• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Tiramisu35 Tiramisu35 evet canm venim 75 ti. Daha iyiyim duramiyorum ki hareketli ben ortaliktan biseyleri kaldiriyorum kendim yatip kalktim onlar yuzunden yandi biraz. Normal durumda az aciyor. Bu arada kizlar benim kucuk olunca gogus ucumda kucucuktu ameliyattan sonra orasi bile genislemis gerilip buyumus uclari :) size de oyle olmus muydu :)

Valla bakiyorum aynaya inanamiyorum. Tabi ili siskin top orasi ama hala inanamiyorum cesaretime bittigine :KK43:
Ne güzel canim atlattin bundan sonra tadını çıkar yazda geliyor kışın cok anlaşılmıyor yaza zaten tam iyileşmiş oturmuş olur. Bende hala inanamıyorum bir arkadaşım insanlar saglik icin bile ameliyattan kaçarken sende iyi cesaret güzellik icin bicak altina yatmissin dedi. Ama olan olmayanin halinden anlamiyor malesef. O yüzden bu forum cok destek oldu bana bu konuda özellikle Tiramisu35 Tiramisu35

Tiramisu35 beni baya cesaretlendirdin tesekür ederim :KK68:
Ameliyat olanlara cok gecmis olsun mu desem yeni memisler hayirli ugurlu mu olsun desem kizlar size imreniyorummmmm :KK16:bende cok ama cok istiyorum ama öyle korkak biriyim ki. Okadar cok doktor gecinip sonuclari korkunc olanlari okudum gördüm biraz tedirginligim o yüzden. Ayriyetten canim cok az oldugundn agri ve sizi olmasindan korkuyum ben.

Hemen sorularimi sorayimmi :KK76:

- Izler ne durumda cok mu rahatsiz edici iyilestikten sonra?
- Sizde hangi teknik yapildi?
-Silikon koymak mecburi?-benimkiler zaten büyük 80C
- Kaca yaptirdiniz?

Silikon koydurtmak istemiyorum aslinda, arkadasiminki kaydi icten dolaba iltmeye zorlarken nasil olduysa icten kaymis, ve ileride bu silikonlar cikiyormus ya 60 dan sonra bidaha mi bicak altina yaticam:KK12:

Kızlar aklıma ne geldi, göğüs kafesi genişliğimize göre cc seçiyoruz ya aslında dar geniş kafesli biri 400 cc taktırabilir bence şöyleki ; 400 cc yüksek profil bir protezin çap uzunluğu 12.2 cm, ama 400 cc ultra yüksek profil meme protezinin çapı 10.6 cm yani genişliği daha düşük ama cup olarak büyük. Doktorlarla bunu konuşmakta yarar var ayrıca orta profil ve düşük profilli protezlerde bu çap oranı daha da büyük. Ultra yüksek profil 400 ün üstünde cc bir protez çoğumuza sığar diye düşünüyorum doğallıktan bişey kaybetmeden.

Kızlar aklıma ne geldi, göğüs kafesi genişliğimize göre cc seçiyoruz ya aslında dar geniş kafesli biri 400 cc taktırabilir bence şöyleki ; 400 cc yüksek profil bir protezin çap uzunluğu 12.2 cm, ama 400 cc ultra yüksek profil meme protezinin çapı 10.6 cm yani genişliği daha düşük ama cup olarak büyük. Doktorlarla bunu konuşmakta yarar var ayrıca orta profil ve düşük profilli protezlerde bu çap oranı daha da büyük. Ultra yüksek profil 400 ün üstünde cc bir protez çoğumuza sığar diye düşünüyorum doğallıktan bişey kaybetmeden.

Ne güzel canim atlattin bundan sonra tadını çıkar yazda geliyor kışın cok anlaşılmıyor yaza zaten tam iyileşmiş oturmuş olur. Bende hala inanamıyorum bir arkadaşım insanlar saglik icin bile ameliyattan kaçarken sende iyi cesaret güzellik icin bicak altina yatmissin dedi. Ama olan olmayanin halinden anlamiyor malesef. O yüzden bu forum cok destek oldu bana bu konuda özellikle Tiramisu35 Tiramisu35

Ay canım benim hepimiz birbirimize destek oluyoruz :KK19: sorunsuz ağrısız sızısız geçince kendim bir daha olmuşum gibi seviniyorum...

