- 8 Nisan 2009
- 5.603
- 4.211
- 773
- Konu Sahibi Tiramisu35
-
Canım benim için ferah olsun çok kafaya takma...resimlerine baktm fark göremedim ki daha senin gögüslerin daha oturmadı ki.benim 1 yıla yaklaşti daha inanrmısın bu ay yerleştiğini hissediyorum.eşimde geçenlerde ilk defa fark etti göğüslern artk oturdu dedi.1 hafta bile fark ediyor..ben 1 ay masaj yapmıştm sonra fatih bey bıraktırmıştı..resim yükleyemiyorum telwfondan olmuyor malesef yoksa sana göstercem sırf rahat ol diye.. zamana bırak beybi çok güzeller
Ben bu ay içinde gelcem canm kontrol randevumu almadm daha ama aralıkta yani...masajı neden bıraktırdi bilmiyorum.1 ay yaptm sadece masaj.tahminim yumşama iyidi.her kontrolümde zaten fatih bey çok iyi ilerliyoruz diye dile getiriyordu...belkide bi daha beni çağrmaz kontrole 1 yıl doluyor benim neredeyse..ama ben fatih beye alıştm neremi düzeltsem acaba bırakmasamSağol canım benim ... sana neden bıraktırdı acaba masajı?? Senin kontrolün ne zamandı bu arada??
Hic gerilme canım o işin en basit kismi bi uyuyosun uyaniyosun herşey bitmis. Fatih beye bende bu durumdan çekindiğimi söylemiştim oda bana hic merak etme hicbirsey duymazsin anestezi ekibimiz cok iyi dedi. En yakin ameliyatini olmuş biri olarak soracağın herşeyi de sorabilirsin bana. Ben bile hala inanamıyorum olup bittiğine şaka gibi geliyo bazenYanlış anlaşılmasın o kadar guzel fotolari gorup hayal kurduktan sonra hayatta donmem de, geriliyorum iste napiyim
Hic gerilme canım o işin en basit kismi bi uyuyosun uyaniyosun herşey bitmis. Fatih beye bende bu durumdan çekindiğimi söylemiştim oda bana hic merak etme hicbirsey duymazsin anestezi ekibimiz cok iyi dedi. En yakin ameliyatini olmuş biri olarak soracağın herşeyi de sorabilirsin bana. Ben bile hala inanamıyorum olup bittiğine şaka gibi geliyo bazen[/QUOTE
kendine geldiginde odadamiydin jade, bir de bulanti kusma falan oldu mu
Kendime geldiğimde odada yatagimdaydim. Bulantım biraz oldu hemşire bulanti iğnesi yapti. Zeliha hemşire adinda cok tatli bi hemşire var çok ilgilendi hatta bana nazar boncuğu bile takti☺☺ 8 saatte 1 agri kesici yapıyorlar arada agrin olursa yine söylersin. Gece sirt ağrısı oluyor biraz sürekli ayni pozisyonda olmaktan oda. Ameliyat yerinde batma tarzi bi agri oluyor sadece.bir de normal hayatina dönebildin mi?Jade1982
Masallah canim.peki sislerin indimiKendime geldiğimde odada yatagimdaydim. Bulantım biraz oldu hemşire bulanti iğnesi yapti. Zeliha hemşire adinda cok tatli bi hemşire var çok ilgilendi hatta bana nazar boncuğu bile takti☺☺ 8 saatte 1 agri kesici yapıyorlar arada agrin olursa yine söylersin. Gece sirt ağrısı oluyor biraz sürekli ayni pozisyonda olmaktan oda. Ameliyat yerinde batma tarzi bi agri oluyor sadece.
Normal hayata döndüm canim yemek yapabiliyorum ufak tefek is yapabiliyorum suan ilk günler yardım olmadan yataktan yada oturdugun yerden kalkamıyosun ama suan arada sizlasa cok yuklenmeden her isimi halllediyorum. Tabi benimde 5 gün oldu sonuçta yine iyiyim yani işe bile gitsen gidersin 5-6 gün sonra
Bende ayın 17 sine randevu aldım ilk muanemi olucam
Kendime geldiğimde odada yatagimdaydim. Bulantım biraz oldu hemşire bulanti iğnesi yapti. Zeliha hemşire adinda cok tatli bi hemşire var çok ilgilendi hatta bana nazar boncuğu bile takti☺☺ 8 saatte 1 agri kesici yapıyorlar arada agrin olursa yine söylersin. Gece sirt ağrısı oluyor biraz sürekli ayni pozisyonda olmaktan oda. Ameliyat yerinde batma tarzi bi agri oluyor sadece.
Normal hayata döndüm canim yemek yapabiliyorum ufak tefek is yapabiliyorum suan ilk günler yardım olmadan yataktan yada oturdugun yerden kalkamıyosun ama suan arada sizlasa cok yuklenmeden her isimi halllediyorum. Tabi benimde 5 gün oldu sonuçta yine iyiyim yani işe bile gitsen gidersin 5-6 gün sonra
ya benim de 6-7gun sonra baslamam gerekiyor işe, toparlanmamdan baska care yok yani :) araba kullanabilir miyim peki sence ya da kullanmalimiyim jadecim
Verdikleri sutyeni 1 ay takmak gerekiyormus. Ben yikayinca yedek baska bir marka almistim ozaman takiyorum sadece ama takmasan daha iyi olur dedi hemşire bana. Almasanda olur 1 ay mecbur ayni sutyeni kullancaz. 1 takim gecelik alsan yeter canim zaten 1 gece kalıyorsun yedek goturmene gerek yok.Ben 4. Günü araba kullandım hiçbi sorun olmadıemniyet kemerini takmadım yalnızca baskı yapmasın diye . Yedek pijama bana Laz'ım olmadı canım, terliği zAten hastaneden veriyorlar . Zaten önce doktorun önerdiği kadar sürede ameliyat sütyenini takıyorsun sonra sporcu sütyenine geçiyorsun yani doktorun önermesi Laz'ım sporcu sütyeni takabilirsin diye .
ya bu arada tek pijama yeter mi yedek
Verdikleri sutyeni 1 ay takmak gerekiyormus. Ben yikayinca yedek baska bir marka almistim ozaman takiyorum sadece ama takmasan daha iyi olur dedi hemşire bana. Almasanda olur 1 ay mecbur ayni sutyeni kullancaz. 1 takim gecelik alsan yeter canim zaten 1 gece kalıyorsun yedek goturmene gerek yok. Ben suan 6. Günümdeyim cok rahat ise giderim bu halde de çok zor bir isin yoksa zorlanmazsin cnm merak etme
Verdikleri sutyeni 1 ay takmak gerekiyormus. Ben yikayinca yedek baska bir marka almistim ozaman takiyorum sadece ama takmasan daha iyi olur dedi hemşire bana. Almasanda olur 1 ay mecbur ayni sutyeni kullancaz. 1 takim gecelik alsan yeter canim zaten 1 gece kalıyorsun yedek goturmene gerek yok.
Bende anca o kadar dayanirim gibi geliyor. Hiç rahat edemiyorum ama şekil almsi icin önemli galibaBen 1 ay takmadım o sütyeni sevemedim hiç sanırım bi 15 gün filan taktım ama siz bana uymayınsütyensiz dolaşmak en güzeli kalın da giyiniyoruz zAten uçlar da belli olmuyor oh mis
Evet canım kesinlikle önemli ben iyi bi hasta değilim açıkcası , söz dinlememBende anca o kadar dayanirim gibi geliyor. Hiç rahat edemiyorum ama şekil almsi icin önemli galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?