- 2 Ekim 2015
- 228
- 259
- 53
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
- #1.261
1 aydan sonra başladı canımCan gpguslerin kac ayda yumusadi ?
Canım albüm hazırladım forumda acemiyyim ameliyat olmadigimdan foto yuklemedimm.albümün varsa izlerim tabiki
Beni de izler misin :)Tiramisu35 cumm nasılsın valla kim izliyor beni tam bilemicem şimdi ama 4,5 aylık meme görmek isteyenler bakabilir tam 9 adet resim koydum
Canm fatih bey eger gogus dokunnyoksa aralardaki gecisler dogal olsun diye yag enjekte ediyor. Evet benimde bacaklarimin yaglari mosmor gogsum basta morarmisti biraz. Biraz da ustune basarsan hafifaciyor. Cok korkutma k3ndini. Gerekiyorsa yaptir. Benim gogus dokum olmadigi icin yapildi. Goruntu olarak bavaklarim su an cok kotu ama sonuc guzel olacakksa deger. Napalim bir ay mor kalirBir de kızlar bu yag enjektesi çok korkuttu beni ameliyat öncesi fatih beye kesinlikle yağ enjekte etmemesini söylücem
Canm fatih bey eger gogus dokunnyoksa aralardaki gecisler dogal olsun diye yag enjekte ediyor. Evet benimde bacaklarimin yaglari mosmor gogsum basta morarmisti biraz. Biraz da ustune basarsan hafifaciyor. Cok korkutma k3ndini. Gerekiyorsa yaptir. Benim gogus dokum olmadigi icin yapildi. Goruntu olarak bavaklarim su an cok kotu ama sonuc guzel olacakksa deger. Napalim bir ay mor kalir
selam kizlar, yorumlarin hepsini okuyamadimTiramisu cok gecmis olsun, umarim memnun kalmissindir ameliyatindan , üzerinden 3 ay gecti sanirim nasil degisime ugradi canim goguslerin ? Ben belcikada yasiyorum turkiyede ameliyat olmak istiyorum cunku burda cok pahali en ucuz 4bin € , Fatih uygur u cok duyuyorum ama hangi doktora gidecegimi hic bilmiyorum
Bir de kızlar bu yag enjektesi çok korkuttu beni ameliyat öncesi fatih beye kesinlikle yağ enjekte etmemesini söylücem
Selam canım hoşgeldin aramızaameliyat olalı bugün tam 4 ay oldu , İzmir'le mi bağlantın var mı yoksa ameliyat olmaya mı geleceksin sadece? Yurtdışı olunca mesela 2 gün kalıyorsun hastanede , giderken direnleri filan çıkarıyorlar . Orda pahalıymış gerçekten :/ canım düşünüyorsan eğer Fatih beyle görüş derim , eğer içine sinerse neden olmasın
Sagol canim, Izmir le bir baglantim yok sadece ameliyat olmaya gelcem kismetse, sen nasil memnunmusun ? nasil ulasabilirim Fatih bey e? sitesinden mi acaba? Birde fiyati nedir?
Canım fiyatı bilmiyorum hastane ile görüşmen Laz'ım onun için. Fatih beye de ulaşabilirsin istersen ama genelde ya ameliyatta ya muayenede oluyor hastaneyi ararsan (ekol hastanesi) ordan sana yardımcı olurlar .
Ya hiç kendinden bahsetmedin sen boyun kaç kilon kaç sırt ölçün kaç göğüs dokun var mı vs bu bilgileri bekliyoruz senden :))
Canim Ekol hastanesiyle iletişime gectim ameliyat fiyati 2500€ dedi.
Benim yas 28 iki cocugum var 5 yasinda ve 14 aylik. emzirmeyi biraktim 4 ay once. gogus dokum var biraz ama nekadar bilemicem. doktor yukari dan même ucuza 11-12 cm olctu. burda même dokusunu felan soylemiyorlar. boy 1.65. kilo 55.
Benim de ameliyat tarihim 2 hafta sonra :) Ekol hastanesinde ameliyat sütyeni veriyorlar mı ?
Benim de ameliyat tarihim 2 hafta sonra :) Ekol hastanesinde ameliyat sütyeni veriyorlar mı ?
Evet ameliyat sonrasi sutyeni onlar takiyorlarmis canim
Beni de Hastaneden aradilar yarin 7.30da orda olmam lazimmis ilk beni alacaklarmis heyecanlandimmmmm
Evet ameliyat sonrasi sutyeni onlar takiyorlarmis canim
Beni de Hastaneden aradilar yarin 7.30da orda olmam lazimmis ilk beni alacaklarmis heyecanlandimmmmm
Ooo ne güzel ameliyat tarihleri alınmışcanım sütyen veriyorlar hastanede terlik de var getirmeyin yanınızda fazlalık yapmasın kaç cc konacakmış söyledi mi Fatih bey ?
Ayy canım sağlıkla dön aramıza . Heyecanlısındır şimdi. Beni de ilk ameliyata almışlardı. 8e kadar oyalanıyorsun. Sonra Fatih beyin odasına gidiyorsun çizim için . Çizimde kaç cc koyacağını söylüyor. Yani kafasında birşeyler vardır şu an ama ölçümle tam belli oluyor. Sonra odana gidiyorsun ameliyat kıyafetlerini giyiyorsun . O arada sakinleştirici yapıyorlar sedyede ameliyathaneye çıkarıyorlar . Ameliyathaneye bakıcam diye çok diretmiştim ama sonrasını hatırlamıyorumsonra bi uyandım ki 3 saat geçmiş aradan
Ooo ne güzel ameliyat tarihleri alınmışcanım sütyen veriyorlar hastanede terlik de var getirmeyin yanınızda fazlalık yapmasın kaç cc konacakmış söyledi mi Fatih bey ?
Ayy canım sağlıkla dön aramıza . Heyecanlısındır şimdi. Beni de ilk ameliyata almışlardı. 8e kadar oyalanıyorsun. Sonra Fatih beyin odasına gidiyorsun çizim için . Çizimde kaç cc koyacağını söylüyor. Yani kafasında birşeyler vardır şu an ama ölçümle tam belli oluyor. Sonra odana gidiyorsun ameliyat kıyafetlerini giyiyorsun . O arada sakinleştirici yapıyorlar sedyede ameliyathaneye çıkarıyorlar . Ameliyathaneye bakıcam diye çok diretmiştim ama sonrasını hatırlamıyorumsonra bi uyandım ki 3 saat geçmiş aradan
Hayırlı olsun canım yarın iletişimi kesme bizimle meraklanırız :) umarım herşey istediğin gibi olur ağrısız sızısız bir ameliyat sonrası olur senin için.
hadi insallah istedigin gibi olur , senin icin dua edecegim bu aksam. yarin haberlerini bekliyoruz canim.Heyecanlıyım desteğinizle yeniyorum ama heyecanı <3 çok teşekkür ederim bilgiler için en azından yarın beni nelerin beklediğini biliyorum sayende haberdar edicem sizi öpüyoruumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?