- Konu Sahibi Tiramisu35
-
Canm dün aradm randevu için size.dönecekler dedi bayan..birazdan tekrar arıcam boşluk varsa bugün gelcem kontrole ...Sağol canım benim ... sana neden bıraktırdı acaba masajı?? Senin kontrolün ne zamandı bu arada??
Yok canim ben istanbuldayimHayırlı olsun Canım Fatih beye mi aldın ??
Canm dün aradm randevu için size.dönecekler dedi bayan..birazdan tekrar arıcam boşluk varsa bugün gelcem kontrole ...
Aynen işim vardı geldm gelmişken kontrolümüde olaym dediydm ama olamadım full ameliyattaymış bugün fatih bey artık yine gelcemAaa hemen neden oldu bu tarafta işin mi vardı kız :)) benden selam söyle Fatih beye
Aynen işim vardı geldm gelmişken kontrolümüde olaym dediydm ama olamadım full ameliyattaymış bugün fatih bey artık yine gelcemizmirdeym halen gelmişkende az gezmeden gidilmez ama dimi
Ben sabah ordaydim kontrol randevum vardi. Gercekten cok yoğundu sonrada amelitayata gitti zatenn. Botox da yapiyormus bu arada ben soramadım ama hiç fiyat soran oldumu daha obce6Aynen işim vardı geldm gelmişken kontrolümüde olaym dediydm ama olamadım full ameliyattaymış bugün fatih bey artık yine gelcemizmirdeym halen gelmişkende az gezmeden gidilmez ama dimi
Ben sabah ordaydim kontrol randevum vardi. Gercekten cok yoğundu sonrada amelitayata gitti zatenn. Botox da yapiyormus bu arada ben soramadım ama hiç fiyat soran oldumu daha obce6
Kaş konturunu kim yapıyor biliyor musunBotox 800 lira diye biliyorum canım yanlış fiyat vermiş gibi olmayım . Ben de Kaş konturu ve kalıcı eyeliner sormuştum eyeliner 1.500 TL demişlerdi.
Kaş konturunu kim yapıyor biliyor musunTiramisu35 daha biz fatih beye gideriz gibime geliyor. Benim kaşimda yapısal düşüklük var. Kas konturu yeterli gelmiycek sanirim botox çözüm olur dedi. Bu arada bugün biraz yoruldum. Cok ağrım oldu patliycak gibi hissettim eve gelince masaja başladım iyi geldi resmen
Ben seninleym çok iyi fikir..bide fatih beye kadnlar kulübnden kulağnızı çınlatan grubuz dersekTabii canım :)) hava da o kadar soğuk değil şansına :) ya aslında bi kontrollerimizi denk getirsek de hep beraber gitsek Fatih beye ne güzel olurdukimler benimle ???
Şansa bakarmsn sabah gelebilseydm demek karşılaşacaktık bende 9 gibi yoldaydm..Ben sabah ordaydim kontrol randevum vardi. Gercekten cok yoğundu sonrada amelitayata gitti zatenn. Botox da yapiyormus bu arada ben soramadım ama hiç fiyat soran oldumu daha obce6
Ben söyledim hattaBen seninleym çok iyi fikir..bide fatih beye kadnlar kulübnden kulağnızı çınlatan grubuz dersek
Tanımayız ama yakamıza kirmızı karanfil sokuşturup gelirizBen söyledim hattaTiramisu35 den bahsettim şaşırdı biraz. ama oturup bakacağını sanmam o yogunlukta rahat olabiliriz sabah 9 gibi oradaydım cok sürmedi işim ama karşılaşabilirmisiz. ben cok merak ediyorum tanirmiyiz birbirimizi
Benimki 10 gun sonra bir sonra ki herhalde 1 aylikken olur.
Benimki 10 gun sonra bir sonra ki herhalde 1 aylikken olur.Tiramisu35 benimkiler hala sert bugun 8. gun ne zaman yumuşama olucak ki ?? bir daha fatih beye gidersek toplu indirim isteyelim bari o kadar kulağını cinlattik burda. toplaşir gideriz
Belki denk geliriz karanfilini tak haftaya cuma ordayimToplu indirim mi :)) daha neremizi yaptırıcazcanım 2-3 hafta geçince yumuşamaya başlar aslında şimdi de başlamıştır hani artık taş gibiliği gitmiştir değil mi? Senin diğer kontrolüne yetişirim sanırım o zamana beraber gidelim :))
Şimdi şoyle diyeym ben yakn zamanda tekrar izmire gelcem eşimin işleri var ayni güne randevuyu almaya çalşcam yazarm yine..benim bu yıllık kontrol artk bidaha gel dermi bilemiyorum...inşallah denk geliriz ne güzel olur ya canlandırma yaptm bi an
Belki denk geliriz karanfilini tak haftaya cuma ordayimTiramisu35 :))))) bana hala cok sert gibi geliyor ama tabi saat saat değişiyor bazen cok sert olabiliyor. göğüs kafesimin üstünde kizgin demir var gibi yanıyor bide yerleşiyor yavaş yavaş sanirim
Ulusal meme konseyi yaparız toplaşıp :)) isin şakası tabi denk geliriz belki belli mi olur.Kııızzzz Allah senihaftaya cuma benim için çok erken belki nvln le karşılaşırsınız diğer kontrole yetişirim sanırım senin kontrolün daha sık tabii . Yanmalar geçecek kuZum azıcık daha sabret.. ameliyat olduğun ilk günlere göre yumuşama vardır ama ha diyince de yumuşamıyor tabii benim 9 hafta oldu mesela yumuşak ama normal meme kıvamında değil biraz daha beklemek lasım :))
N NVLN kuZum bana göre erken geliyorsun sen Fatih beyi sık sık ziyaret ettim zAten daha da fazla boğmayım adamcağızı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?