Canım doğru demişsin yalnız ultra high fazla tercih edilmiyor çünkü dalgalanma riski çok daha fazla olan bir protezmiş yer kaplamıyor belki ama yüksekliği fazla ;) ve her vücut yapısı için de uygun olacağını sanmıyorum. Ben şu an ameliyat olacak olsam ne cc ne profil , doktoruma sadece kaç cm doku olmasını istediğimi söylerdim ;)

Ameliyat olanlara cok gecmis olsun mu desem yeni memisler hayirli ugurlu mu olsun desem kizlar size imreniyorummmmm :KK16:bende cok ama cok istiyorum ama öyle korkak biriyim ki. Okadar cok doktor gecinip sonuclari korkunc olanlari okudum gördüm biraz tedirginligim o yüzden. Ayriyetten canim cok az oldugundn agri ve sizi olmasindan korkuyum ben.

- Kaca yaptirdiniz?

Silikon koydurtmak istemiyorum aslinda, arkadasiminki kaydi icten dolaba iltmeye zorlarken nasil olduysa icten kaymis, ve ileride bu silikonlar cikiyormus ya 60 dan sonra bidaha mi bicak altina yaticam:KK12:

Canım hiç korkma bak burda kaç kişiyiz hepimiz olduk ve mutluyuz . Ağrı sızı bazıları az çekiyor bazılarının oluyor ama geçici sonuçta hemen toparlanıyorsun . Dedim ya 1-1,5 ay önce ip bile atladım :)) sorularına kendimce cevap vereyim : izleri hiç kafama takmıyorum dümdüz memeden sınra bulmuşum bu memeleri iz mi düşünürüm :D zaten izler meme altımda. Yani meme altı kesisi yapıldı bana ama dediğim gibi senin durumun N NVLN le benzeştiği için o cevaplarsa daha iyi olur senin için . Silikon koydurmak istemiyor Musun? Bilemedim ki onu Fatih beyle konuşmak lazım. Ben yaklaşık 4 ay önce 7000 e yaptırdım.

Ay canım benim hepimiz birbirimize destek oluyoruz :KK19: sorunsuz ağrısız sızısız geçince kendim bir daha olmuşum gibi seviniyorum...

Canım doğru demişsin yalnız ultra high fazla tercih edilmiyor çünkü dalgalanma riski çok daha fazla olan bir protezmiş yer kaplamıyor belki ama yüksekliği fazla :KK66: ve her vücut yapısı için de uygun olacağını sanmıyorum. Ben şu an ameliyat olacak olsam ne cc ne profil , doktoruma sadece kaç cm doku olmasını istediğimi söylerdim :KK66:

Ben D cup istiyorum o zaman doktora öyle derim, yılların verdiği memesizlik beni boyut konusunda görgüsüz yaptı arkadaşlar :D Her gün rüyamda ameliyatımı ya da ameliyattan sonraki halimi görüyorum, pazartesi randevum var muayene için bile heyecanlıyım :)

Ben D cup istiyorum o zaman doktora öyle derim, yılların verdiği memesizlik beni boyut konusunda görgüsüz yaptı arkadaşlar :KK70: Her gün rüyamda ameliyatımı ya da ameliyattan sonraki halimi görüyorum, pazartesi randevum var muayene için bile heyecanlıyım :)

Dur şimdi unuttum , kaç cm dokun vardı boyun posun kilon nasıldı bir daha söyler misin canım?

Boyum 172 kilom 65, göğüs ölçüm 85, göğüs altı ölçüm 80 canım.

Ya aslında dokun da varmış ve maaşallah irisin de bana göre filan mesela. Bence büyük cc olabilir ama tabii doktorun görmesi lazım öncelikle onlar çok farklı kıstaslara bakıyorlar. Ay inş olur canım ya. Ama şöyle birşey okumuştum her 200 cc bir cupa tekabül ediyormuş o zaman 400 cc ile c Cup oluyorsun sen. Gerçi bu hesaplar çok karışık anlayan beri gelsin :D pazartesi miydi randevun bekleyelim görelim ben senin adına heyecanlandım :D

- Kaca yaptirdiniz?

