- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
- #1.201
Çok teşekkür ederim canım oldukça detaylı açıklamıştı çok doğru düşünüyorsun önemli olan ileride sorun çıkarmayacak en güzel cc planlaması da ona göre yapmaliyim.kalacak yer ayarlama randevu için gün almalıyım. Direk doktoru mu arasam acaBa aMelihat gününü telefonla uzaktan alanı miyiz ki bir de fiyat 7500 muydu kart faiziyle ben peşin vermeyi düşünüyorum.
:)) peki ameliyat olmaya mı geleceksin sadece yoksa muayeneye mi geleceksin öncelikle :)) ve bu yaza mı olacak tüm bunlarTamam canım söz ilk sana göndericem foto çok teşekkür ederimmm
Seji izledim canm sen de beni izle gorebiliyim fotolarini Gogus baya kizarik benim alti ve yanlaribenim 2 günlükken bi resmim var ortası kızarık izlersen izlerim
canım benim arası kızarıktı ilk 1 hafta sonrası geçti izliyorum bakarsınSeji izledim canm sen de beni izle gorebiliyim fotolarini Gogus baya kizarik benim alti ve yanlari
benimde boyumca kızım var bu konuda şanslıyımÖnce doktorla telefonla konusup bunu öyle planlamayı düşünüyorum muayene ve ameliyat arası ne kadar süre koyuyor bilemiyorum iyi bir planlama yapmam lazım. İnşallah yazın halledicem bu işi simdiden çok heyecanlanıyorum.bütün bilgilere ulasmaliyim ki hata olmasın. Ayrıca mumkunse sizin de fotoları görebilir miyim .senin dediğin gibi olursa harika olacak dusundukce kanıma sığamıyorum. Bir de şöyle bir durum var benim boyum kadar oğlum var onun farketmesinden cekiniyorum.umarım farketmez
Canm sen8nki benimkinin yannda nokta. Benim gigsumun yarisi kahverengi felaket gorunuyor yanicanım benim arası kızarıktı ilk 1 hafta sonrası geçti izliyorum bakarsın
Benim asiri gogusumun yarisi. Doktor morarabilir dedi hatta. Su an kahve zaten. Benim yag cok.enjekte edildi ondan. Senin zaten dokun varmis. Benim hic yoktu. Bacaklarimda mismor. Yag aldigi yerlercanım benim arası kızarıktı ilk 1 hafta sonrası geçti izliyorum bakarsın
o zaman yağ enjekte edildiği içindir senin bende yok protez+dikleştirme yapıldı bana.tiramisunun öyleydi bacakları mosmorduBenim asiri gogusumun yarisi. Doktor morarabilir dedi hatta. Su an kahve zaten. Benim yag cok.enjekte edildi ondan. Senin zaten dokun varmis. Benim hic yoktu. Bacaklarimda mismor. Yag aldigi yerler
Ağrıların ne durumda canım? 2 gece kaldın galiba, drenler de çıktı mı? Eve geçtikten sonra çok hızlı bir iyileşme olacağı söyleniyordu umarım çok çabuk toparlanırsın :)Tiramisu35 canm zelis hemsireyle kulklarini cinlattik. Evime geldim. Benim gogusum 300 cc ama mesela canm seninkiyle aynidir ilk gunku fotolarinla ya da daha buyuk gorunuyodur. Benim gogus kafesim dar kasim da mi dardir nedir baya buyuk simdiden ondan 300cc koymus zaten buyuk duruyor diye sanirim. Insanin evi gbisi yok :)
Iyiyim canm kalkarke yatarken aci var onun disinda arada yanma. Agrim yok evet cikraip taburcu etti fatih bey. Sonunda evimdeyim cok da uykusuzumAğrıların ne durumda canım? 2 gece kaldın galiba, drenler de çıktı mı? Eve geçtikten sonra çok hızlı bir iyileşme olacağı söyleniyordu umarım çok çabuk toparlanırsın :)
Bol bol uyu artık direncin düşmesin.. ilaçları da ihmal etme hemencik iyileş inşş.. çok çok geçmiş olsun tekrarIyiyim canm kalkarke yatarken aci var onun disinda arada yanma. Agrim yok evet cikraip taburcu etti fatih bey. Sonunda evimdeyim cok da uykusuzum
Tiramisu35 canm zelis hemsireyle kulklarini cinlattik. Evime geldim. Benim gogusum 300 cc ama mesela canm seninkiyle aynidir ilk gunku fotolarinla ya da daha buyuk gorunuyodur. Benim gogus kafesim dar kasim da mi dardir nedir baya buyuk simdiden ondan 300cc koymus zaten buyuk duruyor diye sanirim. Insanin evi gbisi yok :)
Ayna önünden geçerken hep bakıyosun dimiTiramisu35 canm zelis hemsireyle kulklarini cinlattik. Evime geldim. Benim gogusum 300 cc ama mesela canm seninkiyle aynidir ilk gunku fotolarinla ya da daha buyuk gorunuyodur. Benim gogus kafesim dar kasim da mi dardir nedir baya buyuk simdiden ondan 300cc koymus zaten buyuk duruyor diye sanirim. Insanin evi gbisi yok :)
Önce doktorla telefonla konusup bunu öyle planlamayı düşünüyorum muayene ve ameliyat arası ne kadar süre koyuyor bilemiyorum iyi bir planlama yapmam lazım. İnşallah yazın halledicem bu işi simdiden çok heyecanlanıyorum.bütün bilgilere ulasmaliyim ki hata olmasın. Ayrıca mumkunse sizin de fotoları görebilir miyim .senin dediğin gibi olursa harika olacak dusundukce kanıma sığamıyorum. Bir de şöyle bir durum var benim boyum kadar oğlum var onun farketmesinden cekiniyorum.umarım farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?