verebilir misiniz.teşekkür ediyorum.bu arada yeni ameliyat olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum.

selam kizlar, yorumlarin hepsini okuyamadim :KK43: Tiramisu cok gecmis olsun, umarim memnun kalmissindir ameliyatindan , üzerinden 3 ay gecti sanirim nasil degisime ugradi canim goguslerin ? Ben belcikada yasiyorum turkiyede ameliyat olmak istiyorum cunku burda cok pahali en ucuz 4bin € , Fatih uygur u cok duyuyorum ama hangi doktora gidecegimi hic bilmiyorum :KK43:

Kizlar tecrubeliler bilir sol gögusumun kol alti kismini elledigimde bi yuvarlaklik sağ gogsumde ayni yerde hafif bi duzluk var. Bir sikinti olur mu ki bu kapsul anlaminda falan :KK43:

Back