İzmir Meme Büyütme Ameliyatı

Canım fiyatı hastaneyi arayıp bilgi Alman en doğrusu olur ona birşey diyemicem. Yalnız dışardan gelen hastalar zaten hastanede 2 gün kalıyorlar yani kalacak yer sorun değil tek odada 2 yatak bar refakatçin de kalabilir rahatça. Giderken direnlerini de çıkartırlar 2 gün hastane bakımı altında olmak da çok iyi bence ilaçlar damardan veya iğne ile yapılınca daha etkili oluyor zAten.

Paylaştığın fotoyu ben de beğendim canım ulaşılamayacak ölçüler değil hatta belki de senin ölçülerin de böyle olacak kim bilir. 18-19 cm doku hesapladık dolu c Cup oluyor kafadan. Eğer yaptırırsan ilk bana göster fotonu şimdiden merak ettim

Önce doktorla telefonla konusup bunu öyle planlamayı düşünüyorum muayene ve ameliyat arası ne kadar süre koyuyor bilemiyorum iyi bir planlama yapmam lazım. İnşallah yazın halledicem bu işi simdiden çok heyecanlanıyorum.bütün bilgilere ulasmaliyim ki hata olmasın. Ayrıca mumkunse sizin de fotoları görebilir miyim .senin dediğin gibi olursa harika olacak dusundukce kanıma sığamıyorum. Bir de şöyle bir durum var benim boyum kadar oğlum var onun farketmesinden cekiniyorum.umarım farketmez

benimde boyumca kızım var bu konuda şanslıyımkadın hastalıkları falan dersin ameliyat sürecinde sonrasıda dikkat edicen yanındayken giydiklerine özellikle yazın

canım benim arası kızarıktı ilk 1 hafta sonrası geçti izliyorum bakarsın
Benim asiri gogusumun yarisi. Doktor morarabilir dedi hatta. Su an kahve zaten. Benim yag cok.enjekte edildi ondan. Senin zaten dokun varmis. Benim hic yoktu. Bacaklarimda mismor. Yag aldigi yerler

Benim asiri gogusumun yarisi. Doktor morarabilir dedi hatta. Su an kahve zaten. Benim yag cok.enjekte edildi ondan. Senin zaten dokun varmis. Benim hic yoktu. Bacaklarimda mismor. Yag aldigi yerler
o zaman yağ enjekte edildiği içindir senin bende yok protez+dikleştirme yapıldı bana.tiramisunun öyleydi bacakları mosmordu geçer inşallah daha çok yenisin

Tiramisu35 canm zelis hemsireyle kulklarini cinlattik. Evime geldim. Benim gogusum 300 cc ama mesela canm seninkiyle aynidir ilk gunku fotolarinla ya da daha buyuk gorunuyodur. Benim gogus kafesim dar kasim da mi dardir nedir baya buyuk simdiden ondan 300cc koymus zaten buyuk duruyor diye sanirim. Insanin evi gbisi yok :)

Ağrıların ne durumda canım? 2 gece kaldın galiba, drenler de çıktı mı? Eve geçtikten sonra çok hızlı bir iyileşme olacağı söyleniyordu umarım çok çabuk toparlanırsın :)

Ağrıların ne durumda canım? 2 gece kaldın galiba, drenler de çıktı mı? Eve geçtikten sonra çok hızlı bir iyileşme olacağı söyleniyordu umarım çok çabuk toparlanırsın :)
Iyiyim canm kalkarke yatarken aci var onun disinda arada yanma. Agrim yok evet cikraip taburcu etti fatih bey. Sonunda evimdeyim cok da uykusuzum

Ayyy ben de diyorum kulaklarım çınlıyor beni kim anıyor acaba evet canım duruşlar çok değişiyor . Hatta realselfde bi tane 500 cc görmüştüm aynı 300 gibi duruyordu şok oldum. Dediğin gibi göğüs kafesin darsa daha büyük bi görüntü oluyor , benim omuzlarım sırtım geniş 80 beden sütyen kullanıyorum ben bugün nasıl oldun daha iyisindir inşallah? O morarmaları hiç önemseme yağ enjektesinden dolayı öyledir canım arnica yazmıştır büyük ihtimal morarıklıklar için , onu ihmal etme sür. Göğüslerimdekiler çabuk geçmişti ama bacaklarım bir süre morarık dolaştım , ama hepsi gelip geçici şu an yapamayacağım hiçbir şey Yok . Havalar bu kadar bozulmadan önce yaklaşık 1-1,5 ay önce pikniğe gitmiştik ip bile atladım orda

Ayna önünden geçerken h
Ayna önünden geçerken hep bakıyosun dimi ben öyleyim hâlâ..

Ay canım Allah bağışlasın ne güzel ya. Ben senin yerinde olsam şimdiden büyük efekt vermek için çift sütyen takardım herkesin gözü yavaş yavaş alışmış olurdu.. Fatih beyi ara görüş canım yurtdışından gelen hastalar var direkt ameliyat günü dE alabiliyorlar böylece beklememiş oluyorlar. Yani siz konuşunca bi şekilde halledersiniz fotoğrafları görebilmek için albüm oluşturman gerekir canım bizi izlersen biz de seni izleriz :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…