Selam canm ...hoşgeldin..sorularına kendi yaşadıklarıma durumuma göre cevaplandıraym..ben 75a kullanıyordum.sütyen 2 kızım var emzirmeden dolayı kilo alıp vermeler derken içleri boşalmıştı baya..fatih bey protez şart olduğunu söyledi ki bende istiyordum zaten küçüktüler..sarkmadan dolayı meme uçlarm aşağaya bakıyordu..dikleştirmeyle birlikte daha iyi sonuç alırız sadece protezle 1 yıl.sonra tekrar sarkma olur sende deri de esnek.dedi..3 saatlik bi ameliyat geçirdim meme ucu etrafı kesisi ve aşağaya düz bi çizgi..sürecim rahattı 1 haftadan sonra baya hızla.iyileşme oldu..izlerim korkulacak kadar belli değil baya silikleşti..bugün tam 1 yıl benim cicişler artık oturdu ve kaslar kendini saldıkca sanki ilk.zamanlardan daha da büyüdüler.gibi..sen silikon istemiyorsan gerek duyulmazsa sadece dikleştirmeyle halolabilecekse zaten fatih bey koymaz..ama belki ufak bi protez le ve dikleştirme ameliyatıyla daha iyi bir sonuç alabilirsin..bunu sana zaten fatih bey muayenede iyice açıklar..durumuna göre..dediğim.gibi ben sadece silikon diye gittim ikinci ameliyat da önerdi iyikide oldum..fatih bey gerçekten çok.bilgili ve aklında soru işareti bırakmıyor bu benim için çok önemliydi..dual plan yaptı bende bu arada..1 yıl önce 6 bine oldum ben ameliyatmi..dikleştirme için ayrı bi ücret alınmıyor o gün o ameliyatta ne yapılırsa uaplsın göğüsüne fiyat değişmiyor....

Ya aslında dokun da varmış ve maaşallah irisin de bana göre filan mesela. Bence büyük cc olabilir ama tabii doktorun görmesi lazım öncelikle onlar çok farklı kıstaslara bakıyorlar. Ay inş olur canım ya. Ama şöyle birşey okumuştum her 200 cc bir cupa tekabül ediyormuş o zaman 400 cc ile c Cup oluyorsun sen. Gerçi bu hesaplar çok karışık anlayan beri gelsin :KK70: pazartesi miydi randevun bekleyelim görelim ben senin adına heyecanlandım :KK70:

İşte bazen müşteriler istediğini tam anlatamayınca doktorlar kendi zevkine göre yapıyor ben de beğendiğim şekilde fotoğraf göstereyim diyorum. Aşırı büyük olunca sarkma boyun ağrısı falan oluşabilir ilerde o da kötü bişey. Sağol inşallah canım :) muayenede tam olarak ne oluyor ? Hemen ameliyat günü alınabiliyor mu mesela ve tarihi ileri bir tarih mi oluyor genelde?

İşte bazen müşteriler istediğini tam anlatamayınca doktorlar kendi zevkine göre yapıyor ben de beğendiğim şekilde fotoğraf göstereyim diyorum. Aşırı büyük olunca sarkma boyun ağrısı falan oluşabilir ilerde o da kötü bişey. Sağol inşallah canım :) muayenede tam olarak ne oluyor ? Hemen ameliyat günü alınabiliyor mu mesela ve tarihi ileri bir tarih mi oluyor genelde?

Yahu ben o kadar yazdım nereye gitti :p foto göstermek faydalı olabilir canım doktorun seni anlaması açısından. Ben muayene sonrası hemen ameliyat tarihimi almıştım bir hafta içerisinde yada en fazla 2 hafta atarlar diye düşünüyorum ama yine de sormak lazım. Ayrıca için rahat olsun Ben forumda kimsenin aşırı büyük memeye sahip olduğunu düşünmüyorum. Sadece yurtdışında var omlardan :p yani büyük memeliler bar evet ama çirkin görüntü oluşturacak aşırı büyük memeliler Yok. Doğal göğüs yada doğalın bi tık üstü göğüs ideal bana göre. Tabii yine kişiden kişiye değişir bu durumlar. Doktorla konuşup beraber hareket etmek lazım ;)

Kizlar foto koydum 3. Gun fotosu. Bakabilirsiniz :)

Oooo bildiğin fıstık olmuşsun sen canım yaaa :KK8:

Yahu ben o kadar yazdım nereye gitti :p foto göstermek faydalı olabilir canım doktorun seni anlaması açısından. Ben muayene sonrası hemen ameliyat tarihimi almıştım bir hafta içerisinde yada en fazla 2 hafta atarlar diye düşünüyorum ama yine de sormak lazım. Ayrıca için rahat olsun Ben forumda kimsenin aşırı büyük memeye sahip olduğunu düşünmüyorum. Sadece yurtdışında var omlardan :p yani büyük memeliler bar evet ama çirkin görüntü oluşturacak aşırı büyük memeliler Yok. Doğal göğüs yada doğalın bi tık üstü göğüs ideal bana göre. Tabii yine kişiden kişiye değişir bu durumlar. Doktorla konuşup beraber hareket etmek lazım :KK66:

Oooo bildiğin fıstık olmuşsun sen canım yaaa :KK8:
Sag ol kuzum ben de su halimi simdiden cok begendim :)

Back